pocket pc - kalibracia
pocket pc - kalibracia
mam samsung omniu a displej uz mam trosku poskodeny no reklamovat mi ho nechcu...aa displej stale na zaciatku kalibruje.....nedalo by sa nejak obist ta kalibracia co je na zaciatku ked sa zapne telefon ??? ..napr nejakou upravou vo windowse alebo nieco.???....lebo mam kus zniceny displej a kalibruje mi to dlhoooooooooooo...a dalej nejde...iba kalibruje....pls poradteeee...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pocket pc - kalibracia
ak ti chce vzdy pri zapnuti telefonu kalibrovat displej tak to je najskor chyba windowsu.. sprav si obnovu (na omnii 2 to je v nastaveniach pamati -> vymazat pamet ako to je na 1tke neviem, pozri na nete.)
z dalsej casti co si napisal som pochopil ze sa dostanes len po kalibraciu a nikam dalej. Ak to je tak tak mozes spravit hard reset
restartuj telefon a drz tlacitko pre hovor a cancel tlacitko. sprav to hned po restartovani a nepustaj.
Pozor, pri oboch prides o vsetky stvoje udaje, nastavenia a subory!
z dalsej casti co si napisal som pochopil ze sa dostanes len po kalibraciu a nikam dalej. Ak to je tak tak mozes spravit hard reset
restartuj telefon a drz tlacitko pre hovor a cancel tlacitko. sprav to hned po restartovani a nepustaj.
Pozor, pri oboch prides o vsetky stvoje udaje, nastavenia a subory!
popripade ked hard reset nepomoze by som skusil prepisat kalibraciu v registroch. proste pripoj svoje zariadenie k PC stiahni si nejaky program na editovanie registrov v PDA (google isti je ich dost) a potom chod do HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH tam si najdi CalibrationData a tam zadas rucne kalibraciu pre omniu je to 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
hard reset nepomaha
/
no stiahol som si mobile registry editor...a prepisal som to..ale ked dam ze OK tak mi napise pristup odmietnuty....co s tym?? mam nainstalovat aj activesync???...a potom ked to bude...tak len zapnem mobil a uz pytat kalibraciu nebude?
no stiahol som si mobile registry editor...a prepisal som to..ale ked dam ze OK tak mi napise pristup odmietnuty....co s tym?? mam nainstalovat aj activesync???...a potom ked to bude...tak len zapnem mobil a uz pytat kalibraciu nebude?
myslim ze by si mal mat aj activesync ... popripade skus aj inaksi program na editaciu reg.
a ci sa bude pytat na kalibraciu neviem treba dufat ze potom uz nie 
no nainstaloval som aj acitvesync a stale mi pise to istee....stale mi pise ze pristup bol odopreny...nevem co mam robit..skusal som vela editorov registrov....nemoze to byt preto ze telefon je iba v stave kalibracie a nieje zapnuty uplne???
-
caesar1987
Addict
stav kalibracie najskor neexistuje. ak ti to nejde ani po hard resete tak bude asi poskodeny telefon (zakladna doska?) pripadne blbne nieco ako pamatova karta, sim karta....
skusal si to bez nich cez telefon nie pc?
skusal si to bez nich cez telefon nie pc?
stav kalibracie najskor existuje!!!..to je po hard resete prve co spravi...a tamto mi dalej nedovoli do mobilu sa dostat...tak ako som mohol skusat cez mobil nieco???........ja len chcem vedet co mam spravit aby mi nepisalo ze pristup byl odepreN???
-
caesar1987
Addict
kalibracia a stav kalibracie je nieco ine. ked zapnes tefon chce od teba aby si nakalibroval displej a nie je telefon v stave kalibracie ale je v stave zapinania sa/je zapnuty.
skusal si zapnut telefon bez pamatovej karty a simkarty?
pristup odepren ti pise najskor preto lebo nemas pravo menit registre cez pocitac.
skusal si zapnut telefon bez pamatovej karty a simkarty?
pristup odepren ti pise najskor preto lebo nemas pravo menit registre cez pocitac.
no to mi doplo tiez...aale neda sa to nejak upravit aby som mohol menit registre cez pocitac?
-
caesar1987
Addict
skus tento program
http://ceregeditor.mdsoft.pl/
niekde v nastaveniach by mala byt moznost na odoknutie registrov.
pred upravou ale sprav zalohu
zdroj: http://www.samsung-omnia.org/samsung-om ... ebody-%28/
http://ceregeditor.mdsoft.pl/
niekde v nastaveniach by mala byt moznost na odoknutie registrov.
pred upravou ale sprav zalohu
zdroj: http://www.samsung-omnia.org/samsung-om ... ebody-%28/
hm noo skusal som aj tto...odomkol som registre...aaa mam rovnaky problem ako ten dotycny na stranke co si mi tu dal......ani jemu nejde..stale pise pristup odepreny...co mam robit teraz?
-
caesar1987
Addict
skusil by som telefon reklamovat ak je este v zaruke...
no to nieje.... prosim ta ...poraad mi co s tym...novy displej kolko stoji problizne?
-
caesar1987
Addict
to ti neviem povedat. pozri na internete ale pozor na cinske napodobeniny originalov.. nemusia byt take ako maju byt, nemusia ani vobec pasovt do telefonu a vydrzia max rok.