Zdravim,
mam takyto problem. K svojmu notebooku vyuzivam externy monitor DELL P2210. Vsetko bolo v poriadku. Potom som musel 2 tyzdne nutene pouzivat iba notebook. Po 2 tyzdnoch som sa vratil a pripojil monitor spat k notebooku. Ked som ale spustil system tak na monitore sa mi zadali objavovat take pasiky, ako keby skakali. Ked je aktualne pozadie svetle tak to nie je viditelne. Problem je pri tmavsich farbach. Vtedy je to ocividne. Vyzera to ako keby bola nastavena zla frekvencia, ale taj nastavena normanlne na 60 Hz. Nevie nahodou co by s tym mohlo byt?
Za pomoc vopred dakujem
problem s monitorom
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s monitorom
Ahoj,
Aký máš model notebooku [a teda VGAčku v ňom]? Aký výstup používaš na prepojenie notebooku a monitoru? DVi, analog, alebo hdmi?
Aký máš model notebooku [a teda VGAčku v ňom]? Aký výstup používaš na prepojenie notebooku a monitoru? DVi, analog, alebo hdmi?
Re: problem s monitorom
Model notebooku je DELL Latitude D630, v nom je VGA NVidia Quadro NVS 135M, pripojenie pouzivam analogove.uplink napísal:Ahoj,