Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa hughito »

slay: Filozofovať o sytéme je trápne ? Ale nepovedz, a čo nie je trápne ? Ísť si odvoliť menšie zlo a menšieho zlodeja a o štyri roky (ale vlastne oveľa skôr) nadávať, ako zase ten a ten politik/politická strana len odrbával a z predvoľebných krásnych sľubov nesplnil nič ?

Prázdne reči...kto nemá prázdne reči ? Ten, kto odvolí ? Ten ich má už plné ? :roll:

Ďalej neviem, kto tu a kde nadáva na demokraciu ? Asi čítaš iné príspevky, alebo jednoducho si vymýšľaš aby si si mohlo lepšie a agresívnejšie zvoliť formu príspevku, nahrať si sám sebe na smeč.

Máme tu 70 rokov mier a nehladujeme. To sme určite všetci radi, aj keď tieto tvoje slová sú veľmi, ale veľmi relatívne, stačí prejsť na iný kontinent, alebo niekedy ani netreba tak ďaleko.

Sám si napísal, že demokratizmus je zatiaľ to najlepšie, k čomu sme došli. Z toho logicky vplýva, že príde niečo ešte lepšie, nejaký iný -izmus. Takže neviem, čo sa tu tak čertíš a chcel by si niekoho posielať do stredoveku.
každý by mal ísť voliť, a strčiť si ten chorý názor, že ak by to niečo zmenilo už by to zakázali. Je to názor zdochliny. A zmena začína od ľudí nie od vlády.
A čo tie voľby zmenia ? Pomôžem nahrabať novým zlodejom. Čo vyrieši dať hlas Paliho kapúrkovej ? Nič.

Inak, krásne si protirečíš, na jednej strane tu sám píšeš, že aj tak sú všetci zlodeji a nechápeš, ako ľudia môžu voliť toho a hentoho, na druhú stranu píšeš nezmysly o zdochlinách (ďakujem za kompliment).
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Podporme Fica a tak potrestajme jeho voličov! Zaslúžia si ho!!! :lol:

Druhá najvyššia nezamestnanosť v EU je u nás, stále stúpa, ale koho to zaujíma, hlavne, že máme sociálne istoty od Fica. :sly:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

hej hughito myslim ze anarchisti ako ty si myslia o volbach svoje.ale co co sa stane ak by sa naozaj neslo volit, teda 0% ucast.ved sa nic nezmeni ludia potrebuju niekoho kto im bude rozkazovat.uz roky rokuce funguje spolocenstvo na vodcovi.aj v prirode.aky system ako ty navrhuju?ozaj pri citani tvojich prispevkov som si vsimol ze si nieco ako komunista.si?
hughito
Redeemer
Redeemer

Keby boli voľby s 0% účasťou, tak by vznikla zaujímavá situácia. :lol:

Minimálne by ľudia dali najavo, že nesúhlasia s formou parlamentnej situácie.

Ja si nemyslím, že človek potrebuje niekoho, aby mu rozkazoval a riadil jeho život, to sa len vytvára taký dojem, aby "tí hore" zlegalizovali svoju vládu a ako vidím, ľudia im to žerú.

"Niekto musí vládnuť, to tak proste je....ľudia potrebujú pokyny a nariadenia....inak by bol bordel a chaos..."

A na tvoju osobnú otázku na mňa: nie, nie som komunista. :wink:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

ja ti neviem staci pozri sa 100 000 rokov dozadu ako zili vtedajsi predkovia.oni samy si vybrali najschopnejsieho ktory riesil problemy obstaraval potravu delil ju a mnoho ineho.vytvorme si modelovu situaciu aka bola v 70 rokoch na jednom ostrove.komunisti z Talianska sa rozhodli ze ukazu svetu ze sa da zit na volnej nohe a dopadlo to tak ze sa rozhadali a nevedeli si ani poriadne pomoct.mne by sa pacila myslienka anarchii.ale v ziadnom pripade aby vedla mna bol niekto kto by mi bral z ust to co by som si vypestoval napr na takom ostrove.mozes nam prezradit co si potom lebo stale odkazujes na rozne extremisticke zdroje.
hughito
Redeemer
Redeemer

citizien: No s tým ostrovom si mi nadhodil, tak sem dám takú perličku:

