1 otázka a 1 odpoveď
1 otázka a 1 odpoveď
Hneď na úvod: ak niekomu (moderátori) bude prekážať táto téma, tak nech ju vymaže a ospravedlňujem sa za jej vytvorenie. Ale po pravde, už tu boli vytvorené kadejaké hlody. A snáď tu žiadna takáto téma ešte nie je. Takže k veci.
Často ma pri rôznych situáciach napadne taká vec, že keby mi mohol niekto pravdivo odpovedať na nejakú otázku, čo by som sa v tej chvíli opýtal. Ide proste o také veci, ktoré sa snaží niekto zatajiť alebo nie sú dôkazy, ktoré by to potvrdili resp. vyvrátili. Niečo také ako napr. Sme vo vesmíre sami? Existuje Boh? Kedy skončí naozaj život na Zemi? Kto spáchal teroristický útok 11. septembra 2001? atď. atď. Tých otázok je strašne veľa.
Tak si predstavme, že by to bolo takto: Príde za Vami človek, ktorý vám povie, že sa môžete opýtať jednu jedinú otázku a bez ohľadu na to, čo sa opýtate, tak Vám odpovie pravdu a nič iné. Čo by ste sa opýtali?
Prosím, keby sa dalo bez blbostí. Odpoveď na otázku "Čo viedlo autora témy k jej vytvoreniu" je "Autor sa trochu nudil a chcel vedieť, čo by chceli vedieť iní."
Často ma pri rôznych situáciach napadne taká vec, že keby mi mohol niekto pravdivo odpovedať na nejakú otázku, čo by som sa v tej chvíli opýtal. Ide proste o také veci, ktoré sa snaží niekto zatajiť alebo nie sú dôkazy, ktoré by to potvrdili resp. vyvrátili. Niečo také ako napr. Sme vo vesmíre sami? Existuje Boh? Kedy skončí naozaj život na Zemi? Kto spáchal teroristický útok 11. septembra 2001? atď. atď. Tých otázok je strašne veľa.
Tak si predstavme, že by to bolo takto: Príde za Vami človek, ktorý vám povie, že sa môžete opýtať jednu jedinú otázku a bez ohľadu na to, čo sa opýtate, tak Vám odpovie pravdu a nič iné. Čo by ste sa opýtali?
Prosím, keby sa dalo bez blbostí. Odpoveď na otázku "Čo viedlo autora témy k jej vytvoreniu" je "Autor sa trochu nudil a chcel vedieť, čo by chceli vedieť iní."
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1 otázka a 1 odpoveď
Tak ja by som sa spýtal či je ešte niekde vo vesmíre život, a či existuje Boh
To by bola 1 otázka 
A on by mi odpovedal pravdu, alebo to čo si on myslí ? Ja si myslím že vo vesmíre nie sme sami, a že boh neexistuje
A on by mi odpovedal pravdu, alebo to čo si on myslí ? Ja si myslím že vo vesmíre nie sme sami, a že boh neexistuje
No mam pocit, ze to do tvojej definicie uplne nespada, ale urcite by som sa opytal na to, ake cisla zajtra padnu v sportke 
Totiz zivot vo vesmire urcite existuje a pytat sa na existenciu Boha nema zmysel, pretoze potom by uz viera nebola vierou.
Totiz zivot vo vesmire urcite existuje a pytat sa na existenciu Boha nema zmysel, pretoze potom by uz viera nebola vierou.
Ja by som sa spýtal, ako by som mohol byť aj ja informovaný tak dobre, ako on. 
Kedy si ludstvo uvedomi ake je dolezite chranit nasu planetu? (nie jeden, nie skupina, ale vsetci)
Nie som teoretik, som skôr prakticky založený, takže by som isto neriešil veci o zmysle života, existencii boha a podobne....... Otázka by smerovala podobne ako v prípade Gothara.... teda výherné čísla Lotta, Euromiliónov, alebo niečo v podobnom zmysle......
-
uplink
VIP
Prečo sa do párku v rožku dáva len 1 a 1/2 čajovej lyžičky horčice.
-
Ing. Gandalf
Expert
Prečo si myslí, že pravda je len jedna. 
-
uplink
VIP
Ing. Gandalf - to je presne vec čo ma napadla, preto som reagoval otázkou, akou som reagoval. Každý človek Ti prezradí len takú pravdu, akú on pokladá za pravdu a je pre neho pravdou. Pozor, to neznamená že to tak nie je. Uvediem jednoduchý príklad. Človek vidí trávu zelenú, ale farboslepý človek ju vidí červenú [povedzme]. Pravda je aj to že je tráva zelená, aj to že je červená, záleží len na tom pre koho je to pravda. A takto je to so všetkým, neexistuje nejaká "pra-pravda", alebo ultimátna pravda, existuje len názor človeka, presvedčenie a viera v niečo, alebo niekoho.
cie dna mal jezis?
-
Grim
Darca
"Prečo si ho zavraždil?" alebo "Ty naozaj poznáš správnu odpoveď na každú otázku?"
-
neutronmind
Expert
P = NP ? 
budem mať štastný život ?
Ako vznikol tento vsemír (alebo akokoľvek inak to nazvať) ako taký? 
-
sk.aredak
Light Expert
že či má čas
pytate sa veci na ktore si myslite ze existuje odpoved len ano alebo nie. pozname vsak slovicko neviem co moze byt tiez odpovedou.
-
Grim
Darca
...tak v tom prípade som ja ten, kto pozná odpoveď naozaj na všetko...pýtajte sa...
-
axxis
Addict
s tymto nesuhlasimuplink napísal:Ing. Gandalf - to je presne vec čo ma napadla, preto som reagoval otázkou, akou som reagoval. Každý človek Ti prezradí len takú pravdu, akú on pokladá za pravdu a je pre neho pravdou. Pozor, to neznamená že to tak nie je. Uvediem jednoduchý príklad. Človek vidí trávu zelenú, ale farboslepý človek ju vidí červenú [povedzme]. Pravda je aj to že je tráva zelená, aj to že je červená, záleží len na tom pre koho je to pravda. A takto je to so všetkým, neexistuje nejaká "pra-pravda", alebo ultimátna pravda, existuje len názor človeka, presvedčenie a viera v niečo, alebo niekoho.
objektivna pravda existuje, v Tvojom pripade je objektivnou, jedinou a nespochybnitenou pravdou prave farba onej travy. Aj keby bola realna farba liloflakobodikova a my sme ju videli zelenu a ini ju vidia cervenu nic to nemeni na samotnej veci, ze ta trava je nejaka.
ak to chces previest do realneho sveta tak fanatici zabiju chlapa, ktory karikaturoval Mohameda. Podla moslimov to bude velke a uzasne vitazstvo ich viery, pre zvysok sveta to bude fanatizmus a cisty kktizmus, ani jeden z tychto roznych pohladov vsak nijako nenarusa pravdivy fakt - bol zabity clovek. Cize pravda existuje i ked nazory na nu sa lisia.
som zvedany ako sa vysporiada s tymto:
"Akym sposobom docielim to ze sa mi splni vsetko co budem chciet?"
"Akym sposobom docielim to ze sa mi splni vsetko co budem chciet?"
-
audiotrack
VIP
normálne, povie ti že žiadnym