Predam Nokiu 5220. Jedna sa o predaj cisto samotneho telefonu, 2GB pamatovej karty, USB kabla a nabijacky (ma zalomeny koniec, nabija, ale treba ju ohnut). Telefon nie je blokovany na ziadnu siet, stary 7 mesiacov, pouzivany vylucne zenou v plysovom puzdre, super stav, baterka vydrzi cez tyzden, ak sa len telefonuje a SMS-kuje. Telefon ma najnovsiu verziu FW V 07.23.
Recenzia zariadenia:
http://www.fony.sk/index.php?cislo_clan ... a=recenzie
Fotografie telefonu nizsie.
Dalsie pripadne otazky rad zodpoviem. Osobny odber v Nitre idealny, cena 43€ pri osobke, 43 plus pripadna posta v pripade zaslania.
Predavam aj inde.
P: Nokia 5220 XpressMusic
-
falcon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Nokia 5220 XpressMusic
Pise sa tam, ze ma 7 mesiacov. Je k nemu zaruka a kde?
Je z Orange, nie som prvy majitel, takze zaruka nie je, resp. ju uz neviem vybavit. Ak by bola zaruka, napisal by som to predsa a nepredaval by som ju za taketo peniaze Falcon.
-
falcon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nj, vsak ja len ci aspon na vyskusanie nedavas ale tak. Ale nakoniec pojdem do niecoho ineho, takze z mojej strany uz neaktualne.
Zaruka na vyskusanie je samozrejmost, mobil je v 100 percentnom stave.
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 20:49)
UP
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 20:49)
UP
Kedže nejde o komplet a ide o poškodený systém nabíjania, je len otázne kedy odíde kompletne. Preto sa mi zdá cena vyššia ako 30€ prehnaná. 
Ak by si ho pustil na 30, záujem by tam bol. Ak nie, nevadí, nesúri mi to.
Ty si akoze normalny alebo nieco beries?Tino-artS napísal:Kedže nejde o komplet a ide o poškodený systém nabíjania, je len otázne kedy odíde kompletne. Preto sa mi zdá cena vyššia ako 30€ prehnaná.
Ad1: telefon je v 100 percentnom stave, je to aj napisane. Uz len z foto musi byt jasne, ze sa onho staralo. Dokonca ma najnovsi FW.
Ad2: je zalomena koncovka nabijacky, pricom tato stale nabija. Z ebay sa da originalna nabijacka zohnat za 3 libry.
Ad3: si v Blackliste na inom fore za par nepeknych veci.
Ad4: nespamuj mi tu temu.
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 17:56)
Predane mimo fora.