Prosim o radu (dievcata a pokec)
Prosim o radu (dievcata a pokec)
Mam problem mozno niekomu to pride ako ze som loser alebo daco take, ale ja potrebujem poradit ohladom pokecu, bojim sa tam dat fotku lebo si myslim ze ziadne dievca mi uz nenapise a tak isto neviem ako mam nadvizat rozhovor. Bojim sa aj dievcat pretoze na zakladke kde som chodil ma dost sikanovali a nikto sa so mnou nebavil. Chcem mat novy zivot lebo mam 16 a to co bolo, bolo a bol som len decko. Nie som maly ani tucny proste mam iba strach z ludi ktory sa snazim prekonat. Trener SAMBO Combat kde chodim povedal ze je to dobry krok po tom sikanovani ze som sa osmelil a prisiel. Byvam v Kosiciach na Terase a mam 16 rokov a vysku 183 cm, takze vyska a vzhlad to asi nebude ale uvadzam kde byvam preto ze ak je niekto odtial nech mi napise. Viem ze moje zaluby su trosku cudne ale napr. obdivujem Ruske bojove letectvo a zaujimam sa po technickej stranke o lietadla, tanky a PC + ak ma niekto problem s PC alebo chce kupit daco nove do PC alebo rovno nove PC nech mi napise na Skype : spammer300. Chcem ist za svojim ale chyba mi laska.
+ nesom EMO alebo nejaky PC a zbrojarsky maniak. A zasdna vec ktora mi na sebe vadi ze ak ma niekto pozdravi na ulici ze cau tak mu neviem odpovedat pretoze dostanem strach lebo vzivote ma nikto na ulici neoslovil.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim o radu (dievcata a pokec)
Co sa tyka tvojho strachu zo socialneho kontaktu, nie je hanba ist za odbornikom. Nevravim hned, ze mas brat prasky, ale mozu ti pomoct, nasmerovat ta ako postupovat aby si sa toho zbavil. Co sa tyka zalub, su pekne, len ti musim bohuzial z vlastnej skusenosti povedat ze okolo letectva vela bab nenajdes, u pocitacov to asi bude podobne.
Na pokec sa vyser. Chodit tam balit baby beztak nema zmysel ak by si sa bal nadviazat skutocny kontakt. Mozno tak len na tie cvicenia na odohnanie strachu.
Na pokec sa vyser. Chodit tam balit baby beztak nema zmysel ak by si sa bal nadviazat skutocny kontakt. Mozno tak len na tie cvicenia na odohnanie strachu.
-
audiotrack
VIP
my nie sme zoznamka, ale diskusné fórum. Môžme sa baviť o tvojich problémoch ak chceš, ale nečakaj že ti tu niekto napíše na tie kontakty, lebo má podobné záujmy a neviem čo. Na takéto veci existujú tiež fóra ale u nás to nie je moc zvykom
-
Fabo
Hardcore addict
audio nemyslim (a teda aspon dufam
) ze to sem nepise preto, ze si mysli, ze sa tu s niekym hned tak "zoznami"...
Dakujem za radu bol som za odbornikmi asi 3 povedali najdi si kamaratov alebo bud s kamartmi viac casu ale ja ziadnych nemam cely zivot som sam a to letectvo je zaujem ktory nemienim velmi prezentovat dievcatam lebo viem ze na to neletia. Ja len proste nechapem ako sa vytvaraju priatelstva a vztahy co mam robit kam mam ist. Nemam kamaratov co mi povedia robis to zle. A kamratov mam problem najist si lebo kazdy teraz v 16 len pije fajci huli a ine somariny robi. A nnwm co mam proste robit mne uz akoze psycholog povie to iste co teraz kazdy asi ze najdi si kamaratov ale ako pisem ja neviem zapadnut medzi moju vekovu kategoriu prave koli zmyslaniu na trosku vyssej urvni ako zhulme sa a podme sa spit na chatu.