http://www.jaime.cz/node/21

Ale sme OT, ak chceš, môžme pokračovať v príslušnej téme, alebo cez SS, tu sa však bavíme o voľbách.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ach...dalsi dokaz toho, ze Ficovi je uplne jedno, co bude s rozpoctom po skonceni jeho funkcneho obdobia (nehovoriac o tom, ze "svoju" financnu rezervu pouzil na uplne ine veci ako by mal): http://www.sme.sk/c/5409993/fico-minul- ... echty.html
Schválená rezerva na tento rok mala premiérovi slúžiť počas celého roku, Fico ju už celú minul, hoci by podľa Tvarožka bolo korektné nechať polovicu z nej budúcemu premiérovi. Fico na túto otázku nereagoval.
Všetko to vyplýva z odpovedí, ktoré denníku SME na základe infozákona poskytol Úrad vlády. Ten informácie najprv odmietol poskytnúť, urobil to až po oficiálnej žiadosti v zmysle zákona.
A este jeden: http://www.sme.sk/c/5410078/kto-ma-naro ... slavy.html
V skratke - starostovia musia spisat zoznam ludi s poskodenym domov a v Bratislave rozhodnu o odskodneni, to vsetko v case, ked sa este len opravuju skody a nikto nema cas babrat sa s papiermi, ale co...volby su o tyzden a dovtedy to musia stihnut vyplatit.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

bugysk napísal:slay:
prides mi ako dost statocny schizofrenik, bez srandy. alebo si len rodeny demagog, neviem co je horsie :/
1. povies ze treba ist volit a potom sa sam zabijes slovami nevolte zlodejov.
2.ci povies ze nazor je chory alebo nie mna nezaujima,je to nepodstatne lebo kazdy by si mal spravit nazor sam + ked vidim akym stylom reagujes pomyslim si ze si len hlupy - ty si uz vyhraneny a nemyslim ze sa nie ze dokazes ale NECHCES zamysliet nad nejakym druhym nazorom..tolko cervenej karmy nemas preto ze su vsetci yebnuti..
"je to nazor zdochliny" - preco mas potrebu byt hned zo zaciatku agresivny? zijes v denial? a utocim ti na hodnoty alebo sa len rad hadas?

system je postaveny na peniazoch, peniaze su moc, moc ma teda ten co kontroluje obeh tych farebnych papierov a virtualnych 1+0 (kym ludia ktori ich pouzivaju v ne veria) povedz comu z tohoto nerozumies?
peniaze <-> moc -> korupcia -> tento stat

kym bude system postaveny takto, nevidim najmensi dovod preco by som mal ist volit tych platenych sasov ktorym nepojde o nic ine ako naskrabat co najviac vyhod pre seba kym sa globalizacia nepodari alebo sa to cele nerozpadne... kym budu ludia hlupi bude na svete takto, preto jedine co ti ostava je cakat a verit ze ta vacsina raz bude rozumna a nie len inteligentna..a presne ako si povedal - kazdy musi zacat od seba.

v kazdom pripade, nemienim sa rozculovat a odporucam to iste kazdemu co len trochu nervoznemu :)
este prijemny den

1. Voľ mimo parlamentné strany.
2. Ja som sa nad druhým názorom zamyslel a je to nič neriešiaci zbabelý názor zdochliny, ktorá proste rezignovala. Ak máš pocit, že nevoliť a rezignovať niečo zlepšuje, tak mi to vysvetli, rád sa nechám poučiť.

Ja nie som agresívny, to je môj prejav len ľudia to nejako moc prežívajú, zo svojimi 8mimi príspevkami si ma ešte nemal čas spoznať. Peniaze moc korupcia, boli vždy a vždy to tak aj bude, ak čakáš rezignovane na idealistický raj, tak len čakaj.

Založ si stranu a choď vládnuť ty, ak máš pocit, že všetko je zle. Pokiaľ nevolíš a ani sám nerobíš nič preto aby boli veci lepšie, len nadávaš a sťažuješ sa a čakáš na spasenie, tak si bez urážky zdochlina, čo je na tom ťažké pochopiť?

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 12:28)
hughito napísal:slay: Filozofovať o sytéme je trápne ? Ale nepovedz, a čo nie je trápne ? Ísť si odvoliť menšie zlo a menšieho zlodeja a o štyri roky (ale vlastne oveľa skôr) nadávať, ako zase ten a ten politik/politická strana len odrbával a z predvoľebných krásnych sľubov nesplnil nič ?

