Aktívna len jedna strana...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aktívna len jedna strana...
Dale88: To, ze si zabudla nieco v aute je uplne bezne, ked si spomeniem napriklad na ruzu, ktoru som kupoval a tiez ostala v aute, napokon este v kamaratkinom a ani sa ku nej nikdy nedostala. Co sa tyka sladkosti, tak napriklad som dostal lizatko, ktore som do dnes nezjedol a myslim, ze sa ho uz ani nechytim, hoci ho mam stale pri pocitaci, uz len cakam, kedy sa mi v lete zacne opat topit. Nebral by som tieto veci tragicky, ja mam rad sladke, ale ked nemam chut, tak mi cokolada ci bomboniera ostane v pohode aj dva tyzdne. Uz asi dva roky mam taku cokoladovu postavicku pri pocitaci, je to este z Vianoc, ale vobec som sa jej nechytil, aj ked som sa na nu tesil.
To ako sa naposledy spravala neber az tak zle, mozno to nieco naznacilo vo vasom zacinajucom vztahu, mozno mala zlu naladu, mozno trauma z pocasia, mozno choroba, daj tomu cas a uvidis.
To ako sa naposledy spravala neber az tak zle, mozno to nieco naznacilo vo vasom zacinajucom vztahu, mozno mala zlu naladu, mozno trauma z pocasia, mozno choroba, daj tomu cas a uvidis.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, ja by som to zjedol hneď
... No a k téme: Nechcem byť pesimista, ale vidím to tak že nevie čo chce. (Tak ako si spomínal) Myslím si že sladké chutí každému takže neviem si vysvetliť prečo z bomboniery ani neochutnala. (Možno si tu bombonieru od teba tak vážila že ju nechcela spráskať do seba, a tebe ako vyhovorku povedala že ju bolia zuby
)
No a to že ti povie niečo a spravy niečo iné je podľa mňa aj celkom normálne je mladá a určite sa nechá prehovoriť ak jej napr. kamarátka povie nech ostane. Mimochodom tu situáciu v aute by si mohol trošku viac upresniť, možno ste boli sami a zle si to vysvetlila tak chcela ísť "radšej" preč
Tak držím palec nech ti to vynde
Dávaj tu aktuálne info 
No a to že ti povie niečo a spravy niečo iné je podľa mňa aj celkom normálne je mladá a určite sa nechá prehovoriť ak jej napr. kamarátka povie nech ostane. Mimochodom tu situáciu v aute by si mohol trošku viac upresniť, možno ste boli sami a zle si to vysvetlila tak chcela ísť "radšej" preč
"Začiatok Konca": Rozumiem Ti, ale neberiem to úplne tak ako si napísal. Uvedomujem si, že je to ešte len v úvode, ale keď Ti napíše, že jej chýbaš a teší sa na najbližšie stretnutie.. tak nech to aj tak vyzerá a nie keď sa sľúbi, že sa ozve čím najskôr tak práve naopak, dva dni v pohode o nej nepočujem a akoby nič a keď sa stretneme, ako som uviedol vyššie ani hod spolu a uteká preč po týždni čo sme sa ani nevideli. Neviem či som Ti tak vyznel z písania, ale určite nechcem byť sebecký, mne vôbec nevadí, že ide s kamarátkami, na ozveny, mimo mesta.. ale je pekné keď Ti to oznámi, nechcem ju obmedzovať, čo sa týka tých cigariet to som len napísal na okraj. To je otázka času, že by s tým možno prestala, ale rozhodne by som na ňu v tom netlačil. Ale čo sa týka niektorých vecí čo som uviedol, si treba určite vydiskutovať a nie to nechávať v sebe kysnúť, lebo raz sa toho môže nahromadiť a kočka odíde so slzami v očiach. Mňa to vo vnútri, žerie.. podvedomie mi to proste nedá sa tváriť, že je všetko OK. Mne sa určite nechce s niekým naťahovať kto sa komu ozve, potrebujem mať pocit, že si ma váži, predsa sa nepoznáme jeden piatok.
