Brigada na leto - Slovensko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

haha - mas pravdu, lenze ked zijes na vychode (ako ja) tak brigadu nenajdes, hoci mne dedov kamarat nieco vybavil, ale ziadna slava :?
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa malyivko »

neviete poradit nejaku kvalitnu agenturu? ktora nerobi az take velke odrby a tak? proste nieco najvyhodnejsie,samozrejme ze v zahranici
najvyhovujucejsie su anglicko,francuzsko
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

ja si hladam brigadu pred nastupom na vysoku, ale pobehal som cele mesto aj priemyselny park a je skoro nemozne pracu zohnat, nie to este brigadu. jedine som nasiel agenturu ktora strhava asi tretinu platu a same hnusne roboty ponukaju. takze vela stastia vsetkym s brigadou :?
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

pracu je ťažšie zohnať ako brigadu ;)
Valsitsar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Valsitsar »

Dík moc.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Valsitsar napísal:nemám žiadny problém so žalúdkom alebo s morálkou
sory za OT, ale mi to prislo vtipne, nemam problem so zaludkom alebo s moralkou :-D ked teda nemas problem ani s moralkou, chod do nemocnice a spytaj sa nato ;-) ale viem si to zivo predstavit ako sa pytas na recepcii nemocnice: "dobry den, ohlasite mi niekoho z patologie, chcel by som uvas umyvat mrtvoly" :-D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Valsitsar, a čo keby si šiel do pohrebných služieb vo vašom meste, a opýtal sa, či pre teba nemajú jeden lukratívny flek zberača mŕtvol a zbytkov ľudí po domácnostiach a uliciach?
loogan21
Novice
Novice

Re: Brigada na leto - Slovensko

Príspevok od používateľa loogan21 »

Prosím vás nejakú dobrú stránku na serióznu agentúru? dík moc :smt006
Rammer
Light Professional
Light Professional

Re: Brigada na leto - Slovensko

Príspevok od používateľa Rammer »

Chcel by som sa spytat, ci tych 350 hodin plati pre kazdeho zamestnavatela osobitne, alebo sa hodiny scituju dokopy, ak mam viac pracovnych pomerov (napr. u jedneho zamestnavatela odrobim v maji 60 hodin a u druheho pocas prazdnin 350 hodin)?

Kód: Vybrať všetko

226
Dohoda o vykonaní práce
(1) Dohodu o vykonaní práce zamestnávateľ môže uzatvoriť s fyzickou osobou, ak predpokladaný rozsah práce (pracovnej úlohy), na ktorý sa táto dohoda uzatvára, nepresahuje 350 hodín v kalendárnom roku. Do predpokladaného rozsahu práce sa započítava aj práca vykonávaná zamestnancom pre zamestnávateľa na základe inej dohody o vykonaní práce.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re:

Príspevok od používateľa Lub0$ »

erytrocyt napísal:Valsitsar, a čo keby si šiel do pohrebných služieb vo vašom meste, a opýtal sa, či pre teba nemajú jeden lukratívny flek zberača mŕtvol a zbytkov ľudí po domácnostiach a uliciach?
Sa smej, mam kamarata, ktory pracuje pre pohrebne sluzby, funguje na telefon, ked niekto zomrie, tak ho zavolaju, a on musi ist mrtvolu umyt, namalovat, upravit, nahodit do nejakeho oblecenia a priprabit rovno na pohreb...ale hovoril, ze je v praci celkom sranda...ze tam fici cierny humor, a ze aj na vianoce mali cierny stromcek :P
Napísať odpoveď