Prázdne reči...kto nemá prázdne reči ? Ten, kto odvolí ? Ten ich má už plné ? :roll:

Ďalej neviem, kto tu a kde nadáva na demokraciu ? Asi čítaš iné príspevky, alebo jednoducho si vymýšľaš aby si si mohlo lepšie a agresívnejšie zvoliť formu príspevku, nahrať si sám sebe na smeč.

Máme tu 70 rokov mier a nehladujeme. To sme určite všetci radi, aj keď tieto tvoje slová sú veľmi, ale veľmi relatívne, stačí prejsť na iný kontinent, alebo niekedy ani netreba tak ďaleko.

Sám si napísal, že demokratizmus je zatiaľ to najlepšie, k čomu sme došli. Z toho logicky vplýva, že príde niečo ešte lepšie, nejaký iný -izmus. Takže neviem, čo sa tu tak čertíš a chcel by si niekoho posielať do stredoveku.

A čo tie voľby zmenia ? Pomôžem nahrabať novým zlodejom. Čo vyrieši dať hlas Paliho kapúrkovej ? Nič.

Inak, krásne si protirečíš, na jednej strane tu sám píšeš, že aj tak sú všetci zlodeji a nechápeš, ako ľudia môžu voliť toho a hentoho, na druhú stranu píšeš nezmysly o zdochlinách (ďakujem za kompliment).
Ísť odvoliť menšie zlo, ísť voliť mimoparlamentnú stranu bez minulosti, striedať kádre, založiť si vlastnú stranu,... všetko je lepšie ako sa ľutovať, nadávať,nevoliž a nerobiť nič.

Prázdne reči boli smerované na kaliho a na jeho bedákanie nad demokraciou, ak si nepochopil. A ak tu podľa teba nikto nenadáva na demokraciu, tak ja už neviem??? Čítaš vôbec toto fórum? Alebo si robíš srandu?

To, že niekde je bieda na svete, je primitívny alibizmus, pchať rozvojový svet do debaty o zriadení je nezmysel.

Demokracia je zatiaľ najlepšie k čomu sme došli, z toho logicky vyplýva, len to čo som napísal v príspevku.

Voľby menia až veľmi veľa ak by ich ľudia rozumne využívali, to či tu bude zlepenec SMER HZDS SNS, alebo pravicová vláda, alebo totalita SNS, alebo totalita KSS má veľký dosah. Tak len fňukaj doma ako malé decko a trucuj, a nechoď voliť, roztrhaj občiansky a vráť sa do lesa.

To že je volebná účasť na Slovensku taká nízka, hovorí len o tom, že ľudia sú neuvedomelé, lenivé zdochliny a nezaslúžia si nič iné než zlodejov vo vláde. Keď raz budeš dôchodca, budeš žať čo si zasial.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V tom, ze bola podporena fitneska a dala si spravit trebars za to nechty ci umele mihalnice by som nejaky problem nevidel. Skor by som videl problem celkovo v podpore sportu a uspesnych ludi. Staci sa pozriet na sport, tam sa podporuje len hokej a futbal, vsetko ostatne ide bokom. Staci sa pozriet na ich uspechy vodnych sportov, ci je to stihacka, kanoe a podobne..., prave oni sa ozvali a povedali pravdu o financovani atd... Navyse su to ludia, ktori maju medaily z OH, MS a ME, ale podpora statu je biedna, rovnako to plati aj v inych sportoch. To, ze niekto reprezentuje stat a nedostane ani cent, pripadne dostane uplne smiesne je podla mna dost divne, ved inde sa v tom tocia velke peniaze a okrem toho, ze pre sportovca je cest reprezentovat svoju krajinu, tak by financne ohodnotenie malo byt akousi motivaciou. Ked politik, napriklad ministerka spravodlivosti odide na sluzobnu cestu kvoli konferencii, na ktorej sa ani neukaze alebo ked si exprezident beha pocas funkcneho obdobia po pralese v Brazili, tak to je fajn, sice sa to skritizuje, ofrfle, ale o dva tyzdne sa na vsetko zabudne, pritom sa jedna o urcite vacsie naklady ako dostala spominana fitneska, okrem toho taketo sluzobne cesty nemaju jedenkrat za stryri roky, ale aj dvakrat za mesiac. A to uz nevadi nikomu. Kazda vlada sa naparuje, ako strasne ohodnoti sportovcov, ale to, ze napriklad peniaze, ktore vyclenia na ohodnotenie za vysledky z OH idu cez olypijsky vybor a tam sa polovica rozdeli medzi funkcionarov, tak to sa nenapise skoro nikde.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Filozofovať o systéme je trápne a najmä zbytočné a kontraproduktívne
Rovnako ako cely tvoj prispevok, ktory aj okrem ineho vyznieva tak ze ani nemam spekulovat nad inym rezimom resp systemom.
slay napísal:Stále je to najlepšie k čomu sme zatiaľ došli a na čom dokážeme fungovať bez toho aby sme sa pozabíjali a aby bola spravodlivosť aspoň v akej takej miere. Máme tu už vyše 70 rokov mier, nehladujeme, nemusíme bojovať, máme najvyššiu kvalitu života akú ľudstvo dosiaľ malo, ak vás niekto na ulici okradne tak ho právny štát odsúdi. Veľké papule, ktoré s tým nie sú spokojné by som najradšej hodil niekde do stredoveku, tam by si došli na svoje idei a práva. Každý by tam na nich z vysoka sral a to by bolo presne to čo si zaslúžia.
Ty si ine rezimi ani nezazil, opovrhujes inymi bez toho aby si sa zamyslel nad ich podstatou, tvoje nazory su do velkej miery len vysledkom propagandy vitaznych mocnosti po 2ww.

