20. júna odchádzam do Nemecka, a rád by som si pozrel zápas s Talianskom, ktorý bude 24. júna. Viete mi niekto povedať, či sa dá chytiť v Nemecku nejaké rádio z mobilu alebo proste niečo kde by som si to vypočul/pozrel? Takže očakávam nejaké rady. Ďakujem
Sledovanie MS 2010 vo futbale v Nemecku
Sledovanie MS 2010 vo futbale v Nemecku
Zdravím.
20. júna odchádzam do Nemecka, a rád by som si pozrel zápas s Talianskom, ktorý bude 24. júna. Viete mi niekto povedať, či sa dá chytiť v Nemecku nejaké rádio z mobilu alebo proste niečo kde by som si to vypočul/pozrel? Takže očakávam nejaké rady. Ďakujem
-
nejakymarko
Addict
Re: Sledovanie MS 2010 vo futbale v Nemecku
a v nemecku nebudes mat moznost si to pozriet pekne v telke? sky sport ma vysielat nas zapas s talianmi. dokonca v 3D
Re: Sledovanie MS 2010 vo futbale v Nemecku
No ideme na internat vies..a neviem ci prave vtedy budeme aj na internate, ci nebudeme niekde inde...zapas sa hra o 16.00 myslim.