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 16:57)
a ja viem ze sa tu nezoznamim a ani o to mi nejde na tomto fore ale zo srandy mozem
mne ide len o radu
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 16:57)
a ja viem ze sa tu nezoznamim a ani o to mi nejde na tomto fore ale zo srandy mozem
Preco by mali byt cudne ??? Nahodou mal som tu na vyske spolubyvajuceho, ktory bol fanatik do lietadiel a da sa povedat, ze som ho v tomto smere obdivoval.Teraz studuje v Irsku a verim, ze z neho bude(je) stastny clovek.Vzdy som obdivoval ludi, ktory nesli "so stadom" a verili v seba.Takito ludia potom mnoho dobreho v zivote dokazu. Neboj sa mat ine nazory, ak vies, ze su spravne. To, ze ta nechapu ludia z okolia iba znamena, ze si nestretol tych spravnych ludi. Ak ti mam dat co najlepsiu radu do zivota, tak snaz sa ist po strednej na vysku, trebars na strojarinu, ked Ta bavia lietadla, do nejakeho velkeho mesta(Brno, Praha).Spoznas tam plno novych ludi(a dievcatViem ze moje zaluby su trosku cudne ale napr. obdivujem Ruske bojove letectvo a zaujimam sa po technickej stranke o lietadla, tanky a PC
Mozno som nezazil sikanu, ako ty, ale mal som tiez blbe obdobie na strednej, kedy som bol odstrceny mimo kolektiv.
S odstupom casu mozem povedat, ze ma to len posilnilo. Pozeraj sa aj ty na to pozitivne. Kazda takato skusenost Ta posilnuje a robi odolnejsim oproti inym, budes odolny voci situaciam, ktore Ta v buducom zivote stretnu. Nic nelutuj, len sa snaz z kazdej situacie ziskat poucenie a prospech pre seba. A co sa tyka toho oslovenia na ulici, tak to musis trenovat.Nejde to zo dna na den.
Zacni s jednoduchym oslovenim na ulici, zastavke trebars dobry den, neviete kolko je hodin? Ber to ako trenink a uvidis aky budes mat zo seba dobry pocit, ked to dokazes. Nezufaj, ak sa Ti to nepodari, stale to skusaj a skusaj.
Dufam, ze som Ti ako tak pomohol , ak budes chciet kludne sa mi ozvi na ss
Mienim ist do Prahy po skonceni gympla a ak sa nepodari tak do Brna. a dakujem za radu treningu o oslovovani.
-
Janio
Zablokovaný
No takže na pokec sa vykašli sú tam samé sprosté deti, dievčata by ti písali... no nič z toho by si nemal pretože odpísovať je úplne iné ako sa v reale rozprávať. Kedže máš 16 tak môžeš byť prvák-druhák na strednej + Myslím si že na gymku je veľa dievčat, a ak nie tak aspoň spolužiaci s ktorími musíš byť kamarát.
No k tvoju problému tak isto ako keď sa ťa niekto spýta napr. "Koľko je 2+2 ?" Odpovieš: 4 a ani nad tym viac menej neporozmyšlaš, tak isto by to malo byť aj s pozdravmi, takže si to nacvičuj, skúšaj. A keď ti niekto pozdarví tak opakuj a odzdrav mu tak isto.
No najľahšie sa môžeš spoznať v škole pretože viac menej musíš, a inak sa da tak že prídeš niekde do baru sa opiješ a určite sa spoznáš a ani nebudeš vedieť ako, alebo niekoho oslovíš či už v MHD atď. Hlavne sa neboj že ťa niekto odfajči a bude sa smiať, odideš a už tu osobu neuvidíš takže niet sa čoho bať len to musíš skúšať.
Povedal by som že mám podobný "problém" (Ja to ako problém nevidím) všetci moji "kamaráti" chodia piť, zhulia sa atď. (Prestne ako si vravel) Takže nič pre mňa... Odporúčam ti kedže ťa bavia počítače vybrať si nejakú konkrétnu časť napr. začni programovať k tomu ti kamarátov netreba, no hlavne sa neutiahni do seba a choď von a snáž sa spoznávať nových ludí. V dospelosti ženy rozmýšlaju inak takže ľahšie si nejakú najdeš + budeš niečo perfektne ovládať budú aj peniaze
No a chápem keby chlapec šikanoval dievča/poprípade silnejší slabšieho... ale dievčatá chlapca ? Ako to konkretne myslíš bili ťa ? alebo ako ? Neviem to pochopiť (nič proti)
No k tvoju problému tak isto ako keď sa ťa niekto spýta napr. "Koľko je 2+2 ?" Odpovieš: 4 a ani nad tym viac menej neporozmyšlaš, tak isto by to malo byť aj s pozdravmi, takže si to nacvičuj, skúšaj. A keď ti niekto pozdarví tak opakuj a odzdrav mu tak isto.
No najľahšie sa môžeš spoznať v škole pretože viac menej musíš, a inak sa da tak že prídeš niekde do baru sa opiješ a určite sa spoznáš a ani nebudeš vedieť ako, alebo niekoho oslovíš či už v MHD atď. Hlavne sa neboj že ťa niekto odfajči a bude sa smiať, odideš a už tu osobu neuvidíš takže niet sa čoho bať len to musíš skúšať.
