Painkiller Resurrection
Painkiller Resurrection
TATO TEMA TU ESTE NIEJE NEMAZTE TO!!!!!!!!
problem pri spusteni hry..nezacne..vyber obtiaznosti ...a nic..prejde uvodne intro nejaky komix..a hotovo..pripadne ked stlacim hocikedy ESC tak hru vypne..cim to moze byt?
problem pri spusteni hry..nezacne..vyber obtiaznosti ...a nic..prejde uvodne intro nejaky komix..a hotovo..pripadne ked stlacim hocikedy ESC tak hru vypne..cim to moze byt?
-
lekoklatik
VIP
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ako ostatnz ale na tvojom mieste by som si touto hrou ani nerobil nervy,pretoze tak sfusovanu kravinu som uz dlho nehral ,vizualne je to podla mna uplne to iste co povodny killer no s tym ze je to az otrasne narocne na vga + mam tam chyby v obraze ,neviem neviem ale podla mna hra ktora nestoji za instalaciu 
-
lekoklatik
VIP
LScripts v Painkillerovi
caute
potreboval by som poradit ako zmenit v Painkiller Resurrection Editore LScripts aby vychodzi jazyk bol CZ. na nete som cital ze sa to da ale nikde sa nepisalo ze ako.
nechcem pouzivat Language Selector lebo tam je trojan a aj tak mi to nechce rozbalit lebo to vzdy blokuje antivirak
dik za rady
potreboval by som poradit ako zmenit v Painkiller Resurrection Editore LScripts aby vychodzi jazyk bol CZ. na nete som cital ze sa to da ale nikde sa nepisalo ze ako.
nechcem pouzivat Language Selector lebo tam je trojan a aj tak mi to nechce rozbalit lebo to vzdy blokuje antivirak
dik za rady
-
lekoklatik
VIP
Re: LScripts v Painkillerovi
Nauč sa hľadať.
http://www.hojko.com/post1285921.html?h ... r#p1285921
//audiotrack: témy spojené
//jupi jej, tešilo nás. Prečítaj si pravidlá fóra ktoré navštevuješ : )
http://www.hojko.com/post1285921.html?h ... r#p1285921
//audiotrack: témy spojené
//jupi jej, tešilo nás. Prečítaj si pravidlá fóra ktoré navštevuješ : )
Re: Painkiller Resurrection
sorry CS admin ale vidim ze aasi nerozumies aky mam ja problem a aky kolegovia resp. kolega ktory zalozil temu kde si tu moju dal
on ma celkom iny problem ako ja
aspon uz viem ze TOTO FORUM UZ NIKDY NENAVSTIVIM

on ma celkom iny problem ako ja
aspon uz viem ze TOTO FORUM UZ NIKDY NENAVSTIVIM