"hojko": (Bonboniéra) Snažím sa to tak nebrať, ani tomu nedávam veľkú váhu ale chcel som to tu uviesť čo ma zamrzelo. Prežrel som to a nebudem jej to vyčítať. Čo sa týka toho stretnutia, kde sa po hod. zbalila domov z dôvodu - seriál, ma štve naozaj. Nechcem sa opakovať, uviedol som to už tu.. ale po 4dňoch čo som bol chorý, následne z mojej strany aktivita na stretnutie,, zrazu bola zaneprázdnená či už unavená a potom pre zmenu sa neozvala celý deň,, keby som sa snáď neozval, tak sa v ten deň asi ani nestretneme. Nemala určite žiaden dôvod, lebo dva dni na to sme sa šli prejsť, odvtedy sme sa nevideli. Nič som neriešil, jedine mi nedalo sa spýtať, aká bola časť zo seriálu, či jej blikne.. samozrejme nič. Snažil som sa nič neriešiť aj sa mi to podarilo až na to, že si všimla, že som divný a niečo ma asi trápi, ale veľkú snahu to zo mňa vypáčiť nemala. Ako dopadlo to fajn, v pohode sme sa rozlúčili.. (píšem preto lebo) ... Od vtedy sa mi neozvala (4dni) ani ja jej lebo som mal skúšky a pracovné záležitosti.. schválne som si ich natlačil čo najviac, lebo som potreboval mať vyplnený čas. Moje očakávanie sa naplnilo, že sa ani neozvala i keď vedela, že budem mať dôležitú skúšku.. tak aspoň povzbudivú sms. To je tiež veľa? Mne to príde úplne normálne.
"Janio": Tiež si myslím, že nevie čo chce a hlavne si ešte neprežila vzťah, ale to nevadí.. všetko sa dá, ale vidieť aspoň snahu niečo budovať, dať si na FB vzťah je jedna vec ale správať sa tak druhá.. robiť formu pred kamarátkami môže s iným.. Bonboniéra?, poponúkala rodinku a tej chutila
Tak baby robia veľa krát inak..než vravia, ale určité veci by mali mať svoje hranice. Čo sa týka toho auta, určite sa nezľakla
nechcem to tu rozoberať, lebo je inak orientované toto fórum.. v ten večer sme boli len pri sebe. Raz sme sa mierne "jašili" (nie sex, ale..) aby som to slušne nazval. To určite nebol dôvod, že by si myslela, že idem na ňu niečo riešiť a rozhodne som vtedy nedával ani signály na to. Aktuálne info. Ako som už písal, tak nevieme o sebe.. dnes to bude 4deň. Pomaly strácam chuť niečo riešiť, možno sa ešte naštartujem, ale to by ma musela silno prekvapiť i keď by stačilo málo, ale diktovať jej to určite nebudem, zase 19r. niečo znamená. Dnes idem na akciu s chalanmi a zajtra bude mať príjmačky, tak jej napíšem niečo pekné. Ale tot vše. Pomaly to ide asi do záhuby z mojej strany. Písal som to teraz na rýchlo lebo som sa dlho neozval, ale snáď som uviedol všetko a ten pesimizmus nesrší, len sa snažím to brat reálnym pohľadom, že to bol asi krok vedľa.
Ďakujem chalani za príspevky
uvidíme, ako sa to bude vyvíjať, ak by Vás to ešte zaujímalo.
"hojko": (Bonboniéra) Snažím sa to tak nebrať, ani tomu nedávam veľkú váhu ale chcel som to tu uviesť čo ma zamrzelo. Prežrel som to a nebudem jej to vyčítať. Čo sa týka toho stretnutia, kde sa po hod. zbalila domov z dôvodu - seriál, ma štve naozaj. Nechcem sa opakovať, uviedol som to už tu.. ale po 4dňoch čo som bol chorý, následne z mojej strany aktivita na stretnutie,, zrazu bola zaneprázdnená či už unavená a potom pre zmenu sa neozvala celý deň,, keby som sa snáď neozval, tak sa v ten deň asi ani nestretneme. Nemala určite žiaden dôvod, lebo dva dni na to sme sa šli prejsť, odvtedy sme sa nevideli. Nič som neriešil, jedine mi nedalo sa spýtať, aká bola časť zo seriálu, či jej blikne.. samozrejme nič. Snažil som sa nič neriešiť aj sa mi to podarilo až na to, že si všimla, že som divný a niečo ma asi trápi, ale veľkú snahu to zo mňa vypáčiť nemala. Ako dopadlo to fajn, v pohode sme sa rozlúčili.. (píšem preto lebo) ... Od vtedy sa mi neozvala (4dni) ani ja jej lebo som mal skúšky a pracovné záležitosti.. schválne som si ich natlačil čo najviac, lebo som potreboval mať vyplnený čas. Moje očakávanie sa naplnilo, že sa ani neozvala i keď vedela, že budem mať dôležitú skúšku.. tak aspoň povzbudivú sms. To je tiež veľa? Mne to príde úplne normálne.