Povedal by som že mám podobný "problém" (Ja to ako problém nevidím) všetci moji "kamaráti" chodia piť, zhulia sa atď. (Prestne ako si vravel) Takže nič pre mňa... Odporúčam ti kedže ťa bavia počítače vybrať si nejakú konkrétnu časť napr. začni programovať k tomu ti kamarátov netreba, no hlavne sa neutiahni do seba a choď von a snáž sa spoznávať nových ludí. V dospelosti ženy rozmýšlaju inak takže ľahšie si nejakú najdeš + budeš niečo perfektne ovládať budú aj peniaze
No a chápem keby chlapec šikanoval dievča/poprípade silnejší slabšieho... ale dievčatá chlapca ? Ako to konkretne myslíš bili ťa ? alebo ako ? Neviem to pochopiť (nič proti)
-
Grim
Darca
www.qark.net - čítaj a čítaj, ja som tiež čítal a pomohlo...
nechapem jak tu moze dat niekto odkaz na QARK, ved to je uplna somarina, tiez som si myslel ze ked si precitam nejaky clanok tak mi to nieco pomoze ale hovno. Aj tak som spravil po svojom a netrapil som sa ci nieco robim spravne abo nie,
inac k teme: ked medzi tvoje konicky patri PC tak zajdi do nejakej PC herne, tam sa da spoznat dost ludi
inac k teme: ked medzi tvoje konicky patri PC tak zajdi do nejakej PC herne, tam sa da spoznat dost ludi
no mna nebili mna tyrali dievcata psychicky a ked bolo treba fyzicky na to mali kamaratov a frajerov. a ano na gymku je sice dost bab ale propblem je v tom ze skoro cela kosicka mladez je na pokeci skoro vsetci sa poznaju. ano aj mne to bolo neuveritelne ale ak ma nikto nepozna z pokecu tak som automaticky pre vela dievcat nikto.
Ty kokos, to aj dievcata uz robia take ko*ot?
pre mna je pokec zosobnenim primitivizmu, debilizmu a drbnutych variacii vsetkych aktualne in subkultur o 99% dievcat co su tam by som ani bicykel neoprel, takze radim pockaj si radsej na nejaku normalnu(pretoze argument nie si na pokeci, si nic, je len argument prisprostatstej pipky o ktoru sa fakt nestoji zato snazit, kedze vzdy bola a bude <> ), uvidis, ze to skor ci neskor pride, chodievaj na vsetky mozne vylety ake sa bude dat a potom to pride, ten poznu tu, slovo da slovo a ani nevies jak a spoznas sa so svojou buducou "vyvolenou"
-
RomanB
Medium Professional
Okrem toho silou mocou sa snazit byt cool veru cool neni
ver mi vsetko ma svoj cas a ak si normalne zmyslajuci clovek , pochopis , je jedno kolko mas kamaratov na facebooku , pokeci , ale kolko je ich skutocnych ..
Radsej ziadneho ako 350 co ta ledva na ulici pozdravia ..
Radsej ziadneho ako 350 co ta ledva na ulici pozdravia ..
jj je pravda ze tych 350 by mi nikdy nepomohlo ako jeden ozajstny a dobry priatel.
-
Janio
Zablokovaný
Aha, tak to sú <> a nie dievčatá
Takže také zhrnutie rob to čo ťa baví na pokec sa vykašli a láska príde sama.
Vraví sa že vtedy keď to najmenej čakáš no niekedy nechodi a nechodi
Vraví sa že vtedy keď to najmenej čakáš no niekedy nechodi a nechodi
-
Peter_Retep
VIP
chlape zacni v prvom rade budovat sebavedomie...a zacni sa rozpravat v triede s ostatnymi, uplne o hocicom. je jedno co budes rozpravat hlavne ze to bude story. tolko k zaciatku
-
KaptMichal
King
Necital som vsetko ale : Letectvo je moj zivot (momentalne si robim GPL ak ti to nieco hovori) a baby na to letia. Aspon tie, ktore nepokladaju za bezne ist sa "rozbit, zhulit" kazdy piatok, ale poznam aj take. Takze vobec nie divna zaluba. Ostatne ti uz asi poradili len som ti chcel v tomto zvysit sebavedomie lebo chlape ty ho mas sakramentsky nizke. Ale vinu samozrejme nebudem hadzat na teba nakolko kazdy ma iny zivot atd.
-
moosha
Darca
A na ake gymnazium v Kosiciach chodis?
GT 12 (trebisovska 12 4 rocne 1. rocnik)