STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Napis, ze ake veci chces aby som sa spytal, lebo on uz teraz na steame moc nehraje.
Zeptej s ho pls jestli stahnul napred sa ho zeptej jestli ma gold edici cili dawn of war 2 a cr a nebo jednotlive nebo jenom cr a jestli mu jdou v cestine obe.
Tak toto mi odpisal:

mam je jednotlive a u obou funguje cestina
Dufam ze ti to uz pomoze, viac uz nemozem pomoct, kedze tu hru nemamnormalne kliknu na nazev hry v Library ( pouzivam pouze anglicky steam ) a tam dam Properties ( asi vlastnosti ) a tam je zalozka Language ( nebudu prekladat) a tam vyberu cestinu a ona se doinstaluje
Diki ti za pomoc, ja to udelam uplne stejne a nejde to. A u dawn of war 2 mi nejde cestina ani zvolit. Mohl by jsi si ho pls zeptat jestli ma k tomu dvdcka nebo to stahuje primo ze steamu ?
Vsetky hry kupuje cez Steam 
-
Drdek
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ako úplne vymažem hru zo svojho steam acc aby som ju mohol dať na iný steam acc?(konkretkne L4D2)
/skusal som normalne delete local content ale ked som ju chcel dat na iny steam acc tak napisalo že ten kod je uz na jednom acc pouzity
/skusal som normalne delete local content ale ked som ju chcel dat na iny steam acc tak napisalo že ten kod je uz na jednom acc pouzity
Hry sa medzi uctami NEDAJU prenasat.
-
Fortune
Light Professional
v obchode som si kupil Battlefield 2 complet, nahodil, vsetko slape, neskor som si zohnatl steam, viem si to tam tiez aktivovat aby som to mal v zozname? ci zbytocne? dik za odpoved
tam ti to ten kluc pravdepodobne nevezme, ale mozes si to pridat do zoznamu ako nonsteam hru...
Re: Steam - Navod na kupu hry
a ked si kupim na steame stiahnutelny obsah tak mi to pride postou ci si to iba tam nainstalujem????
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 16:33)
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 16:33)
a nebude vadit ak som tam napisal slovensko???Soviet napísal:jj Sapo..Napis tam normalne Slovakia..
-
Soviet
Darca
Re: Steam - Navod na kupu hry
Nie nebude vadit ziadne Slovensko..nic ti nepride postou, ale instalujes priamo zo steamu..Na takuto diskusiu mas temu: http://www.hojko.com/topic132089-180.html
ak som mal zruseny e-mail a mal mi tam prist aktivacny kod na hru napoleon total war peninsular campaign a battle pack a uz mi to nejde kupit druhy krat da sa to nejako zistit tie kody??? dik moc
-
Soviet
Darca
Naco ti tam mal prijst kod? Steam predsa neposiela aktivacne kody na hru
Kupis hru a zjavi sa ti v zozname..nic viac..
Tak tak. Aj keby si nejako zistil svoj CD kluc ktory ti priradil Steam pri nakupe hry nemas sancu ho uz druhy krat pouzit. Kluc je viazany na ten ucet a to je vsetko.
-
AXO
Professional
Ahojte, nvm do ktorej z tych troch hlavnych steam tem zadat tuto ziadost, ale myslim, ze do tejto sa to najviac hodi 
Bol by niekto ochotny zobrat mi teraz ten fallout 3(addony+hra s vikendovou zlavou 50%) ako gift ? Najskor by som poslal potvrdenku, ze som peniaze previedol na jeho ucet(alebo teda minimalne odoslal z uctu, ak by mal VUB platba by prisla rychlo, kedze rovnaka banka), potom by to zobral ako gift. Len by to chcelo niekoho doveryhodneho
Myslim si ze bude asi lepsie to udrzat v anonymite, takze ak by sa dalo pls napis mi SS. V priebehu zajtra(nedela, 13.6.2010) by sme to mohli spravit.
Neotravoval by som s tym, keby som si nevsimol, ze tu kdesi na fore podobna vec uz prebehla(prebieha), len uz to neviem najst.
Takze za kazdu odpoved diky moc predom.
//ok vyriesene
Bol by niekto ochotny zobrat mi teraz ten fallout 3(addony+hra s vikendovou zlavou 50%) ako gift ? Najskor by som poslal potvrdenku, ze som peniaze previedol na jeho ucet(alebo teda minimalne odoslal z uctu, ak by mal VUB platba by prisla rychlo, kedze rovnaka banka), potom by to zobral ako gift. Len by to chcelo niekoho doveryhodneho
Neotravoval by som s tym, keby som si nevsimol, ze tu kdesi na fore podobna vec uz prebehla(prebieha), len uz to neviem najst.
//ok vyriesene
-
Tailor
Medium Star
On asi myslel Gift PassSoviet napísal:Naco ti tam mal prijst kod? Steam predsa neposiela aktivacne kody na hruKupis hru a zjavi sa ti v zozname..nic viac..
-
Cyrus666
Light Professional
AXO napísal:Ahojte, nvm do ktorej z tych troch hlavnych steam tem zadat tuto ziadost, ale myslim, ze do tejto sa to najviac hodi
Bol by niekto ochotny zobrat mi teraz ten fallout 3(addony+hra s vikendovou zlavou 50%) ako gift ? Najskor by som poslal potvrdenku, ze som peniaze previedol na jeho ucet(alebo teda minimalne odoslal z uctu, ak by mal VUB platba by prisla rychlo, kedze rovnaka banka), potom by to zobral ako gift. Len by to chcelo niekoho doveryhodnehoMyslim si ze bude asi lepsie to udrzat v anonymite, takze ak by sa dalo pls napis mi SS. V priebehu zajtra(nedela, 13.6.2010) by sme to mohli spravit.
skus sa spytat gangyho
-
HeadShot ^
Light Star
Team Fortress 2 : ZADARMO. Ešte máte 7 hodín..
-
aviceN
Guru
ake zadarmo? 7,50 evriHeadShot ^ napísal:Team Fortress 2 : ZADARMO. Ešte máte 7 hodín..
-
HeadShot ^
Light Star
Mne sa to objavilo v zozname zadarmo 
//sa mi to už sťahuje
//sa mi to už sťahuje