tričko s potlačou
tričko s potlačou
mohli by ste mi poradiť kúpil som si z internetu tričko s nažehlenou podtlačou. po vypratí sa mi čiastočne zošúchala jej farba je zlatá. objednal som si ho z jednej stránky z anglicka a náklady na reklamáciu prevyšujú trojnásobok sumy trička. tak chcem sa opýtať či neviete o niakej farbe na nažehlovanie alebo niečo čo by som si mohol kúpiť v drogérii alebo v niakom textilnom obchode niaka farba alebo niečo dakujem 
Re: tričko s podtlačou
daj foto toho trička, nech je vidno, aké veľké je to zošúchanie.
no dám ho sem poobede lebo som akurát v škole no nie je veľké ale vidno to a pral som ho len raz mám ho necelý týždeň
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tož ked je to s poDtlačou, tak je to v cajku .. pretoze to co je pod trickom nevidno
...
http://www.shirtinator.sk/vytvor_tricko/creator/
Pozri toto, ked sa ti to nacita, vpravo dole mas napisane typy tlace a ich vyhody/nevyhody. Tvoje bude asi to, co sa nazyva Digitalny transfer, ktory sa ako aj oni pisu opotrebi uz po prvom oprati. Idealna asi bude Flex tlac.
Tamto uz asi nezachranis...
Pozri toto, ked sa ti to nacita, vpravo dole mas napisane typy tlace a ich vyhody/nevyhody. Tvoje bude asi to, co sa nazyva Digitalny transfer, ktory sa ako aj oni pisu opotrebi uz po prvom oprati. Idealna asi bude Flex tlac.
Tamto uz asi nezachranis...
-
martin2931
Amateur
aky nazehlovaci papier by som si mal kupit, ked chcem na cierne tricko iba obrazok a text bielou farbou? da sa to vobec s obycajnou atramentovou tlaciarnou?
pripadne kde by mi to lacno spravili?
pripadne kde by mi to lacno spravili?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: tričko s potlačou
martin2931: Nejake tie predajne v ktorych kopiruju veci ci reklamnej agenture. Ceny su rozne, ak so donesies tricko, tak potlac spravis aj za 3 eura vo velkom formate.