Najlepsi pdf reader pre symbian s60 5th??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Najlepsi pdf reader pre symbian s60 5th??

Príspevok od používateľa kukiak »

Zdravim hladam nieco co si poradi aj s vacsimi pdf okolo 60mb (cele skripta :D ).. Aby to malo jednoduche vyhladania, lahko pristupny zoom a podobne.. Mal som Adobe pdf reader, ale za ten sa po 15dnoch plati uz..
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Najlepsi pdf reader pre symbian s60 5th??

Príspevok od používateľa hojko »

60MB je aj dost a mam taky pocit, teda aspon v mojom pripade pri E51, ze cely dokument sa uklada do pamate telefonu a ze som mal problem s velkym dokumentom, pretoze som nemal dostatok volnej pamate telefonu. Fakticky islo o neriesitelnu zalezitost.

Predopkladam, ze mas nejaku tu Nokiu a tam by mal byt Adobe PDF Reader bezplatne, teda aspon v pripade mojej E51 to plati, ze starsia verzia je bezplatna a je tusim priamo integrovana v telefone. Bezplatna verzia mala oznacenie LE, verzia tusim 1.5 (nemam pri sebe telefon, takze ti to neviem teraz pozriet), stacilo sa len registrovat cez IMEI kod.

Ako alternativu mozes skusit Foxit Reader, pripadne si najdi nieco na aktivovanie tvojho Readeru ;)
originali
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa originali »

ja mam 5800vku a PDF reader tam nemam...
ale kludne sa da stiahnut adobe reader LE v2,5 + medicina ak pohladas urcite najdes
co sa tyka toho ci to bude vediet otvorit tak to ozaj neviem bude to treba vyskusat. ak nie tak bude treba to pdf-ko porozdelovat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ok dakujem za odpovede, chcel som vediet, ci nie je aj nieco lepsie ako Adobe, ale vlastne bolo to dost nepravdepodobne ked sa nad tym zamyslim. Skusim ho teda nejak osetrit.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Adobe Reader na mobil ti nepomoze, kedze uz 30MB velke pdfko sa na Nokii 5530 neda nijak rozumne vyuzit. Seka to, stranky nacitava pomaly, zoomovanie otrasne (cize pri citani musis stale tahat obraz doprava-dolava :roll: ). Inak povedane, odporucam oldschool tlacene skripta :D
Napísať odpoveď