Mier tu tiez neni (vojna roti terorizmu) a aj o kvalite zivota by sa dalo diskutovat hlavne co sa tyka etiky a moralky riadne upadame, ako uz som raz povedal radsej by som bol nemcom v 30 rokoch ako slovakom teraz. Vsetko je to uhol pohladu, svetonazoru a presvedcenia.
hughito
Redeemer
Redeemer

slay: Ja som tu hore postol článok, ktorý sa stavia antagonisticky proti pasívnemu voleniu, ktoré mi vôbec nepríde užitočné, rovnako ako tvoj návrh voliť mimo-parlamenté strany.

S tým nadávaním som sa domnieval, že myslíš mňa, tak nabudúce aspoň trochu adresuj svoje príspevky a nepíš tak všeobecne. - na "všetkých."

Bieda je aj vo svete, aj u nás, veľa rodín žije od výplaty k výplate, proste bieda. To ani nehovorím o tom, že budúcnosť, ktorá nás čaká, vôbec nevyzerá ružovo.

Obrovská kapitalistická mašinéria voľného trhu a vidiny jediného - zisku (ktorá mimochodom zapríčiňuje aj ten náš "blahobyt" a chudoby inde ) nás ženie do záhuby, aj čo sa týka klimatických podmienok.
Demokracia je zatiaľ najlepšie k čomu sme došli, z toho logicky vyplýva, len to čo som napísal v príspevku.
Z toho logicky vyplýva aj to, že dôjdeme k niečomu lepšiemu (ak dožijeme).

Ja som nezasial nič, lebo som si žiadneho zlodeja do vlády neodvolil a ani neodvolím.

Do volebne urny hodím akurát tak nejaký pekný odkaz alebo plagát, nech sa vo volebnej komisii potešia. :smt006
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hojko: ale sportovcov by mali platit zo samostatnych fondov a nie z rezervy urcenej na mimoriadne udalosti. Nakoniec sa aj tak ukazalo, ze Fico skutocne vsetko rozdal a tak teraz musi brat zo spolocneho: http://www.sme.sk/c/5411300/fico-chce-n ... trany.html
Populista jeden...a este ze SMER to zasiahne najviac - vsetky tieto peniaze aj tak pojdu spat SMERackym firmam a este bude v zisku. Ale uz len 5 dni... (dufam).
Keby na dialniciach/emisiach/*dopln meno kauzy* neprerobili stamiliony € tak teraz mohli kazdemu poskodenemu postavit novy dom.
bugysk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bugysk »

slay:
1.ked nechapes dost pre mna dost jednoduchu myslienku myslim ze zbytocne budem stracat cas,ale
2. ok, idem na tvoju uroven - si brainwashed obet neochotna sa pozriet na realitu,lebo by sa Ti zrutil z kariet cely domcek na ktorom si uz dlho zakladas - co samozrejme sotva pripustis tak ako schizofrenik nedokaze pochopit ze je chory.

