slovenska sporitelna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nepodarok
Zablokovaný
Zablokovaný

slovenska sporitelna

Príspevok od používateľa Nepodarok »

nevedel som kde to mam zaradit ..jedna sa o to chcel by som si aktivovat sluzbu aby mi chodili sms pri pohybe na ucte len neviem ako da sa to cez internet banking ??
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: slovenska sporitelna

Príspevok od používateľa typek61 »

http://www.slsp.sk/podnikatelia-a-firmy ... ing-1.html

tu o tom pisu ale nic o aktivacii :? skus zavolat na 0850 111 888 alebo chod do banky oni ti to aktivuju :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prishlasis sa na ucet, vlavo menu pri Operaciach vyberies Notifikacie a tam to upravis. Je mozne, ze nebudes mat definovane cislo pri ucte, tak v tom pripade treba hore v menu kliknut na Klient a tam ti vybehnu udaje klienta, tak si tam doplnis cislo. Zmena SMS notifikacie a nastavenie je tusim spoplatnene sumou 1 euro, aspon tak mi to tusim vzalo ked som robil zmenu pred rokom.
Nepodarok
Zablokovaný
Zablokovaný

hojko napísal:Prishlasis sa na ucet, vlavo menu pri Operaciach vyberies Notifikacie a tam to upravis. Je mozne, ze nebudes mat definovane cislo pri ucte, tak v tom pripade treba hore v menu kliknut na Klient a tam ti vybehnu udaje klienta, tak si tam doplnis cislo. Zmena SMS notifikacie a nastavenie je tusim spoplatnene sumou 1 euro, aspon tak mi to tusim vzalo ked som robil zmenu pred rokom.
Dakujem len mi pise ze sluzba nie je pristupna :tu pisu je možné uskutočniť prostredníctvom operátora call centra Sporotel 0850 111 888 (podmienkou je sprístupnená služba Telephonebanking), alebo služby Internetbanking (podmienkou je sprístupnená služba Internetbanking).
Predpokladom úspešnej aktivácie je sprístupnená služba SMSbanking, alebo Mobilbanking.

Ako sa vola ta sluzba ? a cennik pripadne dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nepodarok: Neviem ako sa vola, tusim SMS notifikacia, iny nazov k tomu nevidim. Ide to aktivovat cez internet banking, pretoze tak som to robil ja. Ak to nejde, tak tam teda zavolaj alebo skoc do pobocky. A cennik najdes na stranke.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Nerozumiem, preco nezavolas na infolinku. Tam dostanes najpresnejsie informacie a este ti aj podakuju za zavolanie...
Nepodarok
Zablokovaný
Zablokovaný

uz to mam :lol: :lol: dakujem
Napísať odpoveď