Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
mal som iphone 3g, šalel som za n900, ktorá ma sklamala na celej čiare a teraz sa opet vratim k iphone 4. nevidim dovod kupovat nieco od nokie, doteraz lutujem kupu n900
janchi: ceny aplikacii su na iPhone absolutne najmensie, kedze existuje jediny AppStore a Applu sa podarilo zlanarit vacsi pocet developerov ako vsetkym ostatnym platformam, tak su tie aplikacie nutene superit medzi sebou cenovo.
HD2 moze mat vacsi displej ale tym padom je to obrovska tehla, ktoru by som urcite nekupil. Ten telefon som drzal v ruke a fakt je obrovsky kus a este k tomu aj tazky. iPhone 4 bude najtensi smartfoun na svete a velkost je idealna.janchi napísal:
ja si myslim ze aj tek je te displej nedokonaly lebo moja HD2ka ma vacsiu uhlopriecku takze sunt podlateba?
Tak ked som si kupoval HD2jku tak som rozmyslal na iFonom ale je tu niekolko NIE a to uz zo spominanych
Multitasking
Foldery
fotak
A nehovorim o cene a cenach aplikacii.
janchi, na engadget pisali, hned po release iPhonu 4, ze je to najlepsi displej, aky na mobilnych telefonoch videli .. dalej, ked uz ti tolko zalezi na HW, tak si tu pozri toto porovnanie, kde tvoja HD2 ma iba vacsi displej, to je vsetko .. vo vsetkom ostatnom ju iPhone predci a to nemusim ani zacat hovorit o user experience .. tvoja HD2 by mohla mat aj 2GHz procesor, no stale by to bol len samy lag, a sekanie scrollovania, web browseru a pod. ako je zvykom u WM
Stopa, chceš príklad kde nerešpektuješ názor iných? Nech sa páči.
"A kolko hovadin si napisal pri tom porovnani OS... neviem ci sa mam zacat nekontrolovane smiat, alebo ta lutovat..."
Mne je lúto teba, vieš sa iba smiať a ludovať.
Je to môj názor, a kto to aj tak vyvráti je negramotný idiot, ktorý má v jeho hlavičke len názor svoj. Čakám na prvého dementa ktorý sa tu zase začne navážať. Schválne, kto bude prvý, kto si prizná aký je?
"A kolko hovadin si napisal pri tom porovnani OS... neviem ci sa mam zacat nekontrolovane smiat, alebo ta lutovat..."
Mne je lúto teba, vieš sa iba smiať a ludovať.
Zase ďalší? Preto jediný predmet na svete, ktorý "nikto" okrem "big fandov" nedržal v ruke je iPhone. Jackb: samozrejme, nikdy som ho nemal, zase ma niekto prekukol. To je ďalšia negatívna vlastnosť vás zadubencov. Vy tu teraz pár postov kidáte na Nokie, súhlasím, sú pomalé, displeje na dotyk úbohé, píšem vám že ste zadubenci, ako sa na vás smejem, atď.? Píšem to len preto, akí ste, nie pre postoj k telefónu.jackb napísal:Tino-artS, ja ta chapem. Aj ja som bol tak zadubeny ako ty, kym som nedostal iP ako darcek... potom som pochopil o com to je... nevyskusas nezazijes.
Je to môj názor, a kto to aj tak vyvráti je negramotný idiot, ktorý má v jeho hlavičke len názor svoj. Čakám na prvého dementa ktorý sa tu zase začne navážať. Schválne, kto bude prvý, kto si prizná aký je?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preto si treba kupit HD2 minirochedo napísal:
HD2 moze mat vacsi displej ale tym padom je to obrovska tehla, ktoru by som urcite nekupil. Ten telefon som drzal v ruke a fakt je obrovsky kus a este k tomu aj tazky. iPhone 4 bude najtensi smartfoun na svete a velkost je idealna.
