Leto v Manchestri

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Nella
Novice
Novice

Leto v Manchestri

Príspevok od používateľa Nella »

Hľadajú sa ľudia ktorí už niekedy pracovali v Manchestri prostredníctvom agentúry Incity Contracts Ltd., ktorá spolupracuje aj so Student Agency na Slovensku a v Čechách. Privítam akékoľvek informácie :) Ďakujem
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Leto v Manchestri

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja by som predtým, ako si niečo vyberám / objednávam, pozrel Google...
http://www.manchester.sk/
"Společnost Noara Property Ltd. potažmo Manchester CZ Ltd (mimochodem obě v konkurzu resp. likvidaci) potažmo Incity Contracts Ltd., které vlastní pan Jan Francek neplní závazky ke svým dodavatelům, dluží nám za objednané a dodané internetové služby několik tisíc liber a nehodlá svůj závazek nijak řešit. S tímto jednáním jsme se nesetkali jen my, ale i další subjekty poprvé, považujeme ho za neseriózní. Z tohoto důvodu vám doporučujeme vyhnout se službám firem vlastněných Janem Franckem."

Nemám ďalší komentár...
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rastaman »

bol som tam pred rokom. neviem co od toho ocakavas. ak len ubytovanie, tak to je podla mojho nazoru na dobrej urovni za prijatelne ceny. co sa tyka prace, tak najprv naslubovali, ale nic nezohnali (teda raz umyvanie riadu) :). oni dostavaju peniaze za ubytko, takze si chcu ludi udrzat co najdlhsie. pre mna to bola nakoniec (dost draha) mesacna dovolenka v Manchestri. dom v ktorom sme byvali bol vybaveny na vysokej urovni. cize francek sa ti postara o ubytovanie ale praca nie je ista. ak si vies vybavit pracu sama, resp. cez agenturu v manchestri tak by to malo byt v pohode.
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

pred 3 rokmi som s nimi bol...okrem toho ze 1 pracovnik ich oklamal a po nvm kolkych rokoch zobral udajne 1000 libier alebo tak nejak (proste nejake peniaze) a utiekol do zahranicia mam odtial vselijake skusenosti:
1.) na tej stranke (manchester.cz) je pravda ze ti daju ubytko za tolko kolko je napisane, da sa s nimi aj nejako ako-tak dohodnut ze napr. zaplatit trochu neskor
2.) ta praca - neni sance, neviem kolko ludi sa spolahlo na to ze nam aj najdu pracu...99% ludi bolo len na listine, cakajucich na pracu ale nic, takze co sme tam isli 6ti - mojich 5 kamosov islo domov lebo uz nemalo na 3.mesiac ubytka, ja som si v poslednom tyzdni ani nvm ako nasiel pracu v sklade NEXT, peniaze som uz tiez nemal, ale bol tam moj brat takze som bol este tyzden u neho a potom som si nasiel z prace u Poliek lacnejsie ubytko, takze zhrnem:
-drahe ubytko, ale je; pracu nenajdu; neni to nejake oficialne (vidiet ako keby to bol "rodinny podnik") = nie
ubytko sa da najst lacnejsie ale tazko, lebo kazdy chce min. 3mesacnu/polrocnu zmluvu a praca sa hlada este 100x tazsie lebo bud si kvalifikovany a chces norm. job, nie brigadu, alebo je tam 100000 Poliakov kt. maju obsadene vsetky brigady (a vyssie miesta tiez Poliaci -> takze si tam davaju svojich)...uff vycerpavajuce viem
Napísať odpoveď