grafika...artefakty
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
grafika...artefakty
zdravim mal som graficku kartu ati x1950pro 512 mb ta mi zhorela ...tak som si teda kupil nahradu ati x1950gt 256 ovladace som odinstaloval a zase nainstaloval nanovo... no v hrach mam artefakty ako vidite na ss skusal som najnovsie aj starsie ale stale to iste vcom to moze byt ? nechce sa mi zase preinstalovat windows 
-
hojko
Site Admin
Re: grafika...artefakty
Je mozne, ze je chybna aj grafika, no skor by som to skusil riesit najskor ovladacmi. Preto odinstaluj ovladace, ktore tam mas. Rovnako odinstaluj aj DirectX, tu najdes na to programy: [url=hhttp://www.google.sk/#hl=sk&q=directx+uninstal ... d07bd0b718]link[/url] Potom treba restartnut pocitac a skusit to opat nainstalovat, takze najskor ovladace, potom DirectX (alebo opacne). Ak to bude blbnut opat, tak by som miesto formatovania skusil pouzit grafiku v inom PC, ze ako sa to zachova, pripadne skusit ten format. Taktiez skus aj ine hry, pripadne nejaky patch pre hru, pripadne starsie verzie ovladacov pre ATI. Predpokladam, ze mas XP a ak ano, tak tam by mali byt najnovsie ovladace 10.2, novsia verzia asi na XP nie je.
-
vendo
Guru
jej teplota? neni taktovana? nebola taktovana?
ja by som povedal ze pamate su v kybli
ja by som povedal ze pamate su v kybli
-
Betarik
Professional
no napriklad cs 1.6 ide v pohode ..skusal som aj nieco narocnejsie napriklad dead space to ide tiez v pohode ale simulatory ako je traktor zetor alebo demolition company blbnu ... grafika nieje taktovana teploty su celkom v pohode do 50 stupnou ... ovladace som mal 10.2 potom som skusil dat 9.8 ale to iste 
stiahni si EVEREST.. tam si pozri teplotu lebo moze byt chyba v tom a ak nie. tak si opis si cislo maticnej dosky a grafickej.. hod do googlu a stahuj.. ja som mal ten isty problem 
-
klarik1478
Novice
ahojte
nevie mi niekto poradit kupil som si NB asus g73JW a robia sa mi artefakty v obraze pri hrach co mam robi.kupil som si ho ako novy mal som ho tyzden a zacali sa mi v obraze prejavovat artefakty.dal som ho na reklamaciu vymenili tam graficku kartu a zakladnu dosku prisiel mi a stale to robi...
nevie mi niekto poradit kupil som si NB asus g73JW a robia sa mi artefakty v obraze pri hrach co mam robi.kupil som si ho ako novy mal som ho tyzden a zacali sa mi v obraze prejavovat artefakty.dal som ho na reklamaciu vymenili tam graficku kartu a zakladnu dosku prisiel mi a stale to robi...
-
Betarik
Professional
skus si aktualizovat ovladac na graficku kartu ...
-
klarik1478
Novice
to som skusal vymazal som tie co som mal a nainstaloval som nove potom som skusil aj starsie a stale to robi..Betarik napísal:skus si aktualizovat ovladac na graficku kartu ...
tak co mam este skusit.
-
Betarik
Professional
tak bude asi HW problem ... posli si ho znova na reklamaciu a vysvetli im v com je problem aby to potom mohli vyskusat ...