podla teba tehla podla mna good telefon ale za taky rok to aj ja vidim asi na ifon 4
Tak za 1: citujes prispevok ktory som napisal az potom, ako si ma z toho obvinil
a za 2: nic take tam nie je, pri tom porovnani OS si napisal nebetycne bludy ktore nechcem rozoberat, lebo tebe to do hlavy proste nevtlciem. Si proste ten najhorsi druh anti-applistu aky sa da najst, splnas vsetky poziadavky. Vcetne toho, ze si nikdy nemal iPhone v ruke viac ako 5 minut. Mozno sa spytas, ako som to zistil? Well Watson, kazdy clovek kto pouziva taku "dlhu" dobu telefon si MUSI vsimnut elementarne funkcie akou je napriklad kineticke skrolovanie. A kedze to beries ako UBER-novinku na tej svojej nokii, tak asi si si to nevsimol.
Ale uz fakt sa na to vykaslem, nema to ani najmensi zmysel. Mimochodom nedava sa za urazanie clenov fora basa? Ja sa idem skoro pretrhnut aby som mu neokomentoval jeho mozgovu kapacitu a on tu vychadza so zadubencami a negramotnymi idiotmi.
a za 2: nic take tam nie je, pri tom porovnani OS si napisal nebetycne bludy ktore nechcem rozoberat, lebo tebe to do hlavy proste nevtlciem. Si proste ten najhorsi druh anti-applistu aky sa da najst, splnas vsetky poziadavky. Vcetne toho, ze si nikdy nemal iPhone v ruke viac ako 5 minut. Mozno sa spytas, ako som to zistil? Well Watson, kazdy clovek kto pouziva taku "dlhu" dobu telefon si MUSI vsimnut elementarne funkcie akou je napriklad kineticke skrolovanie. A kedze to beries ako UBER-novinku na tej svojej nokii, tak asi si si to nevsimol.
Ale uz fakt sa na to vykaslem, nema to ani najmensi zmysel. Mimochodom nedava sa za urazanie clenov fora basa? Ja sa idem skoro pretrhnut aby som mu neokomentoval jeho mozgovu kapacitu a on tu vychadza so zadubencami a negramotnymi idiotmi.
Ach bože bože. Deti. Áno mal som ho, som pán a potrebujem sa tým chváliť, s tým rozdielom, že mne ho nekúpili rodičia. Takže sa na tom tvojom príspevku len hlasno zasmejem.
PS: stal si sa prvým "dementom" na svoj vlastný podnet. Gratulácia. A ďakujem ti za karmu, cenním si, že si sa aspoň podpísal. A áno, mám mínusovú, práve kvôli tejto téme, zvláštne, že inde mi to dorovnáva +, len v téme s takými ako si ty to ide dole.
PS: stal si sa prvým "dementom" na svoj vlastný podnet. Gratulácia. A ďakujem ti za karmu, cenním si, že si sa aspoň podpísal. A áno, mám mínusovú, práve kvôli tejto téme, zvláštne, že inde mi to dorovnáva +, len v téme s takými ako si ty to ide dole.
Neviem ci to ma vyznam, kedze onedlho uz prichadza windows phone 7 na mobilyaxXis napísal: preto si treba kupit HD2 mini
-
axxis
Addict
windows 7 je velky shit a premietli donho asi uplne vsetko co som vycital systemu od applurochedo napísal: Neviem ci to ma vyznam, kedze onedlho uz prichadza windows phone 7 na mobily
-
xH4wK
K tomu displeju sa mi neda nevyjadritDrago napísal:janchi, na engadget pisali, hned po release iPhonu 4, ze je to najlepsi displej, aky na mobilnych telefonoch videli .. dalej, ked uz ti tolko zalezi na HW, tak si tu pozri toto porovnanie, kde tvoja HD2 ma iba vacsi displej, to je vsetko .. vo vsetkom ostatnom ju iPhone predci a to nemusim ani zacat hovorit o user experience .. tvoja HD2 by mohla mat aj 2GHz procesor, no stale by to bol len samy lag, a sekanie scrollovania, web browseru a pod. ako je zvykom u WM
Mobil pouzivam predsa na citanie mailov, obcasne foto, prezeranie webu, ak chcem nieco kvalitnejsie tak idem k PC predsa.. osobne mam HTC Desire s androidom, a uz na tomto fone nevidim pixely, aky je potom rozdiel ked to porovnam z iphone a ich ultra rozlisenim, ako mi to pomoze co mi to prida ? ze budem moct lupou pozerat na pismenka ?
