audiotrack -
1 otázka a 1 odpoveď
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1 otázka a 1 odpoveď
Gothar - Vidíš to ma nenapadlo díky za typ, kebyže takého človeka stretnem tak sa ho spýtam tvojú otázku.
(A by som ti dal aj veľa prachov z výhri...
) No a je to síce somarina sa pýtať, ale vyriešila by sa otázka ktorá trápi a vždy bude trápiť ľudstvo, pretože sú to len nepodložené teórie. (Samozrejme ak by to bola pravda nie len jeho názor tak ako tu už niekto vravel
)
audiotrack -
takto som sa dlho nezasmial
nice
audiotrack -
-
Jancuk
Professional
mna napáda otázka , Co je to samota ?
Povedz mi, ako ja mozem zbalit Kate Beckinsale a zobrat si ju bez predmanzelskej zmluvy.
(imho preco nespojit prijemne s uzitocnym).
(imho preco nespojit prijemne s uzitocnym).
-
Ing. Gandalf
Expert
To platí iba za predpokladu, že všetko vôkol nás nie je iba ilúziou, ktorú vytvoril náš mozog/duša/duch.axXis napísal: s tymto nesuhlasim
objektivna pravda existuje, v Tvojom pripade je objektivnou, jedinou a nespochybnitenou pravdou prave farba onej travy. Aj keby bola realna farba liloflakobodikova a my sme ju videli zelenu a ini ju vidia cervenu nic to nemeni na samotnej veci, ze ta trava je nejaka.
ak to chces previest do realneho sveta tak fanatici zabiju chlapa, ktory karikaturoval Mohameda. Podla moslimov to bude velke a uzasne vitazstvo ich viery, pre zvysok sveta to bude fanatizmus a cisty kktizmus, ani jeden z tychto roznych pohladov vsak nijako nenarusa pravdivy fakt - bol zabity clovek. Cize pravda existuje i ked nazory na nu sa lisia.
PS: Neberte ma príliš (iba trochu) vážne. Šibe mi z povinného čítania...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
OMG ... prestan s tymi drogami ... dones kladivko a poloz prsty na stol ... ja ta presvedcim ze svet nieje iba vymysel ducha/duse/mozguIng. Gandalf napísal: To platí iba za predpokladu, že všetko vôkol nás nie je iba ilúziou, ktorú vytvoril náš mozog/duša/duch.Tá tráva môže mať farbu, ale nemusí ani jestvovať... Alebo tvoj príklad: ten chlap možno mal dosť tejto kauzy a narafičil vlastnú smrť. IMHO nič nie je absolútne ani pravda.
PS: Neberte ma príliš (iba trochu) vážne. Šibe mi z povinného čítania...
inak by som sa teda spytal prakticky to iste co Gothar a Pinhead ... nezmyselne otazky o tom co by bolo ak bolo to co nebolo a nebude a podobne necham tym ktori niesu na nic ine dobri a maju cas rozjimat cely zivot o pitchovinach
Nemáš lepšie veci na práci ako frajerovať? 
(By bola moja otázka) Neviem čo vy, ale ja by som nechcel vedieť všetko. Len si to predstavte
- Kedy zomriem?
- Koľko ryže vyviezla Čína v roku 1987?
- Ako často si žena Billa Gatesa holí nohy?
- Ako mohol nejaký normálny človek vymyslieť Ypsilon?
- Prečo tu strácaš čas odpovedaním mi na hlúpe otázky?
atď... proste vedieť odpoveď úplne na všetko? To by bola nuda. Vedieť ako sme vznikli? To by bola nuda. Vedieť či budem v živote šťastný? To by bola extra-nuda. Mať milióny za nič? TO by sa mi páčilo, takže zdieľam názor s Gotharom
(By bola moja otázka) Neviem čo vy, ale ja by som nechcel vedieť všetko. Len si to predstavte
- Kedy zomriem?
- Koľko ryže vyviezla Čína v roku 1987?
- Ako často si žena Billa Gatesa holí nohy?
- Ako mohol nejaký normálny človek vymyslieť Ypsilon?
- Prečo tu strácaš čas odpovedaním mi na hlúpe otázky?
atď... proste vedieť odpoveď úplne na všetko? To by bola nuda. Vedieť ako sme vznikli? To by bola nuda. Vedieť či budem v živote šťastný? To by bola extra-nuda. Mať milióny za nič? TO by sa mi páčilo, takže zdieľam názor s Gotharom
-
Hotwire
Addict
ak zje janko 6 jablcok, a anicka o 3 menej, akej farby maju ich rodicia skodovku?
červenej farby, to že sú deti nenažrané majú v génoch, takže rodičia si s najväčšou pravdepodobnosťou kúpili auto červenej farbySchYzo napísal:ak zje janko 6 jablcok, a anicka o 3 menej, akej farby maju ich rodicia skodovku?
-
Janette
Expert
nediskriminujte zelene jablka ... a zlte!!
ja by som sa spytala, ze: ako sa mam??
ja by som sa spytala, ze: ako sa mam??
divne otazky tu padaju
urcite by som mal viac otazok ale mmntln ma napadju dve: Kto je najvyssi stvoritel?. druha by bola: Akym sposobom sa dostat do dimenzie po ktorej tuzim?
Na prvú by ti odpovedal: Oktiopoktom (nečuduj sa, že nevieš kto to je)
Na druhý by ti odpovedal: Spolarizovaním sedem kentameklou slizu olbitrona a pridaním byliny astemaklus z planéty tima v galaxii MC-65
A povedz mi, na čo by ti také odpovede boli dobré?
Na druhý by ti odpovedal: Spolarizovaním sedem kentameklou slizu olbitrona a pridaním byliny astemaklus z planéty tima v galaxii MC-65
A povedz mi, na čo by ti také odpovede boli dobré?
1. to slovo mi ani googl nenasiel cize cisty fake a bod 2 je tiez dobra somarina
a naco by tu boli niekomu odpovede na otazky: ako sa mam, pojdem so mnou von? .. atd
to stou dimenziou myslim vazne
-
Hotwire
Addict
on to myslel ako vymysleny priklad ty pako 
poser sa 
Na čo by ti bola taká odpoveď, ktorú by tvoj primitívny mozog určite nepochopil? (teda napríklad "Kto je ten naj-najvyšší?") By ti zadrel že celý vesmír riadia komáre, ktoré nás testujú a čo by si robil?citizen napísal:naco by tu boli niekomu odpovede na otazky: ako sa mam, pojdem so mnou von? .. atd
-
Hotwire
Addict
sry zabudol som sa podpisat pod k-, to bola odo mna.... a neboj mam plienky!citizen napísal:poser sa
!
jasne komare radsej nerip lebo ani odpovede nemas zaujimaveBX napísal: Na čo by ti bola taká odpoveď, ktorú by tvoj primitívny mozog určite nepochopil? (teda napríklad "Kto je ten naj-najvyšší?") By ti zadrel že celý vesmír riadia komáre, ktoré nás testujú a čo by si robil?Nakúpil by si spreje proti hmyzu?
Hm, spýtal by som sa, či by mi nemohol napísať a dať návod na to ako sa na 100% stať miliardárom
aspoň by som potom mal pokoj.
-
Grim
Darca
...a on by ti odpovedal buď "mohol" alebo "nemohol"...
Ja mam v tomto jasno, opytal by som sa kde najdem moju idealnu zenu (a v otazke by bolo samozrejme zahrnute aj ako sa s nou dam dokopy) nic viac by mi nebolo treba vediet a nechybalo ku stastiu.