Má zmysel ísť ďalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Má zmysel ísť ďalej?

Príspevok od používateľa eldzi »

Tak to je jasné, že taký rozhovor by nebol určite veľmi príjemný. A aký pocit prehry? To, že jej to ty povieš z očí do očí, ju staviaš do role poslucháča, čo sa má nad niečim zamyslieť. Pocit prehry to bude pre ňu, keď zistí, že stratila niekoho, koho možno chcela alebo chce, len preto, lebo sa správa tak, ako sa správa.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Prestne tak ako písal eldzi jediny kto prehral je ona, nie ty. Pretože ty si nezlyhal a nie je to tvoja chyba. Komu niet rady tomu niet pomoci ;)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

no tak sa budes musiet rozhodnut, ze ci ma zmysel siliť to dalej, alebo jej narovinu vsetko povedat a mat pokoj. s tymto ti uz nikto neporadi, musis sam vediet co chces... dievca ale nevie co chce, tyk naco stracat cas..
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Zase žiadny progres ... :/ odvtedy som sa sňou nestretol, len si stále píšeme..a stále tá istá rozprávka... bola so zasranom...ten ju nechal..potom jej daľší prezvonil...ten jej nevyhovuje lebo nie je taký ako som ja...potom sa s dalším objímala ale toho nechela... toto všetko čítam každý den...a nakoniec mi napíše že kedy sa znovu stretneme a že jej chýbam, a to ma dostáva až do zúfalstva...buď to slovíčko nechápe...alebo už fakt neviem..vysvetlíte mi niekto o čo jej ide?? (niekto kto sa aspon snažil pochopiť žensku logiku) lebo mne to nejako nejde :D ..a ked som jej písal že ju mám rád...tak sa ma spýtala že či nie som chorý, že som ukázal svoje city...viete nie som z tých ktorý sa emocionálne vylievajú za každú blbosť... baby to baví ale proste taký nie som... asi sa stalo to, čo som nehcecl ani v najhoršom sne...nedá sa mi na nu zabudnúť....damn kid...

// lool :lol:
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

ficova dcera :mrgreen: .. fakt neviem to bude nejaky zly vtip prirody
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Povedz narovinu, buď oni alebo ja a máš to vyriešené :) Neskôr možno zistí, že ktorú voľbu si mala vybrat radšej ;)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak tuto vetu neodporučam "buď hento, alebo ja" Pretože keby mne tak povie holka že "buď PC, alebo ja" tak jej hneď poviem PC a môže ísť. Si myslím že take vyhrážanie je totálne sprostosť, a potom sa to dá zneužívať... A už nie jeden človek tak doplatil keď toto povedal
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

jeeeemine zase rady.....chlape zacni ignorovat...attraction u holky zrejme mas a dostala sa do fazy ze si mysli ze ta ma isteho + si spadol do kategorie mily blbecek. V prvom rade NEPIS JEJ ASPON DVA DNI. nekontaktuj ju proste nic. ked ti sama napise povedz jej ze nemas cas, pripadne jej mozes napisat ako sa mas atd (len chvilku a pak sa na to vybodnut). Dievca nebude tusit na com je. Takto to vyeskalujes. V zasade najblizsiu dobu by ste mali obmedzit kontakt. A tie bludy co ti vravia porozprava tsa s nou - NIE!!! Si kur*a chlap, a ta holka musi citit ze si prva cena, ze ta musi vyhrat!!!
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Presne toto som si potreboval prečítať ...thx Peter..ved ja ju vôbec nekontaktujem vždy ona začne prvá... len práveže sa mi nezdá že je vo fáze že ma má... lebo som jej vôbec nič nenaznačoval...ba dokonca ju stále za niečo zdrbem, napr. minule že ona je na icq len kvoli mne, tak som jej napísal že nikto ju tam nedrží :D a odišla...a na druhý deň aj tak napíše... aj dnes sms... tak neviem či mám začať aj ja s iniciatívou alebo nie... asi som v kategórií bútľavá vrba alebo kamoši, ktorých má na každý prst 10, ale aj tak mi to nejde do hlavy prečo stále píše...
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pozri tu iniciativu moze byt ale len tak ze ako sa mas alebo podobne nezavazne kecy...prehodit nejake frazy a konec. ako som ti to naznacil v predchadzajucom poste. to s tym zdrbanim fajn ale zase neprehanat to (nieco ako taka drza vtipnost). To ze zacina ona je fajn...mas attraction. Tymto by si to mal vyeskalovat a v zasade by si si to mal zariadit aby ste sa niekde stretli( NIE SAMI). Pre blizsie info SS. S takymito vecami mam dost skusenosti :) Nechvalim sa len viem ako zbalit baby, horsie som na tom vo vztahu :D
Napísať odpoveď