"Janio": Tiež si myslím, že nevie čo chce a hlavne si ešte neprežila vzťah, ale to nevadí.. všetko sa dá, ale vidieť aspoň snahu niečo budovať, dať si na FB vzťah je jedna vec ale správať sa tak druhá.. robiť formu pred kamarátkami môže s iným.. Bonboniéra?, poponúkala rodinku a tej chutila
Ďakujem chalani za príspevky
no co ako sa to vyvinulo?
precital som si to cele,
a nieco podobne som riesil pred piatimy rokmi(ja som mal 21 ona 17)
aj ja a mal som to este komplikovanejsie o to ze tym ze smnou zacala chodit si na pohnevala najlepsiu kamosku (zaroven aj spoluziacku) ktora sa snou od vtedy vobec nebavi
A teraz som s nou uz rok zenaty a mame peknu dcerku.
Tym som sa nechcel chvalit, len som ta chcel povzbudit ze to obcas ide aj s tymi mladymi
a nieco podobne som riesil pred piatimy rokmi(ja som mal 21 ona 17)
aj ja a mal som to este komplikovanejsie o to ze tym ze smnou zacala chodit si na pohnevala najlepsiu kamosku (zaroven aj spoluziacku) ktora sa snou od vtedy vobec nebavi
A teraz som s nou uz rok zenaty a mame peknu dcerku.
Tym som sa nechcel chvalit, len som ta chcel povzbudit ze to obcas ide aj s tymi mladymi
-
KaptMichal
King
Ja z vlastnej skusenosti tiez poznam ten pocit ked chcem aby dievca o mna javilo aky taky zaujem minimalne prostrednictvom smsiek, nieco take som riesil a nakoniec som to aj vyriesil takze da sa to. Na druhej strane byt zbytocne s tym, kto nesplna tvoje predstavy o vztahu alebo sa nepsrava tak ako by si chcel a vztah ti sposobuje viac stresu a starosti ako radosti tak potom uz treba zacat uvazovat aj nad ukoncenim. 
Mozno jej das tymto lekciu do zivota a dalsi v poradi s nou uz bude spokojny kedze si jej prvy. To by som tiez bral do uvahy, aj co sa tyka toho serialu, asi vysedava(la) casto doma pred TV a vela si toho predstavovala lenze ked to nakoniec prislo tak nevie ako na to.
Mozno jej das tymto lekciu do zivota a dalsi v poradi s nou uz bude spokojny kedze si jej prvy. To by som tiez bral do uvahy, aj co sa tyka toho serialu, asi vysedava(la) casto doma pred TV a vela si toho predstavovala lenze ked to nakoniec prislo tak nevie ako na to.
Tak vyvinulo sa to v skutku celkom zaujímavo od posledného príspevku. V ten týždeň po jej príjmačkách sa mi ozvala či by som nedošiel k nej domov, že je sama so sestrou a bude robiť malú akciu s kamarátmi na dome. Mal som už niečo dohodnuté v ten večer ale sľúbil som sa, že určite prídem. Ako bolo to celkom dosť divné, keď som sa dostavil. Zrazu bolo ticho a nemal som si s nikým čo povedať okrem kočky. Vyzeralo to akoby som narušil atmosféru, ale tak to je na okraj. V ten večer som ju dosť nespoznával a miestami som bol až zhrozený z nej. Správala sa ako pochabá teenegerka ala america. Zrazu bola niekto úplne iný a moje slová kvázi ignorovala. Po čase som našiel zopár ľudí v okolí na pár viet a dožičil som mladej priestor, však nech sa baví. Po pár hodinách celkom slušnej trpezlivosti už bolo toho na mňa veľa vo viacerých smeroch, tak som sa zodvihol a jasne dal na javo, že idem preč. Aj to vtedy nebola prítomná, tak ju šla hneď informovať kamarátka, čo ju dosť prekvapilo. Nechcel som jej to vysvetľovať v ten moment, proste nech to nechá tak ale, že ma sklamala. Odišiel som domov a na druhý deň ráno mi hneď došla správa, že by sa rada som ňou stretla a vydiskutovala si predchádzajúcu noc. Nechal som to až na večer, kde som bol pevne rozhodnutý, že to idem ukončiť, ale s patričným odôvodnením. Keď sme sa stretli, snažil som sa jej zhrnúť veci čo ma "trošku" prekvapili na nej v deň akcie a taktiež ostatné veci čo mi ležali v žalúdku, či už s jej aktivitou ako takou, stretnutiami, atď. Bol som si vedomý, že by to bolo aj na slona dosť, ale zobrala to a uznala chybu a rátala s najhorším. V tom momente ma objala a uznala, že sa nesprávala ako by mala a vážne jej je to ľúto. Zo začiatku naozaj nevedela, ako to medzi nami dopadne a brala to na ľahko. Však, keď pocítila, že o mňa prichádza nedokázala sa s tým vyrovnať.. vraj pocítila pocit, že ma nemôže stratiť. Bolo to v tom momente zvláštne, akoby čas osvietenia.. Ale pohľad jej krásnymi očami a tie slová cez slzy ma slušne obmäkčili. Zmenil som po chvíli svoje zmýšľanie a svoj ortiel nechal na neskôr. Od toho dňa je to dievča, ako zmenené. Proste tie "prkotinky" sa už vôbec neriešia, všetko je zrazu čistá úprimnosť a skutočne cítiť, že ma má rada a neraz mi to dá pocítiť. Už je to naozaj plnohodnotný vzťah a nie určité doberanie a kvázi naťahovanie sa. Ukázala mi aj, že sa neriadi kamarátkynimi rozumami, taktiež sme si vysvetlili, že každú nezrovnalosť sa budeme snažiť zahubiť už v zárodku. Od vtedy nebol žiaden problém a som milo rád, že som netrval na svojom rozhodnutí v ten zlomový moment. Snáď sa to bude naďalej vyvíjať správnym smerom a kočka ostane naďalej v tejto vlnovej dĺžke a nie je to len dočasný stav ovplyvnený pohrozením
Ale je naozaj pravda, že dať babe istotu je len na škodu, najlepšie ju mať vždy mierne našpanovanú nech zbytočne nešpekuluje a váži si momenty strávené s priateľom. Hneď sa dá tešiť aj z maličkostí.
