Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa kali520 »

K tym odbornikom ktorych tu seth a iny obhajujete, odbornikov tu mame od vzniku samostatnej republiky a nikam sme sa nepohli. Uz som to tu pisal zostalo to samozrejme odignorovane, odbornik neznamena uspech, dolezite je odhodlanie pre narod nieco spravit a to nema ani Fico ani Radicova ani Meciar a nebude ho mat ani Sulik.

Co sa tyka toho programu opat je jedno ci je realny alebo nie, dolezite je ze sa upozornuje na problem a ze opat upozornuju na to ludia ktory maju odhodlanie.
seth82 napísal:Alkohol ti nevadí? Cigarety? Káva? Veď sú to všetko drogy...
Alkohol a kavu neuzivam len koli tomu aby som mal stav.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Po tom, ako som si prečítal predvolebný program SaS som sa ich rozhodol nevoliť. Je nevýhodný hlavne pre vysokoškolákov. Preto nechápem, prečo väčšina z nich ich chce voliť. Ja si rozhodne platiť vysokú školu nechcem, nechcem sa zadĺžiť a nechcem hneď po vychodení vysokej školy splácať nejaké pôžičky, ktoré som si musel vziať, pretože som nemal na štúdium. S týmto rozhodne nesúhlasím. Tak isto, ako nesúhlasím s legalizovaním drog. Nechcem, aby moje deti mali ľahší prístup k drogám, ako teraz. Viem, že je to aj teraz jednoduché, no nie je to legálne a pre slušných ľudí je to aspoň trochu odstrašujúce. Tak isto nesúhlasím s ich prílišnou liberálnosťou a s tým, že by išli do vlády s SMK. Pôvodne som chcel voliť č. 14. Ale tí sa do vlády nedostanú a ak by sa aj dostali, nebude s nimi nikto chcieť vládnuť. Preto budem voliť SNS, viem, čo je to za ľudí, no napriek tomu majú v záujme majoritu. V politike sa nevyberajú dobrí ľudia. Vyberáme si len medzi menej zlými a tými horšími...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ZK: O akom zlegalizovaní to točíš ? Asi ti Malíková vymyla mozog....

č. 14, SNS.... :roll:

V záujme majoritu...to áno, hlavne nástenkový tender a emisie, to sú fakt záujmy majority.

Celý príspevok je jedna veľký perla.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

legalizacia? asi si ho necital

zaujimave ze si si vybral tych horsich ;-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak, ĽS-NS mohlo trocha ušetriť čas a na miesto toho trápneho 14-bodového programu nahodiť na letáky a web 14 slov človeka, ktorého určite veľa ľudí z rád ĽS-NS aj tu z fóra obdivuje:

Kód: Vybrať všetko

We must secure the existence of our people and a future for White children. 
- David Lane

Ešte jedna perlička:

Program slovenského národného socializmu  predstavený Vojtechom Tukom mal 14 bodov.
História sa opakuje vážení. :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Hughito to sú asi také táraniny s tou 14 tkou ako som tu použil ja s tou trávou a zelenou na letákoch SAS.
Za chvíľu už nebudeme používať čísla 14, 88 ani 18, Ba ani skratku A.H. - i keď to môže znamenať Andrej Hlinka.
Je to smiešne.

Hughito kto má pantent a bude rozoznávať či skratkou A.H. v texte bol myslený Adolf Hitler alebo Andrej Hlinka? Kto bude rozoznávať rôzne nicky s koncovým číslom 88, 14, 18 ? Chceš na to zriadiť špecializovaný policajný útvar? A ako to budú posudzovať? Stačí že niekto plešatý bude mať na kľúči číslo 88 hoci to číslo môže patriť trebárs aj schránke na pošte?
Ja osobne mám taký kľúč ktorý je od skrinky číslo 88, tiež mám krátke vlasy, ale žeby som tým prezentoval Hitlera, nacizmus, o tom netuším.