neprezivam ta,netrapi ma ten system, ja len komentujem - necakam na spasenie. nie som s tym zmiereny v tvojom slova zmysle a style chapania veci. nie som ty, niekedy davno som mozno bol ale uz som dalej.. nechcem si zalozit stranu a nechcem vladnut, nemam potrebu.uvedomujem si ze zomriem A moj ciel nie je zit si pomerne dobre a utesovat sa tym ze mam o nieco viac ako sused.
nechaj si teda rady pre niekoho kto o ne stoji, ja som ti pisal ze ja nie tak to uz prosim pochop.

veta "Peniaze moc korupcia, boli vždy a vždy to tak aj bude" (not really, peniaze su ludsky vynalez za ucelom zjednodusenia vymeny tovarov - peniaze v takej forme uz ale neexistuju) uplne vystihuje to co vycitas druhym - zmierenost a oddanost.. Povedat som chcel ale : kym budu obyvatelia tejto planety uvazovat takto tak to tak aj bude.. preto drzim palce ked budes o krok dalej ak sa ti to do smrtelnej postele podari - ked pochopis rozdiel medzi homo sapiens sapiens a Clovekom, a verim ze Ta to nebude velmi srat, lebo Ty pan kolega, si zatial len ta advanced opica.. je mi luto ze musim Tvojou recou, ale inak to asi nejde :/

p.s. pozri si kedy som sa regol,uvedom si ze nie kazdy pocituje potrebu onanovat na internete a zistis ze za ten cas si napisal neskutocnu spustu z tvojho pohladu duchaplnych prispevkov.. :) have a nice day, serious
hughito
Redeemer
Redeemer

Predvolebné diskusie na Markíze - Kotleba nemohol prísť do svojho štúdia so svojimi priaznivcami, lebo nerešpektoval pravidlá.

:lol:
againstsionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa againstsionist »

hughito napísal:Predvolebné diskusie na Markíze - Kotleba nemohol prísť do svojho štúdia so svojimi priaznivcami, lebo nerešpektoval pravidlá.

To co ale pises je obycajna loz. Markiza si podlo na jeho mene robila reklamu na relaciu, aj napriek tomu ,ze niekolko dni vedela stanovisko od Mariana, ze prist nemoze kvoli predvolebnym povinnostiam. Markiza to vobec nebrala do uvahy a nadalej to uvadzala. tak sa Marian nasral a odkazal im, ze tam nepride nikto. Skoda ze vacsina z Vas je uz dost vymyta mediami a verite im tie podle reci.

Tu je ten dovod uz dva dni uvedeny: http://naseslovensko.org/

Ale Markiza bez hanby uvedie, ze Kotleba neprisiel, lebo nerespektoval pravidla. Klamstva od medii ako obycajne.Neustale lzi a chrapunska kampan voci strane LSNS. Lenze kto chce, najde si videa zakcii, ktore nikdy v zivote nebudu v masmediach, pretoze vladny aparat sa boji kokurencie ako cert kriza, ze ju odstavi od valova. Ak by sa tie videa dostali do medii, tak by ta vladnuca cvarga definitivne skoncila, pretoze by sa ukazalo, kto ma pravdu a kto klame. Je velmi jednoduche nakreslit vo photoshope niekomu na hlavu hakovy kriz a potom ho vyhlasit za nacistu, ale ohromne tazke potom je, si meno ocistit. Ludia si zial uz len zapamataju Kotlebu ako nacistu, co z toho ze to vobec nie je pravda. :(

Prieskumy verejnej mienky a volebný úspech Mariána Kotlebu:

http://svornost.org/?p=1077

na tychto videach je jasne vidiet o co kraca:

http://www.youtube.com/results?search_q ... ensko&aq=f

Kto ma zaujem spoznat volbeny program LSNS, tu je podrobne vysvetlenie vsetkych bodov:

Pre objektivne vytvorenie si nazoru na tuto stranu a ich cielov je ziaduce sa kompletne oboznamit so vsetkymi akciami, ktore pod zastitou LSNS vedu od vzniku strany. Len tak pre informaciu, vsetkych doterajsie videa obsiahnu cca 5 plnych DVD5 a ja ich pri agitacnych pracach ponukam ako doproovdny material s letakom volebneho programu. Krasna ukazka totality a policajnej sikany, pri ktorej by bledli od zavisti aj komunisti v byvalom rezime. Dnes nezijeme v ziadnej demokracii, ale demokrature a policajnom state, kde obcan musi posluchat vsetky nezakonne vymysly, inak dostane obuskom po hlave .

