Čistenie auta
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čistenie auta
alternatoru nic nespravis
horsie ako mas auto s rozdelovacom a ten neni dobre utesneny, to je uplne najcastejsia vada stretu vody s elektrikou ... v novych autach ti moze akurat natiect niekam do kontaktov ak to navrhoval / vyrabal / opravoval nejaky lempel ... max skratik s vyhodenou positkou a tot vse
ale je to uplne ale uplne zbytocne ... vsetko comu v motore moze vadit spina je pred nou dokladne ochranene 
-
RATZINGER666
Darca
... a este k tomu, ked su v novych autach tie paradne plastove kryty 
No ozaj chcem vidiet ako sa ti podari vycistit zaolejovany a zasr*ty motor len s handrickou a kyblom... Ja som si teraz kupil prevodovku co mienim montovat do auta a drhol som ju kefkou dve hodiny vkuse a nepodarilo sa mi z tej zabahnenej a zaolejovanej masy zmyt ani 1/10
-
Grim
Darca
...a keď sa vás tak môžem opýtať trocha mimo misu...aký význam má umývanie motorového priestoru? Zvýšenie predajnej ceny? Leštenie vlastného ega? Vyplnenie nadmerného nadbytku voľného času?
-
RATZINGER666
Darca
FR33RIDER: a ako inak to chces vycistit, chytracik?
pre mna za mna si to vystriekaj aj tou wapkou, je mi to sumafuk 
grim: naozaj neviem, uz sme o tom polemizovali vyssie, dospeli sme jedine k pripadu, ze si 18rocny zasran a potrbujes sa pochvalit vyhonenym 20rocnym stvorvalcom s nalestenym sportovym vzduchovym filtrom v 316i...
grim: naozaj neviem, uz sme o tom polemizovali vyssie, dospeli sme jedine k pripadu, ze si 18rocny zasran a potrbujes sa pochvalit vyhonenym 20rocnym stvorvalcom s nalestenym sportovym vzduchovym filtrom v 316i...
jedine parovym cisticom dostanes tu zazranu mastnotu a spinu dole... keby som neskusal ten tvoj system tak nepoviem nic... ale nestravim 12hodin drhnutim veci co ani poriadne nieje vidno, niesom blazon...
-
RATZINGER666
Darca
mas milion pripravkov, s ktorymi das dole aj tuto mastnotu a decht... s pouzitim handry, pripadne nejakej spongie alebo kefy to nie je az take komplikovane... aj ked v pripade prevodovky to bude problem asi vacsi, kedze ta si toho odserie asi najviac, kedze je uplne naspodu, kde na nu tecie zhora a spliecha zdola... kazdopadne motorovy priestor ide tymto sposobom vycistit bezproblemov...
no samozrejme ze mas tie pripravky v sprejoch na odmastovanie atd., ale mnozstvo ktore by som potreboval na takto znecisteny povrch by bolo enormne, a v tomto pripade by sa asi viacej oplatil prenajom takehoto pristroja...
motor budem tiez cistit v priebehu par mesiacov tak som zvedavy ci tu 30 rocnu spinu dostanem von takymto systemom
motor budem tiez cistit v priebehu par mesiacov tak som zvedavy ci tu 30 rocnu spinu dostanem von takymto systemom