tabletky na sustredenie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

tabletky na sustredenie

Príspevok od používateľa nejakymarko »

zdravim.
mam pred skuskami a nejak mi to ucivo nejde do hlavy. sesternica mi poradila, ze ona dala 3 skusky za 3 dni a ze si pomahala tabletkami OMEGA3 od firmy NATUVITEC a ze informacie doslova hltala, ze jej to dost pomohlo. problem je, ze v lekarni sa kupit nedaju, lebo to ich kupila cez nejaku telefonicku ponuku, ze prvu davku dostala len za cenu postovneho a dalsie ked chce kupi, ked nie, tak zrusi prijimanie.
tak mna by zaujimalo ci neexistuje nejaky ekvivalent ktory v pohode kupim v lekarni.
dik :)

PS: nieco co nebude navykove :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: tabletky na sustredenie

Príspevok od používateľa Stoporko »

skolacik - spoluziak na vyske fical na memo plus a ginku. Neviem, na koľko to bolo len placebo a na koľko real, no celkom mu to pomohlo.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dobry je Piracetam, u nas ho dostat pod nazvom Lucetam. Je volne predajny v lekarnach, za rozumnu cenu, mal by pomahat na prekrvenie mozgu. Nie je to konkretne na sustredenie, ale skor na lepsiu pamat. Ja som po nom na skuske sypal vedomosti na papier v jednom kuse :) Mozno je to placebo, mozno nie, ale mne pomohol.
Ale pre teba je uz asi neskoro, pretoze sa ma zacat brat 1-2 tyzdne pred tym ako sa zacnes ucit a po nejakych 2ch mesiacoch by si ho mal vysadit. Moze sa na to chlastat, navykovy nie je.
No musim podotknut, ze pri uceni najviac pomaha spravna atmosfera a ziadne rozptylovanie - takze normalna hudba bez spevu, pripadne ticho, najlepsie mimo pc a ked uzs a musis ucit z PC, tak vypnut internet :)
PS: s tymi skuskami je to velmi relativne, ja mam niekedy tolko veci na ucenie ze za 3 dni to ani neprecitam :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Skolacik napísal:zdravim.
mam pred skuskami a nejak mi to ucivo nejde do hlavy. sesternica mi poradila, ze ona dala 3 skusky za 3 dni a ze si pomahala tabletkami OMEGA3 od firmy NATUVITEC a ze informacie doslova hltala, ze jej to dost pomohlo. problem je, ze v lekarni sa kupit nedaju, lebo to ich kupila cez nejaku telefonicku ponuku, ze prvu davku dostala len za cenu postovneho a dalsie ked chce kupi, ked nie, tak zrusi prijimanie.
tak mna by zaujimalo ci neexistuje nejaky ekvivalent ktory v pohode kupim v lekarni.
dik :)

PS: nieco co nebude navykove :lol:
Mojho otca tiez na to nalakali cez telefon, objednal si a potom mu chodili stale dalsie balicky s Omegami ale tie si uz musel v plnej vyske platit. Aj tam volal a zrusil to a napriek tomu mu este poslali asi 2 krat. Potom som tam volala ja, spravila poriadok a bol pokoj :D
Ak chces, tak pozriem doma, neviem, ci to vobec bral, urcite budu este niekde pohodene v skrinke. Bolo to minuly rok, takze su este urcite v zaruke. Su to presne tie Omega3, ako pises. Ak vydrzis do polky juna, tak by som ti dala vediet.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

pryja dik ale to uz bude asi neskoro. skusim tie LUCETAN od GothaR-a. Hadam mi to pomoze troska. :)
dik za info
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechce sa mi veriť, že Omega3 nie je v lekárni, veď to je normálny výživový doplnok omega 3 mastné kyseliny, ak myslíme toto a to som videla v lekárni. A ten Lucetam koľko stojí?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek: necele 3€ http://www.liekinfo.sk/liek-lucetam-400 ... 17362.aspx
Zda sa mi, ze odporucana maximalna denna davka pre takychto uzivatelov, ktori to bezne nepotrebuju je asi 600mg.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Piracetam je dobry, ucinok je hned citit, clovek si o nieco lepsie pamata velke mnozstvo uciva,
lenze ma aj negativne ucinky, u kazdeho trochu ine,ale ja som zaznamenal bolest hlavy, unavu
ale zaroven aj problemy zo zaspavanim- tazko povedat ci pozitiva prevazuju negativa.

Lecitin- mozem davat davky hocijako velke, necitil som ziadnu zmenu.
Omega3- na pamat som si ucinok nevsimol, ale ocenujem ze som mal pocit akoby sommal vyrovnanejsiu naladu a bol viac pohode- odporucam, je to aj lacne.
Napísať odpoveď