spojenie videa z fotoaparátov do jedného

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Zuzana581
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

spojenie videa z fotoaparátov do jedného

Príspevok od používateľa Zuzana581 »

Ahojte. Snažila som sa hladať nejaké témy ohladom môjho problému, ale nič som nenašla, tak zakladám novú tému. Mám vela videí rozneho typu (quick time movie, video AVCHD, zvuk/video 3GPP, avi, mpg) a chcela by som ich spojiť do jedného filmu, ale neviem ako. Skúšala som to vo windows live movie maker, ale ten mi neberie zvuk, mám ešte virtualdub, ale to vôbec neberie. Neviem aký iný program použiť, lebo som mala stiahnuté ešte dva, už ani neviem ako sa volali a tiež mi to neurobili. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: spojenie videa z fotoaparátov do jedného

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Čo takto skúsiť tie súbory zjednotiť v štýle rovnaký formát videa? napr. na wmv ktorý ti zoberie aj spomínaný Windows Live Movie Maker
Zuzana581
Novice
Novice

Ano mohla by som to aj tak, ale neviem aký program mi to prekonvertuje do jednotného súboru, lebo ako som už písala, tak vo windows live movie maker mi neberie zvuk a virtualdub tieto formáty neberie vôbec. Mám jeden program, v ktorom viem prehodiť dvd do avi, ale iný formát neberie, teda nie ten čo potrebujem.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja používam Xilisoft video Converter a som s ním spokojný. Dokáže konvertovať obrovské kvantum formátov.
Zuzana581
Novice
Novice

Ďakujem velmi pekne za radu. Stiahla som ho a je super, len stále pýta registráciu, tak budem musieť pohladať inde :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Odporúčam program Format Factory. Má veľa možností a je zadarmo.
Zuzana581
Novice
Novice

Takže už som vyskúšala aj Format Factory a aj ten sa mi páči, hlavne na to spájanie. Nejsom si úplne istá, ale myslím, že odmietol spojiť a prekonvertovať video s koncovkov .mov ale možno som len niečo urobila zle. Každopádne video jednoducho načíta, prekonvertuje a spojí. Super. Načo ale nie je dobrý, hlavne teda pre mňa, že videá, ktoré mám vo velkosti tak 200-300 MB mi zmenšil na nejakých 25 MB. Na tie menšie je vynikajúci, ale na tie väčšie som musela použiť ten Xilisoft. Akurát čo som ešte neskúšala, že ak vo Format Factory budem spájať dve videá .avi, každé vo velkosti asi 200 MB, či mi ponechá velkosť, alebo ich tiež zmenší.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tak si skús pri konvertovaní nastaviť vyššiu kvalitu (možno máš nejakú nižšiu). Tj. "výstupné parametre".
Napísať odpoveď