Antena ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Antena ?
zdravim , nevedel som ako nazvat temu no od kupy auta (Fiat Brava ) nevieme prist na co je jedna vecicka
bola nalepena na celnom skle vpravo hore no po vymene okna len tak visi .. odfotil som to no musel som to pridrzat prstom ... co to podla vas je ? 
Re: Antena ?
napajana antena do radia to moze byt
jednu taku som montoval, este niekedy tam moze byt ledka co svieti 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
to bola samozrejme moznost prva co kazdeho napadla no na streche jedna je , aj ked moze byt ze nie je napojena
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm ... neni v tom aute nejaka fíčura ? trebars ma napada fakt ako prva antena, alebo externy prijimac k nejakej GPSke co tam mal predchadzajuci majtel ... nic na tom neni napisane, alebo nevies kam vedie ten kabel ? 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
vidno na fotke ako sa kabel hned skriva pod tu plastovu krytku , netusim kde vychadza a rozoberat to koli tomu nechcem
to by bol nezmysel . zvonku nikde nic netrci ze by to bolo nejake GPS no moze to byt skryte ... viem ze to je nepodstatne no tak zo zaujimavosti ci niekto nevie sa pytam
napisane tam nie je nic . vobec
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nemal tam predtym vstavany nejaky telefon ? alebo drziak na telefon s externou antenou ? 
nejaka GPS na lokalizovanie polohy zamestnancov? nebolo to povodne firemne auto?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
vobec nic tam nebolo , ziadny telefon , v palubovke nie su diery zeby z pozostatku ... neviem ci bolo firemne
tak ak nikto nevie tak kaslite na to , myslel som len ze ak sa s tym niekto uz stretol
Ak si kupoval auto od fyzickej osoby, skus kontaktovat. Kto iny by ti vedel lepsie povedat co to je, ako ten, kto to tam montoval? 
Btw, nestudoval si kam ten kabel vedie?
Btw, nestudoval si kam ten kabel vedie?
Brat ma v aute tiez nieco podobne a pri patrani po povode som prisiel na to, ze to je externa GPS antena. Vid link: http://www.navigacia.sk/produkt/010-107 ... 25-mcx.php
To tvoje je vacsie, ale konstrukcia zodpoveda.
To tvoje je vacsie, ale konstrukcia zodpoveda.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
je to z bazaru a dokonca ani nie zo SR takze to do uvahy nepripada .. nepatral som nic .. dajme tomu ze je to ta GPS antena
dik moc