Pro Evolution Soccer 2010
-
lekoklatik
VIP
Re: Pro Evolution Soccer 2010
dá sa hrať gmpad vs klávesnica. Na jednom nastav klávesnica /lebo sa ti "prenastavý" na gamepad ked tam strcis gamepad a na druhom gamepad. Pripadne je nejaky iny navod, ale zarucene sa da.
jasne daj si settings....jedno je keyboard..daj controller...controller-1 zmen na controller 2 a podtym v device si vyber ten ovladac
ďakujem chalani 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... !-Fix-1-01
Tak patch k MS je na svete, zatial som ho este nemal cas otestovat
Tak patch k MS je na svete, zatial som ho este nemal cas otestovat
tento patch je na svete už dlho, ja ho testujem a nemôžem vytknúť jedinú chybičku... prepracované do detailov a najviac ma dojal typický zvuk vuvuzely, ktorý počuť na štadiónoch počas celého zápasu...
Vie niekto presne, ako brániť 11-tky? Alebo ako ich strielať?
zdá sa mi, že len ťukneš tlačítko strely a potom na cca 1 sekundu podržíš smer... a chytať penalty klasika ako na FIFE, stlačíš tlačítko strely a smer, ktorý chceš a on sa tam hodí...
Gabriel, no práveže nie 
Lebo tu v PES je už niečo také, že čím viac držím šípku do strany , tým ďalej mi skočí ten brankár, a nie je podstatné čo držíš, napríklad X-kom sa hádžeš lepšie do výšok a guličkou lepšie do boku.
Lebo tu v PES je už niečo také, že čím viac držím šípku do strany , tým ďalej mi skočí ten brankár, a nie je podstatné čo držíš, napríklad X-kom sa hádžeš lepšie do výšok a guličkou lepšie do boku.
-
Shamway
Professional
Ktorym tlaicdlom si v Become a Legend vypytam prihravku? (defaultne nastevenie)
-
Yos
Professional
na gamepade neviem, ale na klavese to mam pod Ľavym Shiftom
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 18:50)
a dvakrat musis stlacit aby si si vypytal prihravku
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 18:50)
a dvakrat musis stlacit aby si si vypytal prihravku
ja by som sa zase rád opýtal, či má niekto nejaký návod, ako kopať priame kopy (na FIFE to je perfektné a ľahké), ako zahrávať outy, taktiež ako môžem robiť rôzny finty a triky, ako simulovať pád..
ďakujem...
ako nainstalujem Official Konami Patch 1.3 na cracknutu verziu hry... ?
normálne, mne to išlo bez problémov...
nedaju sa niako zmenit dresy v be a legend ked hram treningovy zapas lebo obidvaja mame cierne rovnake dresy...
Ahoj hráči, mám na Vás dve otázočky lebo si už neviem pomôcť...
1.hrávam ML za team Atletico Madrid a kúpil som si hráča z FC Bayern Munchen menom Můller hraje útočného záložníka alebo aspoň podľa nastavení to má ako hlavnú pozíciu, už som za neho zahral zopár zápasov a pri akejkoľvek zmene formácie, či strelenom góle (v jeho podaní) sa nezlepšuje ale zhoršuje, skúšal som aj zmeniť tréning ale nepomohlo furt sa zhoršuje, tým by som sa chcel opýtať či by ste mi nevedeli poradiť náhodou nejaké riešenie alebo vlastnú skúsenosť.
2.takmer všetci hráči v teame sú nespokojný a neviem ako zvýšiť ich radosť/spokojnosť... či to pomôže len pri prestupnom období zvýšenie platu ??
Ďakujem za odpovede!
1.hrávam ML za team Atletico Madrid a kúpil som si hráča z FC Bayern Munchen menom Můller hraje útočného záložníka alebo aspoň podľa nastavení to má ako hlavnú pozíciu, už som za neho zahral zopár zápasov a pri akejkoľvek zmene formácie, či strelenom góle (v jeho podaní) sa nezlepšuje ale zhoršuje, skúšal som aj zmeniť tréning ale nepomohlo furt sa zhoršuje, tým by som sa chcel opýtať či by ste mi nevedeli poradiť náhodou nejaké riešenie alebo vlastnú skúsenosť.
2.takmer všetci hráči v teame sú nespokojný a neviem ako zvýšiť ich radosť/spokojnosť... či to pomôže len pri prestupnom období zvýšenie platu ??
Ďakujem za odpovede!
-
BiBo
Amateur
ahojte, niekto z vas tu spominal že do pes-ka si už nainštalovl world cup patch šampionat... že to je prepracovane atd atd... no nainštaloval som si to aj ja a musim uhlasiť že to fajne vyzera akurat mam jeden problem... a to su zostavy.. hlavne ma trapi slovensko, zbadal som to ešte u USA aj ... ostali tam tie zostavy ako v zakladnej hre čiže vymyslene mena... určite to je aj vo viacerych tímoch len tieto dve som skušal... nevedel by niekto pls poradiť ako fixnuť tento problem?
Hendis, v ML si daj My Team, a tam sa ti zobrazia hráči, zvoľ si jedného a tam ti ukáže, že prečo je unhappy 
Bibo, postupoval si podľa pokynov? Nainštaluješ PES 2010, spustíš, vytvorí sa ti profil, vypneš, nainštaluješ Patch v1.3 spustíš hru, System Settings-Download, samo ti začne tahať update, po skončení vypneš PES a nahodíš WC2010 patch a potom 1.1 fix naňu
Malo by to fičať, mne to ide.
Bibo, postupoval si podľa pokynov? Nainštaluješ PES 2010, spustíš, vytvorí sa ti profil, vypneš, nainštaluješ Patch v1.3 spustíš hru, System Settings-Download, samo ti začne tahať update, po skončení vypneš PES a nahodíš WC2010 patch a potom 1.1 fix naňu
Malo by to fičať, mne to ide.
-
BiBo
Amateur
aaa použil si aj ten pridavok dlc verziu 1,07? či to nema vplyv?
mimochodom spraivl osm všetko tak ako si vravel a nejdu tie zostavy veru.. dokašlane to je dosť... totiž napriklad aj tímo noveho zelandu, je tam vlajka sice dobra ale napisane manchester united a v time žiadny hrač... nejaka chyba musi byť v patchi potom... napiš mi sukromnu že odkial si to sťahoval...
mimochodom spraivl osm všetko tak ako si vravel a nejdu tie zostavy veru.. dokašlane to je dosť... totiž napriklad aj tímo noveho zelandu, je tam vlajka sice dobra ale napisane manchester united a v time žiadny hrač... nejaka chyba musi byť v patchi potom... napiš mi sukromnu že odkial si to sťahoval...
SSemteXX neviem čím to je ale mne v My Team, píše maximálne či je miláčik fanúšikov, za aký tým hrával.. alebo že je nespokojný... ale to prečo tam nepíše absolútne vôbec, neviem možno to je patchom ale ja mám 1.1 All in one.
kde máš nainštalovanú hru? ja to mám napr. na D-čku, do D-čka som inštaloval aj PESEdit Patche, no ten WC patch som musel podľa návodu inštalovať do Program Files, nie do priečinka s hrou. Potom keď chcem hrať, musím to opäť púšťať z Program Files.. tzn. ten patch treba nainštalovať niekde inde, ako máš hru...BiBo napísal:aaa použil si aj ten pridavok dlc verziu 1,07? či to nema vplyv?