XBOX

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: XBOX

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No a posledná otázka. Že či sa mi to oplati kúpiť keď mám ako-taký zatiaľ výkonný pc (1.5 roka starý)
Travis31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Travis31 »

Nazdar.
Okolo decembra som si kupil xbox. Som s nim spokojny na 100%.
Premyslal som ci radsej pc alebo xbox, xbox ma vysiel lacnejsie okolo 250 e.
Neskor som este donho investoval, lebo som dokupoval jeden ovladac a hdmi kabel kvoli lepsej kvalite obrazu co ma vyslo dokopy cca 70 e.
Ak si kupis xbox, tak tam urcite neprepaluj software ... , lebo prides tak o moznost pripojenia xboxu na internet, a dojdes napr. o moznost stahovania roznych doplnkov k hram, hranie hier cez net proti inym hracom.
A inak skoro vobec nehuci ako sa to pise, obcas tam je pocut nejaky hlasnejsi zvuk pri citani z cd ale ze by to bolo nejake hlucne tak to nie...
Ja uz pc pouzivam len na net, hranie ma uz na nom omrzelo, radsej si zahram na boxe...
zatial cau..
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Chcel by som sa opytat,ze co sa mi viac oplati ci xbox alebo psp??? Viem xbox je vykonejsi viac hier atd. a psp je male do ruky.tak ake mate skusenosti s tymito konzolami a co by sme mi odporucili,pripadne neaky rady,typy.

Spravil by som samostatnu temu ale potom by sa urcite niekto nasiel,ze tema o xboxe tu uz je,tak prepac corn :D
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Myslim ze toto sa neda porovnat. Ako keby si porovnaval mobil a pocitac. Xbox je herna konzola ku ktorej pripojis monitor alebo televizor.
PSP je podla mna strata penazi. Radsej si kup nejaky smartphone a sklbis aj mobil aj hernu konzolu. V tomto vybere sa musis ty rozhodnut, ci chces hrat vacsinou len doma pred telkou, alebo sa chces hrat tam kde ta to prave napadne.
Lama
Light Professional
Light Professional

asi doma pred telkou :) vonku nemam vela casu )) cize potom asi ten xbox nanho su asi aj lepsie hry.A chcem sa spytat to napalovanie hier normalne cey napr. nera vypalim hru na dvojvrstvove a jeto alebo treba nieco nastavovat na pc???
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Neviem cez nera by som to nenapaloval, dobre skusenosti mam s napalovanim cez imgburn. Pri kazdej hre by mal byt prolozeny subor *.dvd v ktorom je udaj o prechode na druhu vrstvu. Inak to nebude fungovat. Ale vacsinou pri kazdej hre je tento subor prilozeny.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

bry4n1 napísal:Xbox neprehrava titulky ? :(
toto je najväčšia chyba, kebyže natom sú titulky tak je to to najlepšie na domácu zábavu (áno rátam tam aj pozeranie filmov)
určite je nutnosť ku konzolu zakúpiť aj hdd , menší ako 120gb sa neoplatí.
btw: konzolu s flashom si neviem predstaviť
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Lama napísal:asi doma pred telkou :) vonku nemam vela casu )) cize potom asi ten xbox nanho su asi aj lepsie hry.A chcem sa spytat to napalovanie hier normalne cey napr. nera vypalim hru na dvojvrstvove a jeto alebo treba nieco nastavovat na pc???
Ja to palim cez ImgBurn, vyberes .dvd subor a vypalis - samozrejme musis mat aj .iso subor. Pri starsich napalovackach treba manualne nastavit layer break, nastavit booklet. A ked mas starsi flash, tak hru musis prv patchnut a az potom palit. Neviem ze ako to je s novym flashom.
Lama
Light Professional
Light Professional

oks,dik za rady
:plus: (masterdead,rochedo,
)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co je lepsie k tomu, LCD ci plazma? LED LCD je drahe, takze to nic.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Podla mna FullHD LCD koli spotrebe, i ked netusim aku ma teraz spotrebu plazma...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Spotreba LCD nie je az o tolko nizsia a o spotrebu vobec nejde.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Tak potom plazmu, ale myslim ze nejaky rozdiel nepocitis
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked ti peniaze nerobia problem, tak ber plazmu, alebo led lcd.. ked potrebujes usetrit, tak na konzolu nepotrebujes fullHD, kedze poriadne fullHD hry budu az na nasledujucich konzolach, cize ti postaci aj nejaky kvalitnejsi HD ready LCD
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Mam taku otazku..vyplati sa mi kupovat xbox (niejaku bazarovku) ak nemame doma LCD,plazma ani nic podobne len klasicku starsiu OVPcku TV... budem to mat niejak moc hranate-kockate(nepotrpim si na super mega grafike len nech to zas nevyzera jak na mojej starej sege:D ), chcem ho kupovat len na niejake rekreacne hranie pre dve osoby kedze toto mi PC neposkytuje (nemyslim online) noo a samozrejme ho obcas mozem dat aj k LCDcku k Pc ale predsalen bude primarne v obyvacke pod TV
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nuz k tej poslednej otazke neviem moc poradit, ale kecalo sa tu o Full hd plasme / lcd.

