cawte mam problem s ATI technoligi ked zapnem nejaku hru po chvylke mi to zacne sekat hru vypne a vyskoci tabulka a tam je pisane error aj som skusal preinstalovat nainstalovat znova ale nic nepomaha za pomoc dakujem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je tam pisane toto :::: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no no longer responding to graphics driver commands
Please tell ATI Technologies abount this problem
The generated error report contains only system information such as driver version, AGP settings, graphics frame buffer size, etc. that will be used to analyze the problem. This report will be treated as anonymous. mam windows xp profesional
ATi terchnologi
Re: ATi terchnologi
mas ovladace 10.5 lebo spozoroval som tento problem s ludmi ktory maju 10.4
neviem vobec aky mam ale nerobilo mi to len ked som preinstaloval windows a naistaloval ovladace tak zaca vyskakovat tato blbost
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
zjavne tam mas spatne ovladace, aku mas presne kartu?
-
Dildogripak
Medium Professional
Buď si zisti presný názov tvojej grafiky podľa krabice, prípadne v správcovi zariadení alebo si stiahni program everest kt., je voľne dostupný na 30 dní tu: http://www.lavalys.com/sites/default/fi ... ate550.exeMAJO375 napísal:neviem vobec aky mam ale nerobilo mi to len ked som preinstaloval windows a naistaloval ovladace tak zaca vyskakovat tato blbost
a tam si nájdi presný názov tvojej grafiky. (karta OBRAZOVKA - PCI/AGP VIDEO v mojej verzii).
Buď to daj sem na fórum, alebo si potom vo vlastnom záujme na stránke výrobcu stiahni ten driver kt. potrebuješ. a ešte predtým odstráň z tvojho PC všetky ovládače grafiky ktoré by sa s tým mohli dostať do konfliktu. Čiže starý ATI driver a ak máš aj CCC tak môžeš aj to. A stiahni si to komplet aj s Catalystom.