Suhlasim, ze VM je sama sekanica a nezalezi na procesore, predtym som mal HTC Touch HD.. ale u Androidu nic podobne nepozorujem, vsetko je krasne plynule a nesmierne mi vyhovuje market... iP som este nemal a drzal som v rukach len kolegov takze nechcem na iP hadzat spinu alebo nieco
Paci sa mi iPhone 4, ale urcite neplanujem vymenu a uz vobec mi nepride nicim prevratny alebo s lepsimi schopnostiami ako napr. moje Desire.
Paradne videjko, kde developeri chvalia pristup Applu ku platforme, SDK a Appstore. http://movies.apple.com/media/us/iphone ... 0-9cie.mov
Neviete niekto nahodou, ze v akom jazyku sa programuju aplikacie pre iPhone ? 
Objective-C
Ale SDK je iba pre Macy, aspon som ziadne pre PC pod Win nenasiel.
Da sa spravit jedine tak, ze nahodis VMWare a donho hodis OSX
Ale SDK je iba pre Macy, aspon som ziadne pre PC pod Win nenasiel.
Da sa spravit jedine tak, ze nahodis VMWare a donho hodis OSX
Alebo mozes robit vo flashi a potom to dat nejakemu macistovi na submit. Ale to nie je moc odporucane a verim, ze je dovod, preco to napriek velkej popularite Adobe a ich CS vyuziva iba nieco cez 100 aplikacii v celom appstore.
Navyse El Jobso odnedavna prestal schvalovat tieto flash aplikacie, ale ak ti staci uzavreta distribucia, tak to pojde.
Navyse El Jobso odnedavna prestal schvalovat tieto flash aplikacie, ale ak ti staci uzavreta distribucia, tak to pojde.
-
seth82
Darca
OK, SRSLY dnes ma tá kraxňa nasúložila tak, až to pekné nie je. Z iTunes Store som si prenajal (Rental) film Avatar a ten sa začal veselo sťahovať. Som si vedomý detailov o obmedzeniach prenájmu, ale potrebujem niečo do lietadla na štvrtok a toto sa celkom hodilo. Avatar sa stiahol, voľné miesto v telefóne sa zaplnilo, ale film v Movie Library v telefóne jednoducho nie je. Miesto zapratal, ale nevidím ho tam, aj keď dám vyhľadávať v celom telefóne, nenájde ho. Tak som sa nasral a zapojil som ho do PC, zapol iTunes a to ho vidí, píše, že je v iPhone medzi videos a že je to rental movie a aj všetky detaily. Odpojil som teda telefón, pozrel do library a ten sku**** Avatar tam furt nie je. Niekto nejaké rady, alebo tak? Keďže ho v library nevidím, nemôžem ho totiž ani vymazať a zbytočne zaberá 2,5GB...Šľak ma trafí.
"Zazite pravu a nefalsovanu atmosferu MS vo futbale 2010 vo svojom iPristroji:" http://itunes.apple.com/us/app/vuvuzela ... 30627?mt=8
najstahovanejsia app v US store
najstahovanejsia app v US store
-
jin
VIP
Zdravím,
potreboval by som pomoc. Mám služobný iPhone 3GS 16GB a potrebuval by som poradiť aplikáciu, cez ktorú by som si mohol monitorovať (nahrávať) hovory do mobilu. Existuje také niečo na iPhone?
Ak to tu už je prepáčte, nečítal som celý topic.
Za odpovede ďakujem.
potreboval by som pomoc. Mám služobný iPhone 3GS 16GB a potrebuval by som poradiť aplikáciu, cez ktorú by som si mohol monitorovať (nahrávať) hovory do mobilu. Existuje také niečo na iPhone?
Ak to tu už je prepáčte, nečítal som celý topic.
Za odpovede ďakujem.
Na appstore nic take nebude, takze sa naskytuje otazka: mozes tento mobil jailbreaknut?