Nejaky navod ako to zmenit napr. v registroch? Alebo program ktory to zmeni v registri aby nemusel byt spusteny vkuse ale aby som mohol zadat cestu k programu ktory sa ma spustit... Pirpadne ked sa bude dat v registroch (nieco som nasiel ale neviem co a kde
premapovanie klavesov
premapovanie klavesov
Ako premapujem klavesy? Chcem tie multimedialne klavesy zmenit ako napr. na prehravac je nastaveny WMP ale ten wobec nepouzivam... a tak by som tam chcel dat AIMP. Chcem ich zmenit viacej... skusal som soft ale musi byt spusteny aby to fungovalo 
Nejaky navod ako to zmenit napr. v registroch? Alebo program ktory to zmeni v registri aby nemusel byt spusteny vkuse ale aby som mohol zadat cestu k programu ktory sa ma spustit... Pirpadne ked sa bude dat v registroch (nieco som nasiel ale neviem co a kde
) tak ako zistim kod aby to spravilo to co chcem?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: premapovanie klavesov
No tak na tie registre moc šancí nedávam, ale nechápem prečo to nechceš cez sof. Síce musí byť stále spustený, ale programy tohoto typu majú minimálnu záťaž na RAM. V registroch preto nie, lebo každá klávesnica má iný driver a len málo z nich by si mohol zmeniť v registroch a každý by sa menil inak. Takže jednoznačne len pomocou softu.
na akej klávesnici to je nám neprezradíš? alebo je to na notebooku?
klavesnica je chicony ku 0420
a teda nejaky dobry osvedceny program? jeden bol fakt dobry len mal jednu velku chybu... premapoval mi vsetky multimedialne klavesy namiesto toho jedneho...
nieco jednoduche a nech sa da zadat cesta k suboru co sa ma spustit...
a teda nejaky dobry osvedceny program? jeden bol fakt dobry len mal jednu velku chybu... premapoval mi vsetky multimedialne klavesy namiesto toho jedneho...
nieco jednoduche a nech sa da zadat cesta k suboru co sa ma spustit...
-
Corn Flake
Guru wannabe
http://webpages.charter.net/krumsick/Ke ... nstall.exe
Nainštaluješ spustíš Half Teach Mode, stlačíš klávesu, ktorú chceš premapovať a vyberieš čo má znamenať.
Potom už len reštartuješ PC a klávesy už budú premapované bez nutnosti spúšťania programu.
K+ poteší
ps:Nabudúce použi google
Nainštaluješ spustíš Half Teach Mode, stlačíš klávesu, ktorú chceš premapovať a vyberieš čo má znamenať.
Potom už len reštartuješ PC a klávesy už budú premapované bez nutnosti spúšťania programu.
K+ poteší
ps:Nabudúce použi google
no tento som skusal aj predtym ale ako knemu priradim program exe? lebo mam na vyber len zamenit klavesy... KeyP to zvladol no premapol vsetky multimedialne na to iste... a vygooglit si dokazem programy
no ja som chcel nejaky otestovany s ktorym mas skusenosti