..............................

media ucelovo ignoruju LSNS a zamerne ju ani neuvadzaju v prieskumoch,aby ludia nadobudli dojem, ze nema ziadnu sancu sa dostat do parlamentu, dalsi ju ani nepoznaju. Lenze to je velky omyl. LSNS ma uz dnes podporu takmer 90 000 ludi a hlas venovany tejto strane v ziadnom pripade nebude hlas nadarmo. Totalite a policajnemu statu musi odzvonit, pretoze inak si to odskacu aj vase deti.

EDIT

Hughito, teraz som si pozrel tvoj prispevok ohladom LSNS a zodpovedne prehlasujem, ze si obycajna naivka, ktora skoci na kazdu medialnu hlupost. Podobne ako si naivne zhltol aj toto ostatne markizacke klamstvo ohladom Mariana Kotlebu vo vcerajsom volebnom studiu. Je skvele ze existuju take ovce ako si Ty, bez svojho nazoru, behlavo veriaci vsetkeho co za sa mihne v mediach. Ale zial skvele to je len pre klamarov a zlodejov typu Fico, Dzurinda, ktori s takymi ako si Ty nemaju tazku pracu...a media im v tom pomozu. Staci raz za cas ovciam pri TV porozpravat bajky o zlom "nackovi" Kotlebovi a predlozit pred oci ucelovo zostrihane reportaze a videa. Tak malo staci naivnym ovciam, aby si vytvorilo "stopercentnu" pravdu o zlom Kotlebovi. Lenze naivnych a zaspatych ludi uzchvalabohu ubuda. Ludia sa zobudzaju a prestavaju postupne verit KLAMSTVAM a medialnym manipulaciam. Aj preto Marian je teraz stale na cestach,pretoze oslovovat ludi priamo v terene je lepsie, ako sa falosne usmievat z tepleho studia v 50-tisicovom obleku na zufalych ludi, ktorym zivel zobral vsetko co mali.

Doporucujem si precitat aj toto, kto skutocne pomaha ludom alebo len tliape ludom a pretrca sa do kamier: POVODNE a POLITICI: http://svornost.org/?p=1080
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Predvolebné diskusie na Markíze - Kotleba nemohol prísť do svojho štúdia so svojimi priaznivcami, lebo nerešpektoval pravidlá.

to jedna vec, druha vec je ta, ze bud on alebo clonovia jeho strany v kolone aut s vlajkami pomaly a trubiac prechadzali po dedine, zastavili pri policajne stanici a pokracovali dalej... neskoro prisli na to, ze bolo treba mat kampan...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

"Televízii Markíza však bolo zo strany Mariana Kotlebu jasne a včas oznámené, že sa tejto relácie kvôli volebným povinnostiam nezúčastní."

Každý normálny politik berie účasť v televízii ako volebnú reklamu, možnosť prezentovať sa. Ako ale vidno on normálny nie je. Mal možnosť, neišiel, jeho vec a ešte sa aj sťažuje. Mali ho tam zobrať nasilu? Nevie nič, len sa sťažovať, nadávať na cigáňov a robiť zbytočné konflikty, problémy. Takýchto asociálov, neprispôsobivých dementov by mali ozaj ignorovať.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mne včera Marián Kotleba v diskusii chýbal, najmä ked som počúval tie dristy Gejzu Adama, že pomenovanie Cigani v ustave nie je nikde spomenute, hovorí sa len o romskej narodnostnej menšine, no podľa mňa sa tam nehovorí ani o tej, ved prečo by ústava vymenúvala niektoré menšiny, ked tu môžu prísť aj Eskimáci, skôr hovorí všeobecne o narodnostných menšinách a nie o ciganskej/romskej alebo madarskej, takže záver: Tento cigáň Gejza Adam, sa označoval za romsku inteligenciu a sám ani nevie, že ústava nespomína romsku narodnostnú menšinu a takto sa obul do Ľuptáka - ten zo včerajších účastnikov pre mňa vyhral, lebo sem-tam pomenúval veci ako sa v skutočnosti majú....akúrat to že ciganom treba dať prácu zo strany štátu sa mi nepáčilo - pretože, kto chce niečo dosiahnuť musí mať pre to vzdelanie, a cigani, ktorí nič nikdy nerobili môžu robiť tak maximalne aktivačne práce! Tiež farizejská mi prišla Zdenka Kramplova, tak sa líškala v romskej problematike, pri povodnach, to by človek nesmel vedieť že bola členkou tejto vlády a čo urobila...odpoved: snažila sa získať prostriedky pre vodohospodárov a podobne dristy.... . Osobne som včera očakaval ostrý duel Kotlebu s Adamom, žiaľ Kotleba sa nedostavil (je jedno z akých dôvodov, mal tam byť pre objektívnosť diskusie), inak čo sa moderovania týka Puškárova ukázala aká je len neschopná moderatorka - stale utoky na Ľuptáka, typu: "prečo ste nepomáhali pri povodnach, ved vam ako robotníkovi je práca blízka" ma totalne sralo, ale Ľupták sa nedal a na otázku odpovedal otázkou: "a vy ste prečo nepomáhali, to je ľahke rozprávať" Mala to byť diskusia, a keby Markíza nedala dve reklamy za tu hodinku tak by snad k nej aj došlo, miestami boli náznaky ale to by nesmela každému zo začiatku davať cca. minútu na vyjadrenie sa k veci, to mohli zaujať aj písomne stanovisko a zaslať TV Markíza....také su moje prvé dojmy zo včerajšieho prvého predvolebného duelu :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Bugysk,Hughito :

