Alpha Protocol
Re: Alpha Protocol
neviem co sa na tom nervujete , to hakovanie sa naucit da aj ked sem tam sa to podary as na dajaky 3 pokus ale co us , hrat potichu sa neda ja mam stale alarmy ale tam proste len ides strielas , veľke plus je ze ta hra nie je kratka vcera som to hral 7 hodin v kuse a to mam este jedno mesto pred sebou , bugi su to je jasne som sa na mieste zasekol a nevedel sa pohnut takzle pomohol iba loading a ist inou cestou , grafaki nie je najlepsia ale prekusit sa to da ... , ale aspon za viskusanie to stoji 
neviem preco, ale mne nejako lieta kamera..ked idem doprava, alebo dolava, tak mi niekedy skoci uplne na iny pohlad..
stiahni crackfix - malo by pomoct
tiež som sa tešil, že to bude niečo ako špionážny Mass Effect, ale je to katastrofa vo všetkých smeroch. mimochodom, neviete niekto ako zrušiť tú časomieru počas rozhovorov, alebo aspoň niečo také, aby to nebežalo? nieje na to nejaký "trik", alebo niečo podobné?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Super hra, škoda že nebude pokračovanie, teraz ju rozohrávam znova za recruta. Hra ma dosť chýb, ale ked jej ich odpustíte, tak sa vám odmení super zážitkom.