Zdravim, zhanam tuto knihu, ale vsade je vypredana, niekde sa pise ze sa caka na dotlac, ale to je otazne ... Nevie mi niekto help kde by som sa k nej dostal ? Pripadne aj z druhej ruky, pokial je v normalnom stave ...
pripadne aj ako PDF
Dakujem
Myslime v jazyku C++
Re: Myslime v jazyku C++
Musí to byť práve tá kniha? O C++ nájdeš milión ďalších, takže pokiaľ nemôžeš zohnať túto, tak by som pozrel nejaké ďalšie, napr. Mistrovství v C++,...
Re: Myslime v jazyku C++
to je prave problem, chcel som tuto ... mam mistrovstvi, mam C++ za 21 dni ako PDF, a chcel som nieco ine. Resp, tie knihy mi pridu fajn, ale mistrovstvi na moj vkus az prilis obsiahle a nemotivujuce C++ za 21 dni fajn kniha, v podstate prilis problemov s nou nemam, ale zase vraj patri k tym horsim, takze mi mozno nieco unikne, niecdo podstatne sa nedozviem, alebo neviem ako to chapat. Na to "Myslime v jazyku C++" som pocul skvele ohlasy a chcel by som ju skusit.
Pripadne pokial je nieco kvalitne mimo tych 2 uz spominanych. PDF mi nevadi, mam to na PC vedla IDE takze ma to neobtazuje
Pripadne pokial je nieco kvalitne mimo tych 2 uz spominanych. PDF mi nevadi, mam to na PC vedla IDE takze ma to neobtazuje