Tricking - venuje sa tu tomu niekto ?
Tricking - venuje sa tu tomu niekto ?
Takze nedavno som na youtube nasiel cinnost (alebo ako to inak nazvat) zvanu tricking...
pre ukazku
zaklady
pro
Uvazujem ze by som to zacal trenovat, celkom sa mi to paci, preto hladam niekoho kto ma njeake skusenosti ze by mi trochu poradil ako zacat, ci treba robit aj nejake cviky, alebo ako...
Venuje sa tu tomu niekto ?
edit: poprosim o presunutie temy do sportu... trochu som to zle zaradil
pre ukazku
zaklady
pro
Uvazujem ze by som to zacal trenovat, celkom sa mi to paci, preto hladam niekoho kto ma njeake skusenosti ze by mi trochu poradil ako zacat, ci treba robit aj nejake cviky, alebo ako...
Venuje sa tu tomu niekto ?
edit: poprosim o presunutie temy do sportu... trochu som to zle zaradil
ak si myslis,ze s tymto je len take lahke zacat tak ta v tom necham.... nato treba mat ohybnost, dobru kondicku a dobre miesto pre trening... a nevravim o odvahe a odhodlani byt kazdu chvilu lahko zraneny.... viem o com to je... chodil som na gymnastiku isty cas a potom le parkour ale s tym,ze sme si s kamosmi davali v gymnastickej telocvicni veci dake a fakt ze bola drina kym som sa vobec naucil backflip na mieste... ale je to pekna vec... drzim ti palce 
Cawte vsetci:)
Venuje sa tomu dost ludi co sa tyka Slovenska. Robia sa trickerske stretnutia, jamy a sustredenia. Ak ma niekto zaujem, staci sa pozriet na nasu oficialnu stranku, ktora rozobera vsetko ohladne tohoto umenia.
http://www.streetstunt.ic.cz
Venuje sa tomu dost ludi co sa tyka Slovenska. Robia sa trickerske stretnutia, jamy a sustredenia. Ak ma niekto zaujem, staci sa pozriet na nasu oficialnu stranku, ktora rozobera vsetko ohladne tohoto umenia.
http://www.streetstunt.ic.cz
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hh jako napriklad aj ja
jaa som sa stavil s kamosom o stovku (ete neboli euraa
) ze ho dam do piesku teda te npiesok bol asik len 20 centi pod zemou to bolo take pieskovisko a tak som sa rozbehol a dal som... normalka na nohy a to som robil prvy krat... aj ked bol takyy trochen krivy bo mi dako usli nohy ae dal som... ae on svina mi doteraz tu stofku nedal
ae aspon uz z toho nemam strach 
Re: Tricking - venuje sa tu tomu niekto ?
JA sa TRICKINGU venujem tiež, vážnejšie taký rôčik, ale som natom závislý strašne, tricking is my love till death
Bývam v Prešove a študujem v Žiline, poprípade do Sniny chodím často tiež, ak by nejaký tricker šiel niekedy do spomínaných miest, rád si s ním zatrikujem ak budem môcť.
V ZA sme dvaja trickeri, co chodime aj do gymnastickej haly trenovat.
V SNINE mám bratranca , tiež zarytého trickera.
V PO osobne nepoznám trickerov, ale viem poznám freerunovu crew s nazvom B.O.C , čiže samozrejme ovladaju aj trickerske niektore cviky.
mail: [email protected]
staršie videjko moje:
:DD
Bývam v Prešove a študujem v Žiline, poprípade do Sniny chodím často tiež, ak by nejaký tricker šiel niekedy do spomínaných miest, rád si s ním zatrikujem ak budem môcť.
V ZA sme dvaja trickeri, co chodime aj do gymnastickej haly trenovat.
V SNINE mám bratranca , tiež zarytého trickera.
V PO osobne nepoznám trickerov, ale viem poznám freerunovu crew s nazvom B.O.C , čiže samozrejme ovladaju aj trickerske niektore cviky.
mail: [email protected]
staršie videjko moje:
:DD