Čo robiť?
Čo robiť?
Takže čaute...tu je moj pripad
Spoznal som sa na nete s jednou babou, už je tomu rok aj niečo...sadli sme si úplne, pisali sme si stále, čoraz častejsie, kazdy den...a po čase začala davat najavo žeby z toho niečo mohlo byť...proste je jedno ako, len bolo to dosť vidno...a ja som na to nereagoval
asi som vtedy ešte nechcel nič vaznejsie...ona čakala kedy urobím ten prvý krok...no ten z mojej strany neprichadzal
a ona ho asi nechcela robiť lebo čakala že to je povinnost chalana... trápila sa preto dosť...a po čase to nechala tak...a nasla si jedneho...no s nim bola asi len 3 mesiace...nevideli sme sa dovtedy ešte, teda ona ma raz videla ale ja ju nie...aaaa až po čase som si uvedomil, aka je skvela, že stoji za to...tak som jej to dal najavo...a bola z toho mimo...to že som vtedy nekonal, na to ževraj už zabudla, odpustila mi a nemam sa tym trapit
ked som sa jej pytal raz, ci by sa chcela niekedy stretnut, tak napisala ze kludne, ze mi nema dovod povedat nie, a ked som sa jej na to pytal či by sa stretla tak vzdy si niečo nasla že nie, že potom...raz sme sa stretli v meste aj to len na minutku asi, lebo musela ísť...potom mi napisala, že ju chcu další 3 chalani, a že nevie čo ma robiť...a naposledy mi napisala že ešte stale myslí na byvaleho a jej srdce sa brani novemu vztahu lebo sa už velakrat sklamala...inak piseme si kazdy den, kazdy den jej prezvonim apson raz
aj sms jej napisem obcas...aaaaaaa tak asi...čo vy na to? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo robiť?
vek?
15-16 ma dievca? ak ano tak potom nic nevycajne, aj keby z toho nieco bolo tak myslim ze to dlho nevydrzi, nevie co chce, z toho musi jedine vyrast
...praveže má 19...a ja inak 20
-
Fabo
Hardcore addict
noooo.... tak to by si sa už mhol naučiť vyjadrovať normalne...... nie takto ako keby si mal o 5 rokov menej....
A co vlastne od nas chces vediet? Nejak som to nepochopil. Najprv ta chcela ona, potom si nsla chalana, potom si zistil ze ju chces ty, potom ste sa nestretli a teraz chce ona byvaleho a okrem teba dalsi traja ju. Spravne?
A ty po nas chces co vlastne? Ako ju zbalit, ci?
A co vlastne od nas chces vediet? Nejak som to nepochopil. Najprv ta chcela ona, potom si nsla chalana, potom si zistil ze ju chces ty, potom ste sa nestretli a teraz chce ona byvaleho a okrem teba dalsi traja ju. Spravne?
A ty po nas chces co vlastne? Ako ju zbalit, ci?
...no či má zmysel sa snažiť dalej, ked stale mysli na byvaleho, a vyhyba sa stretku...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
omg ... decko ... to musis vediet ty ci ti to stoji zato bojovat o nu nie ? my zial nevieme co ona citi
.. ak ju chces, tak sa snaz a bud lepsi ako ti traja, ina rada neexistuje 
...no neviem ako mam byť lepší cez net ako tí ďalší 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jo pockaj, mne nejak vypadlo ze ju nepoznas osobne ... aha tak to sa na to vyser - nemas 15 aby si si hldal znamosti na nete ... radsej vecer vypadni niekam na disku a tam sa prihovor nejakej slecne nebezpecnej 
-
Fabo
Hardcore addict
Nein, on sa s nou pozna osobne (no, minimalne raz sa stretli na chvilu) ale ona ho vytrvale odbija...
Tak to že sa raz náhodne stretli na 1-2-3 minúty vonku ešte neznamená, že sa poznajú. Keď baba nevie, či ťa chce, tak sa na ňu vykašli, to by mala vedieť okamžite, či jej za to stojíš alebo nie. Jednoducho buď vie, že ťa chce a nemá problém ti to povedať. Alebo nevie, či ťa chce a aj keby ste sa dali za takej situácie dokopy, tak to dlho nevydrží.
