Ipod touch jailbreak
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ipod touch jailbreak
Cavte , mam Ipod touch 2G z verziou OS 3.1.2 . Mal som 3.1.3 ale na to som nenasiel jailbreak tak som to dal na 3.1.2 . Mam tam aplikaciu blackra1n a nainstalovanu cydiu . Nasiel som 1 navod kde pisalo ze mam nainstalovat cydiu a v nej nainstalovat appsync ale tie su pre verzie 3.0 a 3.1 ja mam 3.1.2 ked nainstalujem to 3.1 to mi pojde ? Dakujem za odpovede .
_________
Ak to mam uplne zle tak mi prosim poslite navod . Verziu OS si kludne zmenim to nieje problem na akukovek ak je na stiahnutie . Dakujem
_________
Ak to mam uplne zle tak mi prosim poslite navod . Verziu OS si kludne zmenim to nieje problem na akukovek ak je na stiahnutie . Dakujem
-
Jancuk
Professional
Re: Ipod touch jailbreak
Ak som to dobre pochopil chceš nainštalovať appsync do fw 3.1.2 tak tu je návod : http://www.aboutonlinetips.com/patch-mo ... -os-3-1-2/
-
asterix3691
Medium Star
OK dik to zrobim zajtra bo wifi mam iba v skole . A to mi vlastne pojde davat craknute apliacie cez itunes nie ?
-
Jancuk
Professional
no tak som to aj ja pochopil 
Ked som ja jaillbreakol iphona tak som mu tam dal cydiu a z nej rock a este installous , a to bolo aj na app
Ked som ja jaillbreakol iphona tak som mu tam dal cydiu a z nej rock a este installous , a to bolo aj na app
pôjde ti to. mám os 3.1.2 a nainštaloval som si appsync 3.1 fachá to 
-
asterix3691
Medium Star
Ok a este dnes som chcel nainstalovat Cydiu lebo iba v skole mam wifi . Tak som otvoril blackra1na a dal som install cydia stahovalo nieco mozno 30 sekund a napisalo plna pamet . No zdalo sa mi ze to nainstalovale . Niekde som cital ze to mam restartovat tak som ho teda vypol a ked som ho zapol tak mi nabehol obrazok Apple a tam USB kabel a iTunes . Teraz ked som to napojil na itunes tak ukazalo recovery mod . A nevedel som to nijak spustit tak som nanovo nainstaloval OS . Tera neviem ci mam znova blackra1na nainstalovat a skusit to znovu alebo co . Ked tak shwollo mas icq alebo skype aby si mi poradil co a ako ? Alebo ako mam postupovat . Dakujem
neivem prečo ti písalo, že plná pamäť.
Keď máš OS 3.1.2 tak tam môžeš dať blackra1n ale s tým, že keď vypneš iPod tak ho musíš znova napojiť k PC a znova spraviť JB - ale všetko ti tam zostane tak, ako si to mal.
Ty si potom spravil restore? Lebo ak hej tak musíš spraviť JB (+ nainštalovať cydiu a pod...).
Nedávno spravili nový JB cez Spirit. Ja som to ešte neskúšal. viac info nájdeš určite na tomto fóre. Konkrétne tu
Kľudne mi napíš aj cez ICQ ak by si mal nejaký problém.
Keď máš OS 3.1.2 tak tam môžeš dať blackra1n ale s tým, že keď vypneš iPod tak ho musíš znova napojiť k PC a znova spraviť JB - ale všetko ti tam zostane tak, ako si to mal.
Ty si potom spravil restore? Lebo ak hej tak musíš spraviť JB (+ nainštalovať cydiu a pod...).
Nedávno spravili nový JB cez Spirit. Ja som to ešte neskúšal. viac info nájdeš určite na tomto fóre. Konkrétne tu
Kľudne mi napíš aj cez ICQ ak by si mal nejaký problém.
-
asterix3691
Medium Star
No uz tu mam plno hier ale teraz ked vipnem telefon tak mi tam da obrazok ze USB kabel smerujuci na ikonu Itunes ze ho mam proste pripojit na itunes . No ked ho pripojim tak mi napise ze je v nudzovom rezime a ide dat iba RECOVERY . Tak neviem z toho vynst a ked chcem ipod spustit musim bud urobit jailbreak alebo dat recovery tak da sato bez toho nejako ? Dakujem
hej, viem čo mylsíš. Keď IP vypneš tak ho musíš pripojiť k PC. iTunes ti netreba. Len ho pripojíš k PC, spustíš blackra1n, klikneš na make it ra1n a počkáš - to je všetko. Potom bude IP fungovať ďalej so všetkým, čo si tam mal.
-
Phandox
Amateur
Osobne som na jailbreak použil Spirit. OS 3.1.3 žiadne problémy. Spirit má v sebe rovno aj Cydiu takže na install nepotrebuješ pripojenie k wifi.
nj.... je to lepšie ale mne sa nechce dávať restore a potom zas ťahať všetko, čo som mal v cydii
-
asterix3691
Medium Star
A mozte mi poslat navod na Spirit tak aby som mohol zapnut Ipod a nepytalo ma ze to mam pripojit k itunes a tak . Dikes
veď si pozri tie linky, čo som ti postol
-
asterix3691
Medium Star
No a ked si to urobim cez ten Spirit budem si tam mohol davat apliacie cez itunes ? ze ako si stiahnem z koncovkov ipa si na to kliknem da sa mi to do itunes a cez to si to tam dam ? a este ked vipnem a zapnem Ipod to bude trebalo robit nanovo ? Dik
1. iTunes bude fungovať normálne
2. tu je warez zakázaný (ak dačo tak SS, ICQ)
3. keď si vypneš a zapneš IP tak to bude fungovať normálne
2. tu je warez zakázaný (ak dačo tak SS, ICQ)
3. keď si vypneš a zapneš IP tak to bude fungovať normálne
Keď nainštaluješ *censored* z hackulo.us tak hej.
-
asterix3691
Medium Star
OK uz mi vsetko ide ako ma , tak ako si to prestavujem . Este sa chcem opytat na Ipod touch 2 G co su tie tlacitka na regulaciu hlasu . Tie nefunguju . Ukaze na displeji ze kolko je palicok ale stlacim pohne sa to a hned sa to vrati naspet . Vie mi niekto z tym poradit ? Dakujem
Hlas za zvyšuje/znižuje alebo nie?
-
asterix3691
Medium Star
Nie vôbec nic hlas , hra to vzdy rovnako aj ked to drzim , stlacam stale rovnako .
obmedzenie hlasitositi nastavené nemáš?
potom už len restore....
potom už len restore....