Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior
Tak 24. júna má vyjsť nová, podľa videa a screenov celkom pekná hra. Veľmi sa tomu nerozumiem, ale ľudia dole v diskusii na abcgames.sk písali, že od CITY interactive sú samé prepadáky. Mne sa to páči, uvidíme, čo to prinesie.
Pár screenov a video tu: http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=13711
Pár screenov a video tu: http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=13711
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Sniper: Ghost Warrior
,,strielačka,, no neviem ked CITY interactive
Na sectore si mozes precitat dojmy z hrania :
http://www.sector.sk/novinka/54292/par_ ... arrior.htm
http://www.sector.sk/novinka/54292/par_ ... arrior.htm
po zhodnotení, že je to od CITY interactive veľký krok vpred sa na to celkom teším. Prostredie vyzerá pekne, uvidíme, či to môj book potiahne 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
vyskusal som demo...keby vyladili par fakt viditelnych chyb ako napr. ked zalahnes a ides dopredu tak obe ruky ma na zbrani a klasicky ide rovno...ako keby sa posuval iba nohami...inak je to celkom OK arkada ohladom snajpovania...pocitat nejake vzorce ohladom vetra a vzdialenosti...nic. pri miereni sa vam na dlhsiu vzdialenost objavi cervena bodka, s ktorou sa da lahsie strielat aj pri pouziti "bullet time-u" shiftom. dalsi bug co ma fakt zabil bol taky ze nepriatelia maju naskriptovane rozpravanie dookola...dokonca aj ked som ich zabil tak som stale pocul ze rozpravaju...taktiez ma dostalo aj to, ze stacilo hodit jeden noz do ruky a nepriatel zomrel...pri pouzivani rebriku taktiez nevidno ruky ako idu hore...ale to normalne
dalej nevidno krvave "flaky, diery" na hlave pri zabiti nepriatela. taktiez ma celkom zarazilo to, ze ked vas nepriatel spozoruje tak sa zacne divne triast a natriasat zbranou
pokial toto nevylepsia, bude to imo prepadak
///tak teda nie, pri tom miereni je rozdiel medzi EASY a HARD, pri hard uz musite davat bacha na tu vzdialenost atd.
///inac, kto by si chcel zahrat MP (demo) tak dojdite na hama snipergw9 a pw 1234
///tak teda nie, pri tom miereni je rozdiel medzi EASY a HARD, pri hard uz musite davat bacha na tu vzdialenost atd.
///inac, kto by si chcel zahrat MP (demo) tak dojdite na hama snipergw9 a pw 1234
Tak už to je na nete, ťahá to niekto? 
ja to taham
,ma to zaujalo 
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2010, 22:13)
hroza,rychle prec
to radsej Singularity
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2010, 22:13)
hroza,rychle prec
to radsej Singularity
Neviete preco mi ide hra v okne? Na celej obrazovke mi ide iba ked dam max. rozlisenie. Demo mi islo v poriadku...... Alebo ako by sa to dalo nastavit..... dikes
Aké sú vaše názory ? Či sa to oplatí "zohnať"
prokoppd napísal:Neviete preco mi ide hra v okne? Na celej obrazovke mi ide iba ked dam max. rozlisenie. Demo mi islo v poriadku...... Alebo ako by sa to dalo nastavit..... dikes
skus alt+enter
To som samozrejme skusal.....
ak mas rad stealth a nevadi ti vela bugov, tak oplatiMomo46 napísal:Aké sú vaše názory ? Či sa to oplatí "zohnať"
inak nie
len dve slova Cistokrvna Blbost kedy uz konecne vyjde nejaka poriadna sniperska hra
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tiez som sklamany... paci sa mi maximalne spomalena letiaca gulka, ostatnych 99% je 
je na hovno a MP tak to je taka ale taka strasna p**ovina ze az .akurat su tam pekne mapy aj tych je tam max 4 alebo 5. fakt akoze onicom . ale aj tak jedna z najlepsich hier od city interactiv a to uz je co povedat
-
JeffHardyy
Light Professional
súhlasím s norickom....po odohratí sa mi pačilo len to spomalenie guľky vo vzduchu...ale na druhej strane ked city interactive vyrába take slabšie hry tak s týmto sa prekonali ked už tak
Dobrá lajovina táto hra, akože čakal som niečo mega, náročnosť grafiky ma šokovala ale hrateľnosť a tie pohyby ľudí atď.
btw. jediné čo je dobré na tejto hre, je okolie, stromy atď.
a bullet camSSemteXX napísal:Dobrá lajovina táto hra, akože čakal som niečo mega, náročnosť grafiky ma šokovala ale hrateľnosť a tie pohyby ľudí atď.
-
Predator999
Light Expert
Mne sa tato hra napriklad velmy paci ale musim podotknut ze stym ze ked strelite niekoho do hlavy zaidna diera ani nic
aj to ze ked hodite noz do nohy alebo ruky automaticky nepriatel zomrie
hadam to opravia tieto chyby a bude to ok
ale co sa tyka grafiky mne sa paci....ale inac je to pekna hra halvene pre zberatelov a fanuskov sniperov 
hmm myslim ze to je najlepsi hra od C. I. ale ako mne vobec nesadla za lebo neznasam prales , malo zbrani . napr v MP su iba 4 zbrane proste cele je to take divne . v druhej misii som si povedal dost este som skusil MP ale ten ma iba presvedcil ze najlepsia vec co mozem s touto hrou urobit je odinstalovat ju . kazdemu sa paci neco ine . ja mam racej viac simulacie