menzolit: Teší ma tvoj apetít
NEVO: To som rád, že Ti to tak skvele vyšlo a už je na svete aj výsledok vášho spolunažívania. Prajem veľa šťastia do manželstva! Určite to ide aj s mladšími, ale predsa tie seberovné prípadne staršie nás nútia vkuse na sebe pracovať a nie sa ustáliť na jednej latke. Však nemusí to byť pravidlom, uvidíme ako to budem vnímať, zatiaľ som tomu ešte nepodľahol
KaptMichal: Máš pravdu ohľadne toho vzťahu, aj to tak vnímam, ale niečo ma na nej od spočiatku priťahovalo a to mi dávalo asi toľko energie do trpezlivosti. Je niečím pre mňa iná a viem, že vzťah je o kompromisoch, ale bolo toho už dosť cez to všetko a ....nastal zvrat, negatívne stránky pominuli, zostali len tie príjemne a to čím sa líši od mojich predošlých. Však keby to bolo stále o tom istom, stratí to svoje čaro
Čo sa týka tej lekcie myslím, že som jej ju dal a v tomto smere dospela čo ma teší na tom tiež, snaha sa zmeniť.. ale na dobré sa rýchlo zvyká, no nie? 
menzolit: Teší ma tvoj apetít
NEVO: To som rád, že Ti to tak skvele vyšlo a už je na svete aj výsledok vášho spolunažívania. Prajem veľa šťastia do manželstva! Určite to ide aj s mladšími, ale predsa tie seberovné prípadne staršie nás nútia vkuse na sebe pracovať a nie sa ustáliť na jednej latke. Však nemusí to byť pravidlom, uvidíme ako to budem vnímať, zatiaľ som tomu ešte nepodľahol
KaptMichal: Máš pravdu ohľadne toho vzťahu, aj to tak vnímam, ale niečo ma na nej od spočiatku priťahovalo a to mi dávalo asi toľko energie do trpezlivosti. Je niečím pre mňa iná a viem, že vzťah je o kompromisoch, ale bolo toho už dosť cez to všetko a ....nastal zvrat, negatívne stránky pominuli, zostali len tie príjemne a to čím sa líši od mojich predošlých. Však keby to bolo stále o tom istom, stratí to svoje čaro
tak to ma tesi, ze sa to tak zvrtlo a ste stastny.
Len si ju straz a nezabudni jej aj ty davat najavo ze ju mas rad.
A urcite vies ze zeny chcu byt neustale dobijane a u mladsich to plati podla mna este viac aj ked ta tvoja zas tak mlada nieje, podla mna tak akurat
Len si ju straz a nezabudni jej aj ty davat najavo ze ju mas rad.
A urcite vies ze zeny chcu byt neustale dobijane a u mladsich to plati podla mna este viac aj ked ta tvoja zas tak mlada nieje, podla mna tak akurat
Ja som bol nedavno s mojou milovanou a tiez som jej dal darcek (na narodky).Kedze som jej ho dal vonka pri aute tak si ho samozrejme do auta odlozila.Isli sme na prechadzku a ked som uz odchadzal tak som sa iba smutne pozrel na sedadlo spolujazdca ze tam ten obraz ostal.Tak som jej zatrubil podal jej ho cez oknoo. Potom cloveka napadaju take hlupe myslienky ci ten obraz nahodou nieje niekde v kosi alebo nieco podobne
boze konecne normalna tema 
dojalo ma to normalne, nech sa dari, vychovaj si ju poriadne
dojalo ma to normalne, nech sa dari, vychovaj si ju poriadne