žačiatky break dancu...

O športe...
maks
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maks »

mi sme zacali s break dancom ako asi 11 12 rocny a venujem sa tomu len tak ze disco alebo podobne(ovladam vrtulnik previs tocenie na ruke eletricboogie) neni to tazke a nemusis mat ani silu len rovnovahu a zalezi ake triky chces robit a co chces stim dosiahnut
dominator7
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dominator7 »

Opak napísal:kludne sa opýtajte mna ja vám skúsim dáko pomocť :)
sak sa najprv nauč základné footworky a nejake freezy..potom to zacnes kombinovať..a tak sa ta opýtam a čo presne chces robiť..Popin,Uprocking,Toprock,krump alebo klasicky hiphop style..?najlepšie chodievať na nejaky trening tam ti určite povie a ukaze toho viacej ako ja..
Tak stojka na jednej ruke to viem aj ja ale nejak extra dlho sa tam neudrzim :D este par typov stojek viem ale nejako moc z toho breakdancu mi nejde presnejsie neviem ako sa dana vec ma robit lebo vo vacsine pripadov je tam taka zaujimava vecicka ktora by sa mala dodrzat a zrovna na videu len takom na youtube :D neni povedana ako napr stojka na jednej ruke ked som to skusil len tak tak som si skoro vyklbil rameno :D
skate_girl
Novice
Novice

Re: žačiatky break dancu...

Príspevok od používateľa skate_girl »

chcem sa spýtať že kde je v Michalovciach nieaka taká škola :)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Re: žačiatky break dancu...

Príspevok od používateľa jarabi »

ESte k tomu posilnovaniu ja mam tiez iba 15 .... ale posilnujem len raz do tyzdna ( kvôli vyvoju ) .... DAj si raz ytzdnne trening a to ti stacii :smt006
Napísať odpoveď