Externy disk do 80eur
Externy disk do 80eur
Kamarat ma poziadal o pomoc pri vyebre disku na zalohy. Do 80e, 1TB...vela toho asi nieje na vyber, ale tak snad nieco odporucite. A teda chce klasiku na napajanie adapterom, nie portable.
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 13:57)
hm
//autoeditácia príspevku (09 Jún 2010, 13:57)
hm
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Externy disk do 80eur
http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 138308.htm
pod tento by som nešiel. Za 80 kúpiš len iomegu [s Boh vie akým diskom] a Samsung.
pod tento by som nešiel. Za 80 kúpiš len iomegu [s Boh vie akým diskom] a Samsung.
uplink: no ja mam tento: http://www.alza.sk/samsung-3-5-story-st ... 132422.htm (je aj v 1TB verzii) a som s nim spokojny, navyse ma moznost vypnutia, co uz WDcka nemaju a obcas sa to hodi.
Inak si myslim, ze pri externom disku znacka nemusi hrat velku ulohu, ak disk nie je stale pripojeny, ja svon niekedy nezapnem aj 2-3 dni, takze na zivotnosti mu to urcite pridava. Takze za seba odporucam navstevu oblubeneho eshopu, usporiadanie podla ceny a nasledny vyber vhodneho disku bez nejakych zlozitosti.
Inak si myslim, ze pri externom disku znacka nemusi hrat velku ulohu, ak disk nie je stale pripojeny, ja svon niekedy nezapnem aj 2-3 dni, takze na zivotnosti mu to urcite pridava. Takze za seba odporucam navstevu oblubeneho eshopu, usporiadanie podla ceny a nasledny vyber vhodneho disku bez nejakych zlozitosti.
-
johny541
King
Odkial si pobral, ze WD sa neda vypnut? 
No je to zle sformulovane, ale WD nemaju samostatne tlacidlo na vypnutie, musis vybrat usb a potom ho mozes vybrat zo zastrcky.
-
uplink
VIP
GothaR - mimo zlých skúseností mojich známych, ktoré som ignoroval, mimo zlých skúseností ľudí na rôznych fórach vrátane nášho, ktoré som ignoroval a mimo mojej fatálnej skúsenosti, kedy mi odišli naraz dva samsungy v raide1! už samsung nemôžem v najbližšej dobe s kľudným svedomím odporučiť nikomu.
Co poviete na toto? http://www.pixmania.sk/sk/sk/4091095/ar ... lemen.html super cena momentalne...
-
uplink
VIP
zober ho
čo viac dodať?
nemajú taký aj 4 terový? Idem pozrieť 
-
johny541
King
Opakujem svoju otazku: Odkial si to pobral? Neviem ci si v zivote nemal v ruke MyBook od WD, lebo to su dristy. Osobne mam doma ten druhy uz treti rok, tak nejako.GothaR napísal:No je to zle sformulovane, ale WD nemaju samostatne tlacidlo na vypnutie, musis vybrat usb a potom ho mozes vybrat zo zastrcky.
starsie verizie my book essential nemali power button, nove verzie rady my book elite maju v zadu power button
-
johny541
King
Ale Uplink mu tu navrhol novu generaciu essential. Stare sa snad uz ani v shopoch nedaju dostat.
-
uplink
VIP
mirinko - má pravdu a čo s tým? Ja vždy vyberiem káblik a je pokoj
načo štukať hore dole?
a ako napísal johny, tak nové už majú aj tlačítko 
ja som len konstatoval, ze existuju aj take aj take verzie 
Diky chlapci...nakoniec kupil toto http://www.datakits.co.uk/store/toshiba ... googlebase
Nechapem com nezobral ten western digital...
Nechapem com nezobral ten western digital...