Okrem nadávok a fňukania, som vo vašich príspevkoch nijako nepostrehol to čo som od Vás najviac žiadal. A to aby ste mi vysvetlili, čo dosiahnete pasivitou? Ste nespokojní a čo robíte preto aby to bolo inak? Napísal som, že sa rád nechám poučiť o tom prečo je lepšie nerobiť nič. Myslím, že jednoduché. Ak jediné čím dokážete obhajovať svoje pasívne konanie je bedákanie ako je všetko zle, tak to je myslím dosť málo.

Kali:
Ty si ine rezimi ani nezazil, opovrhujes inymi bez toho aby si sa zamyslel nad ich podstatou, tvoje nazory su do velkej miery len vysledkom propagandy vitaznych mocnosti po 2ww.

Mier tu tiez neni (vojna roti terorizmu) a aj o kvalite zivota by sa dalo diskutovat hlavne co sa tyka etiky a moralky riadne upadame, ako uz som raz povedal radsej by som bol nemcom v 30 rokoch ako slovakom teraz. Vsetko je to uhol pohladu, svetonazoru a presvedcenia.
A ty si iné režimy zažil? Koľko tých alternatív vlastne máme? Hughito čaká, že sa dožije neviem čoho ty sa obraciaš k nejakému krátkodobému javu v 30tych rokoch, pritom sa nedá ani povedať, že by to bol niečim podstatným iný režim okrem toho že sa sám nálepkoval národným socializmom, zmeska nacionalizmu a socializmu, z ktorej sa vykľul nacizmus. No ty si kráľ naozaj. Myslíš že parametre fungovania hospodárstva a občianskej spoločnosti boli natoľko iné, že je to čímsi výnimočné? Podľa mňa nie, je to tá istá maškaráda s inou nálepkou. A myslíš si že to na čo sa tu dnes všetci sťažujú by nejestvovalo v NS? :lol:

Vojna proti terorizmu, no ak by toto bola jediná vojna ešte ďalším 70 rokov tak sme na tom veľmi dobre. A kvalita života je najvyššia odkedy ľudstvo funguje, to je fakt, to nieje žiadna diskusia. Čo sa týka etiky a morálky, je to len otázka éry, antika stredovek renesancia viktoriánske doby puritáni osvietenci, dnes sme tu zajtra budeme na tom opačne. Je to cyklus.

Uzavreté, spočítané, vlastne dokopy nemáte nič a prvá veta môjho príspevku sa potvrdila. Ľudia budú vždy nespokojní. Buď útočíte na mňa alebo na všetko okolo seba, ale aby to niekam smerovalo sa nedá povedať. Uviazli ste v tomto svete, a jeden hľadí do budúcnosti ako hughito, ty hľadíš do minulosti, a odmietate prítomnosť.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

VIDEO: SNS zakladá protipovodňový účet. Slota dá 5000 eur

Klasika...je pred voľbami, tak sa zahráme na štedrých a chápajúcich politikov, ktorí ľuďom pomôžu v krízových situáciach.

ŠPINA ŠPINA A ŠPINA. Nič iné. :evil:
Zamknuté