Hey chcel by osm sa opytat co by som mohol dostat za tento ipod 32Gb kupeny skoro pred dvoma rokmi no zaruka uz neni...
Je skoro ako novy bol pouzivany kryt cely cas... No ma malicky skrabanec na displeji ale nevadi vobec na pouzivanie ani citit ho neni pri pouzivani v original krabici?
Dakujem...
I: Ipod Touch 1G 32 GB
Re: I: Ipod Touch 1G 32 GB
Skus doplnit vydrz baterky a funkcnost. Ja som predal svoj 1G 8GB s Belkin sadou par dni dozadu osobne za 80€, za ten tvoj by som pytal okolo 100€, viac asi nie, kedze od 110€ sa da kupit 2G 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vymena za HTC G1 biely + nejaky tvoj doplatok?
za 100 ho berem okamzite 
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 10:11)
osobne v BA
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 17:14)
autorovi som zaslal SS ktoru si precital(minimalne aspon otvoril) neodpovedal na nu doteraz a ani sem na forum vie niekto nieco viac? ma zaujem to este vobec predata?
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 10:11)
osobne v BA
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 17:14)
autorovi som zaslal SS ktoru si precital(minimalne aspon otvoril) neodpovedal na nu doteraz a ani sem na forum vie niekto nieco viac? ma zaujem to este vobec predata?
-
Andrej08
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hej ja som napisal ze I to znamena ze by som sa chcel informovat o tom...
Potom najskor to mozem predat 2jula lebo 1sa vraciam na Slovensko
A nenapisal som ze sluchadla uz k tomu nemam...
Potom najskor to mozem predat 2jula lebo 1sa vraciam na Slovensko
A nenapisal som ze sluchadla uz k tomu nemam...
ja som sa len pytal ludi ci nevie niekto nieco viac, nemala to byt ziadna narazka na nieco... tiez viem, ze nie vzdy mam cas chodit sem 3 krat do dna kontrolovat ci uz niekto odpisal na ponuku.. lebo tak ako som ti pisal urcite budem mat zaujem a sluchatka ma nezaujimaju
mozes teda bud pred vsetkymi alebo do SS ako by si si to predstavoval s cenou??