slovenska sporitelna
slovenska sporitelna
nevedel som kde to mam zaradit ..jedna sa o to chcel by som si aktivovat sluzbu aby mi chodili sms pri pohybe na ucte len neviem ako da sa to cez internet banking ??
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: slovenska sporitelna
http://www.slsp.sk/podnikatelia-a-firmy ... ing-1.html
tu o tom pisu ale nic o aktivacii
skus zavolat na 0850 111 888 alebo chod do banky oni ti to aktivuju 
tu o tom pisu ale nic o aktivacii
-
hojko
Site Admin
Prishlasis sa na ucet, vlavo menu pri Operaciach vyberies Notifikacie a tam to upravis. Je mozne, ze nebudes mat definovane cislo pri ucte, tak v tom pripade treba hore v menu kliknut na Klient a tam ti vybehnu udaje klienta, tak si tam doplnis cislo. Zmena SMS notifikacie a nastavenie je tusim spoplatnene sumou 1 euro, aspon tak mi to tusim vzalo ked som robil zmenu pred rokom.
Dakujem len mi pise ze sluzba nie je pristupna :tu pisu je možné uskutočniť prostredníctvom operátora call centra Sporotel 0850 111 888 (podmienkou je sprístupnená služba Telephonebanking), alebo služby Internetbanking (podmienkou je sprístupnená služba Internetbanking).hojko napísal:Prishlasis sa na ucet, vlavo menu pri Operaciach vyberies Notifikacie a tam to upravis. Je mozne, ze nebudes mat definovane cislo pri ucte, tak v tom pripade treba hore v menu kliknut na Klient a tam ti vybehnu udaje klienta, tak si tam doplnis cislo. Zmena SMS notifikacie a nastavenie je tusim spoplatnene sumou 1 euro, aspon tak mi to tusim vzalo ked som robil zmenu pred rokom.
Predpokladom úspešnej aktivácie je sprístupnená služba SMSbanking, alebo Mobilbanking.
Ako sa vola ta sluzba ? a cennik pripadne dakujem
-
hojko
Site Admin
Nepodarok: Neviem ako sa vola, tusim SMS notifikacia, iny nazov k tomu nevidim. Ide to aktivovat cez internet banking, pretoze tak som to robil ja. Ak to nejde, tak tam teda zavolaj alebo skoc do pobocky. A cennik najdes na stranke.
-
Holubar
Darca
Nerozumiem, preco nezavolas na infolinku. Tam dostanes najpresnejsie informacie a este ti aj podakuju za zavolanie...
uz to mam
dakujem