Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc! Mám strach z dievčat! (A už aj viem prečo)

Príspevok od používateľa brainwirm »

qerty?? vyzera ten tvoj ideal takto?? http://img413.imageshack.us/f/3763j.jpg/
nie?? tak potom nemas vkus.. lebo toto je MOJ ideal, MNE sa paci, a ket povies ze je o nicom tak si obycajny NOOB, a nemas ani sajnu co je dobra zenska.. skratka sa chod picnut, TY VUBEC NEVIS, PANICU :D :D

k teme.. aj v takychto veciach dokaze pomoct psycholog :P bohuzial na slovensku ludia maju z psychologov predsudky a mylne ich povazuju za cvokarov, ale psycholog je aj prave od takychto problemov...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa citizen »

henky rozpraval si sa uz s nejakou zoci voci?sesternicu mamu nerataj.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ale hej, ale nie s úmyslom sa zblížiť. Napríklad som sa porozprával priateľkou kamaráta, predavačkou za pokladňou, tiež moja terapeutka je krásna žena. Nie je problém. Problém nastane až vo chvíli, keď sa rozhovor zmení na nezáväzný.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

takze problem s babami normalne kecat nemas asi.a co pracujes na svojom sebavedomi?
Terepin
Addict
Addict

Pracujem. Už si dokážem priznať, že niečo viem. Síce pri tom škrípem zubami, ale snažím sa.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

vsak skus pozvat nejaku kamosku do kina aby si vedel co to stebou spravi
Terepin
Addict
Addict

Najprv by som nejakú kamošku musel mať. :D
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

a nevsimol si si zeby po tebe pokukavala dajaka mozno aj susedka? :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak pozvi napriklad priatelku kamarata.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

@citizen: to nemá zmysel, keď to trvá už niekoľko rokov, tak by si takúto vec všimol skorej o tej susedke a podobne. Tam to treba riešiť od základu a to hlavne tak, aby aj Henky chcel. To je 50% úspechu.

@Henky: prepáč, ale mne to tiež už pripadá, že sa až príliš ľutuješ a zmýšľaš nad vlastným "údelom", ktorý však nie je neprekonateľný. Ale mal by si začať robiť niečo so sebou. Mal si tu už dosť celkom prijateľných rád, mal by si sa jednej chopiť a skúsiť niečo. Lebo čím dlhšie budeš žiť v tejto tvojej "nirváne", tým horšie to časom bude.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

tak to uz neviem skus si najst brigadu mozno tam daco stretnes.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

brainwirm napísal:qerty?? vyzera ten tvoj ideal takto?? http://img413.imageshack.us/f/3763j.jpg/
nie?? tak potom nemas vkus.. lebo toto je MOJ ideal, MNE sa paci, a ket povies ze je o nicom tak si obycajny NOOB, a nemas ani sajnu co je dobra zenska.. skratka sa chod picnut, TY VUBEC NEVIS, PANICU :D :D

k teme.. aj v takychto veciach dokaze pomoct psycholog :P bohuzial na slovensku ludia maju z psychologov predsudky a mylne ich povazuju za cvokarov, ale psycholog je aj prave od takychto problemov...
vies co mi mozes, ... :psssst:
mimo ineho, a radsej nic, ... este by som ta odje*al a rozplakal by si sa, nezvladol situaciu a mozno aj daco viac ....
Koniec koncov, kazdemu sa paci nieco ine ale ludia as vedia zhodnut na tom co je ozajstna krasa, preto sa ta tvoja nedostane napriklad do missiek a nikdy nevyhra, ... to bolo len ku prikladu aby si zacal chapat podstatu, ked nato nemas bohuzial, a krasa nie je o sexe ale o krase, to by si zase nepochopil, neva, ja nechapem matike niekto zase inym veciam . . .
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

co mudrujes kazda je tak pekna ako sa paci ostatnym predsa!to ze ty tuzis po paris hilton napr ja tuzim po uplne inej aj obycajnejsej.to je vec nazoru
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Nechcem ti nič hovoriť, lebo už je to tu opäť OT, ale matika sa často spája s logikou. Nechápeš matiku, nemáš... ale nič, si veľmi svojská osoba vplývajúca na mňa asi tak, že každý iný názor než tvoj je nesprávny a ty máš kľúč k všeobecnej pravde a kráse tohto sveta. Gratulujem.
Terepin
Addict
Addict

A viete čo? Na to som aj zabudol! Stalo sa mi to v jeseni minulého roka. To vám idem busom zo školy domov. O niečo ďalej vpredu sedelo jedno fakt že krásne dievča. Tak som po nej pokukoval a zdalo sa mi, že aj ona pokukuje na mňa. No ale bral som to ako každé iné pokukovanie. Postavil som sa, aby som vystúpil. Reku, pozriem sa na ňu ešte raz. A v tom sa na mňa usmiala ako keby s povzdychom, že som ku nej nezašiel. Si NEDOKÁŽETE predstaviť tú znôšku pocitov, čo ma vtedy nakopala do zadku. To sa ani nedá vyjadriť. Odvtedy mám pocit, že v alternatívnej dimenzii, v ktorej som ku nej zašiel, s ňou chodím doteraz a som šťastný ako nikdy v živote. A to ma na tom sere asi najviac. Nuž čo, život je sviňa a musím ísť ďalej. Možno nabudúce.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Pokiaľ k nej raz neprídeš naozaj a takýto spôsob alternatívnej dimenzie ti vyhovuje, tak potom sa na všetko vykašli a ži v tom. Blbý vtip. Raz by si to mal skúsiť naozaj a to ani nevieš, aký je dobrý pocit v normálnom živote a nie v nejakej alternatívnej dimenzii :)
Terepin
Addict
Addict

Ked ja mam rad sci-fi. :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Mr.Henky napísal:...Odvtedy mám pocit, že v alternatívnej dimenzii, v ktorej som ku nej zašiel, s ňou chodím doteraz a som šťastný ako nikdy v živote ...
bud to prestan brat, alebo sa podel aj s nami :-D ... aka alternativna dimenzia preboha ? zobud sa a ries svet okolo seba, nie iba svoju hlavu :-) :-)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

qwerty-xyz napísal:vies co mi mozes, ... :psssst:
mimo ineho, a radsej nic, ... este by som ta odje*al a rozplakal by si sa, nezvladol situaciu a mozno aj daco viac ....
Koniec koncov, kazdemu sa paci nieco ine ale ludia as vedia zhodnut na tom co je ozajstna krasa, preto sa ta tvoja nedostane napriklad do missiek a nikdy nevyhra, ... to bolo len ku prikladu aby si zacal chapat podstatu, ked nato nemas bohuzial, a krasa nie je o sexe ale o krase, to by si zase nepochopil, neva, ja nechapem matike niekto zase inym veciam . . .
kverty my vieme ty mas uplne univerzalny patent na krasu, normalne mozes vyrabat sablony.. tak namysleneho a nafukaneho cloveka jak ty som uz pekne dlho nezazil.. take daco napisat jak ty pises to chce fakt odvahu, klobuk dole, ja fakt len nechapem preco este nerobis v nejakej porote na miss world alebo....

a kludne napis, prinajhorsom sa obesim tebe to moze byt tak jedno.. ci?? zbabelost??
Terepin
Addict
Addict

Rovnaký namyslenec je aj na Sectore. Smutné prípady.
Napísať odpoveď