Mercedes S or BMW 7 ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mercedes S or BMW 7 ?

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tazko povedat, rozhodni sa podla seba, auto bude predsalen iba tvoje :) zvol model, ktory sa ti paci, zvol motorizaciu, ktora ti bude vyhovovat a uz len cakaj na vhodnu ponuku :)

ja som osobne za S500, paci sa mi viac aj dizajnovo aj komfortom, vyborny overeny motor, dobra spotreba, primerana dynamika...
bmw ma teraz kazdy druhy (aj ked nie sedmu), kazdeho, koho sa spytam, ze ake by chcel auto, mi odpovie, ze nejake bmw, stava sa z neho uz len akasi moda a trend, a to je to, co sa mi na nich tak hnusi... ja do bmw nepojdem urcite, ale to je len moje subjektivne hladisko, omnoho radsej sa otocim za nejakym peknym S-kom...
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

RATZINGER666 napísal:tazko povedat, rozhodni sa podla seba, auto bude predsalen iba tvoje :) zvol model, ktory sa ti paci, zvol motorizaciu, ktora ti bude vyhovovat a uz len cakaj na vhodnu ponuku :)

ja som osobne za S500, paci sa mi viac aj dizajnovo aj komfortom, vyborny overeny motor, dobra spotreba, primerana dynamika...
bmw ma teraz kazdy druhy (aj ked nie sedmu), kazdeho, koho sa spytam, ze ake by chcel auto, mi odpovie, ze nejake bmw, stava sa z neho uz len akasi moda a trend, a to je to, co sa mi na nich tak hnusi... ja do bmw nepojdem urcite, ale to je len moje subjektivne hladisko, omnoho radsej sa otocim za nejakym peknym S-kom...

V tomto som s tebou to BMW je preca len napr tie 3,5 ako Fabia,Octavia samozrejme v "" ale len u nas v okoli to vidam už pomaly ako spomínanu Fábiu ale tak je to asi aj spolahlivé auto neviem to S sa mi tiež pozdáva a prečo nie S500 však :) konkrétne zajtra idem do BA popozerať autobazare zameriam sa na S classu a ak uvidim neaku tu 7mu tak pozriem aj tu ... budem samozrejme všetko písať čo a ako som dopadol ... btw kamarat bude mať k dispozicii zo servisu ten laptop na pripojenie neviem ako to myslel ale že to väzme, že pochopim zajtra ... btw je autoelektronik ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ratzi: ja ti neviem, myslim, ze "modna vlna" BMW uz presla a teraz fici Audi.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

neviem, odkial si, ale u nas sa to este statocne drzi... u nas mali prave audiny vzdy nejaki hololavi hosi s buchackami :P :D
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

dosla era bmw a audi preto, lebo tie auta zlacneli a ludia ich povazuju za spolahlive
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

to mate pravdu ze bmw asi preferuju ludia viac, len cisto moj skromny nazor je ze ta 7 mi po dizajnovej stranke pripada novsia a posobi takym luxusnejsim dojmom, ale je to len moj pohlad
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

adameeec: Taktiez na Audi a aj inych autach je to vypnute, je to kvoli bezpecnosti, aby si nebol rozptylovany pozeranim TV, resp. ide iba zvuk. Ked spomalis, tak sa to zapne, zalezi od auta, napriklad pri Audi A6 je to tusim pri jazde do 5 ci 10 km/h, potom to automaticky vypina. Tak ako obmedzovac, tak aj toto sa da vypnut, predsa je to len elektronika a kto sa do toho vyzna, tak ti to vypne.

Esence: BMW sa mi paci tiez viac, zeriem radu 7, aj ked predne svetla sa mi viacej pacia z rady 5, ale na tom az tak nezalezi. Ked som v televizii videl porovnanie S, 7 a A8, tak to zhodnotili, ze Mercedes je luxus, ze je to stale kral atd... bolo to v tusim vo Fifth Gear na Discovery. Ak sa ale divam na cenu, tak ta je u BMW nizsia.
Napísať odpoveď