OK diky Vám
podla mna si premrhal svoju sancu a kecy typu 3 chalani ju chcu (pride mi to dost namyslene) a mysli na byvaleho je len vyhybanie sa tebe. Proste ta nechce. Jedina moznost je niekam s nou ist a robit preto nieco ale kedze ako citam neda sa tak sa na nu vykasli.
tiez by som sa nato vykaslala 
...hej hej premrhal som šancu to viem...tak ešte ju skusim niekde zavolať, a ak nič, tak niiiiiič neva no 
-
Janio
Zablokovaný
GL držím palce potom napíš ako si dopadol 
-
lollo
Professional
cele zle
prepac ale pises vety ktore ako keby boli vytrhnute z kontextu ma 19
a ty 20
a neviete sa stretnut??? mega lol prepac ze to pisem, ale ako sa vravi, ze "kuj zelezo za horuca" to ze jej obcas prezvonis napises sms nie je zle, ale zase skus nabudit dojem, ze aj ty mas zaujem a aby vedela ze ti na nej zalezi a uvidis ako to dalej pojde. Myslim ze ak nie je tgdlo a dobre sa poznate tak teoreticky by to mohlo fungovat.
Add2 prakticky nemas o co prist len cas do toho investovany...
add3 ak ju chcu dalsi traja hmm...konkurencia je fajn vec ale zase nie v tomto pripade, ak nechce vazny vztah tak bud jej kamarat do dazda a uvidis ako to pojde dalej
Add2 prakticky nemas o co prist len cas do toho investovany...
add3 ak ju chcu dalsi traja hmm...konkurencia je fajn vec ale zase nie v tomto pripade, ak nechce vazny vztah tak bud jej kamarat do dazda a uvidis ako to pojde dalej
-
bolek
Guru
S tými troma chalanmi, ako nechápem, na čo ti to vešia na nos. To chce mať pocit, že aká je žiadaná? Ona si musí najprv usporiadať, čo chce, koho chce a je len na tebe, či jej poskytneš zatiaľ kamarátstvo. Obaja mi prídete na svoj vek strašne nerozhodní. Najprv ona chcela teba, ty ju nie, teraz naopak. A s tým stretkom, možno to, že vám nevyšlo bola zhoda náhod, skúste niečo naplánovať a aj tam uvidíš, či to medzi vami zaiskrí.
-
jin
VIP
dynamics2: Je to mŕtve, zabudni na to.
Pokiaľ aj mala záujem, tak ho už stratila a ty si sa tiež nezachoval ako Adonis. Ak by o Teba mala záujem, nikdy by Ti veci s tými troma chalanmi a tým bývalým nehovorila. Existujú dva pravdepodobné dôvody, pre ktoré Ti to vraví. Buď sa vystatuje a potrebuje Ti dať najavo, aká je na roztrhanie a "hot", alebo Ťa skrátka berie, ako dobrého kamaráta, s korým sa podelí o trápenie. Keď sa však pozriem na to, ako ste spolu komunikovali a ako to celé medzi Vami prebiehalo, tak neviem ku ktorej variante sa mám prikloniť.
Pokiaľ aj mala záujem, tak ho už stratila a ty si sa tiež nezachoval ako Adonis. Ak by o Teba mala záujem, nikdy by Ti veci s tými troma chalanmi a tým bývalým nehovorila. Existujú dva pravdepodobné dôvody, pre ktoré Ti to vraví. Buď sa vystatuje a potrebuje Ti dať najavo, aká je na roztrhanie a "hot", alebo Ťa skrátka berie, ako dobrého kamaráta, s korým sa podelí o trápenie. Keď sa však pozriem na to, ako ste spolu komunikovali a ako to celé medzi Vami prebiehalo, tak neviem ku ktorej variante sa mám prikloniť.
skončil si u nej keď si sa jej páčil a ty si nič nerobil. nájde si niekoho úúúplne iného