Pokial chcete kupovat Xbox, kaslite na Full HD. Xbox zial nedokaze 1080p/i - vsetko je to iba upscale-nute na 1080
pre priklad pozrite : http://www.youtube.com/watch?v=MakQpMSKP7I

kazdopadne. ak by som mal kupovat xbox, iste by som ju neflashoval. clovek nepotrebuje milion stiahnutych warez hier, staci mu zopar, s dobrym multiplayer modom a dobrou hratelnostou. a kupovat konzolu, aby som ju mohol vyuzit len na single-player - dakujem neprosim. sice niektore gamesky sa daju hrat vo dvojici s dvoma ovladacmi, to je uz ine..

ale, mozno to niekomu staci, pripadne rad riskuje,ale skor ci neskor bude samozrejme zabanovany. naisto.
slavo120
Professional
Professional

Tak ja flashovat neplanujem predsalen par starsich titulov co na PC nevysli a chcem si ich na Xku zahrat isli uz s cenou dole takze nebude to velka investicia len vaham nad tym xboxom mal by som v plane niejaky arcade revizia jesper + 20GB HDD + 2 ovladace noo mam velky otaznik nad napojenim na nasu crtTV :?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som skusal xbox zapojit na staru crt telku - az taky vyrazny rozdiel v grafike nebude, kedze tam sa ti meni akurat to rozlisenie a pri niektorych hrach budes mat problem precitat text. V grafike velke zmeny neuvidis akurat vsetko je take mensie a klasicka crt telka neukazuje az tak vyrazne niektore efekty, napr. motion blur atd. To aj mozem potvrdit - ked som skusal Gears of War 1. Ked to chces na take rekreacne hranie, tak podla mna ti ta telka az tak vadit nebude, casom si mozes telku hocikedy dokupit. Dalsia vec je ze crt telky maju pomer stran 4:3 a v hrach budes mat orezany obraz, co az tak moc tiez nevadi.
Ak chces kupit novy xbox, tak by som pockal na novy model Xbox Slim, ktory by mal byt predstaveny buduci tyzden na E3, ale zatial su to len spekulacie. Cenovo by to vsak malo byt zaujimave. Ked chces z bazaru, tak mas v podstate jedno.
slavo120
Professional
Professional

rochedo napísal:Ja som skusal xbox zapojit na staru crt telku - az taky vyrazny rozdiel v grafike nebude, kedze tam sa ti meni akurat to rozlisenie a pri niektorych hrach budes mat problem precitat text. V grafike velke zmeny neuvidis akurat vsetko je take mensie a klasicka crt telka neukazuje az tak vyrazne niektore efekty, napr. motion blur atd. To aj mozem potvrdit - ked som skusal Gears of War 1. Ked to chces na take rekreacne hranie, tak podla mna ti ta telka az tak vadit nebude, casom si mozes telku hocikedy dokupit. Dalsia vec je ze crt telky maju pomer stran 4:3 a v hrach budes mat orezany obraz, co az tak moc tiez nevadi.
Ak chces kupit novy xbox, tak by som pockal na novy model Xbox Slim, ktory by mal byt predstaveny buduci tyzden na E3, ale zatial su to len spekulacie. Cenovo by to vsak malo byt zaujimave. Ked chces z bazaru, tak mas v podstate jedno.
rochedo napísal:Ked to chces pripajat na klasicke CRT TV, tak asi to nema zmysel kupovat X360. Ked som mal pokazenu plazmu v servise, hral som na CRT ale to bolo dost onicom. Cize na tvojom mieste by som porozmyslal, ci radsej nekupit Wii.
Tak ako to teda je ? :D je to az tak onicom .... a mam moznost kupit falcon 120GB HDD cca 150eur .. vyplati sa to ?? je to starsia verzia tak ako je to s hlucnostou ?prehrievanie pripadne ine problemy ??...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

To vtedy som nevedel ze to chces na rekreacne hranie. Ked na tom budes hrat len sem tam, tak by ti ta grafika nemala vadit.
Ja mozem mat na grafiku ine naroky ako ty, je to dost subjektivne, ja som si xbox urcite nekupoval kvoli tomu aby som hral na crt. Teraz mi na to uz v podstate len sada prach, ale pred rokom a tak som pred tym presedel dost vela cize. Zavisi to len od teba.
A tomu falconu, ja na tvojom mieste by som este pockal, tyzden alebo aj dva, kym ohlasia novy xbox slim, potom ceny na starsie modely by mali padnut.
Napísať odpoveď