Agentura na brigady

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
popcorn
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Agentura na brigady

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar. viete mi odporucit nejaku agenturu cez ktoru mozem ist niekde na brigadu ale myslim tak ze mimo mesta napr. na mesiac niekde na SLOVENSKO napr. zber jahod kde to maju aj s ubytovanim
najlepsie take s ktorymi mate skusenosti

dakujem
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Agentura na brigady

Príspevok od používateľa pryja »

Jedina naozaj solidna agentura, ktoru poznam z vlastnych skusenosti aj skusenosti znamych je Trenkwalder, specializuju sa napracu v Cechach a na Slovensku. Ziadne poplatky, riadna zmluva este pred vycestovanim, tyzdenne zalohy a ubytovanie poskytuju velmi casto zdarma. Ja som kedysi cez nich brigadovala na Morave a naozaj solidny pristup, nikoho som nepocula sa stazovat. Maju pobocky skoro v kazdom vacsom meste na Slovensku aj v Cechach a u nas su znami tusim aj pod nazvom Kapppa People:
http://www.azet.sk/firma/pobocka/14949/ ... s-nitra_1/

A asi to tu za chvilu zamknu, lebo tem o brigadach a agenturach je tu uz viac. treba hladat
Pikolik
Star
Star

Re: Agentura na brigady

Príspevok od používateľa Pikolik »

vidim, ze si z MT a tento trenkwalder ma aj tam pobocku tak mozes tam skocit a mas info hned z prvej ruky. Tiez som ich pred tyzdnom skenoval, ze co su to zas. Pozna to aj mamka a vravi, ze su ako fakt solidni. Uvazujem nad tym, ze by som to skusil cez nich tento rok lebo sa mi nedari najst ziadnu brigadu u nas v okolo :-(
Napísať odpoveď