čo sa týka Sas a marihuany

# Nebrániť dovozu, výrobe a predaju liečiv (na lekársky predpis) na báze účinnej látky z marihuany, ak sa využívajú v iných krajinách EÚ.
# Držbu a pestovanie marihuany dospelou osobou v rozsahu na vlastné účely legalizovať, rovnako ako požitie marihuany alebo jej podanie inej dospelej osobe v súkromí, alebo v súkromí iného s jeho súhlasom.

http://www.strana-sas.sk/osobne-slobody/50

Je naozaj vtipné že niekto kto verejne podporuje drogy ozančuje niekoho iného za extrémistu.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Dekriminalizovať nie legalizovať!Ako by sa ti páčilo kebyže u tvojho dieťaťa nájdu jeden joint a za to bude mať zápis v registry trestov a na zvyšok života?!A ľahší prístup k marihuane ako je teraz už nie je.Ak naozaj bude chcieť to vyskúšať tak sa k tomu dostane.Určite aj ty máš kamarátov a tí kamaríti majú kamarátov ktorý to predávajú takže vieš na koho sa obrátiť.A oni majú v záujme akurát tak seba a okruh svojich známych.A ak dobre viem tak menovali strany s ktorými nepôjdu do koalície ale strany s ktorými pôjdu nemenovali.A to spoplatnenie školstva.Určite to nebude prijaté ako to majú v programe a budú o tom rozsiahle diskusie ale jednoznačne treba zlepšiť financovanie školstva.Tak ako to bolo s Nemocnicami ešte za čias ministra Zajaca kedy zaviedli 20 a 50 korunáčky.Ľuďom sa to mnohým nepáčilo ale pomáhala to oddlžiť nemocnice.

Ivan:
SaS preto navrhuje:

* Držbu marihuany v množstve nepresahujúcom 5 gramov sušiny prekvalifikovať z trestného činu na priestupok, ktorého následkom už nie je záznam v registri trestov.
* Riešiť priestupky za držbu marihuany jej zhabaním a dohovorom na mieste, ak ide o množstvo menšie ako 2 gramy sušiny. Držbu v množstve 2 až 5 gramov riešiť jej zhabaním a vo forme alternatívnych trestov so systematickým využitím komplexných odborných preventívnych programov.
* Pri priestupkoch mládeže do 18 rokov (vrátane držby menšej ako 2 gramy) zapojiť do preventívneho programu spolu s mladistvým alebo maloletým aj jeho zákonného zástupcu. Rozšíriť možnosti komplexnej odbornej pomoci rodičom mladistvých a maloletých, ktorí o ňu požiadajú z vlastnej iniciatívy pri problémoch so zvládaním výchovy.
* Považovať predaj alebo pokus o predaj, výrobu alebo iné konanie, ktorého účelom je ekonomický prospech, alebo podanie mládeži i naďalej za trestný čin. Nebrániť dovozu, výrobe a predaju liečiv (na lekársky predpis) najmä tých, ktoré neobsahujú účinnú látku THC, ako aj tých, ktoré obsahujú účinnú látku THC, pokiaľ pre ne neexistuje adekvátna menej riziková a účinnejšia náhrada, ak môžu byť nápomocné pri liečbe pacienta.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hughito napísal: Ešte jedna perlička:

Program slovenského národného socializmu  predstavený Vojtechom Tukom mal 14 bodov.
História sa opakuje vážení. :wink:
Nechcem ťa sklamať, ale ja si skôr myslím, že tá 14 má skôr niečo spoločné s volebným číslom. Často sa to takto robí.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Viete, nikdy neexistuje horší, lepší... Môj príspevok nie je perla, ak sa Ti tak zdá, je to Tvoj názor, Tvoj problém. Politika je ako futbal. Jednému fandíš, tomu druhému nie. Pre teba je lepší Mníchov, pre mňa Chelsea.. Možno som si vybral tých horších. Skutočne viem, čo je to za ľudí. No povedzte mi, koho mám voliť?...

HZDS/SDKÚ/KDH/KSS - nie. Sú to strany, ktoré podľa mňa v parlamente nemajú čo robiť. Mimo SDKÚ.

Most - Híd/SMK - nie. Nie som maďarskej národnosti, nepodporujem to, že Slováci na južných hraniciach nie sú ochotní/nevedia hovoriť po Slovensky. Aj napriek tomu, že Bugár je podľa mňa inteligentný a slušný človek, no v zlej strane.

ĽSNS/SDĽ a spol. - nie. Lebo sa nedostanú do parlamentu

SMER - nie. Mal dosť času na to, aby s touto vládou niečo spravil... no spravil toho priveľmi málo.

SaS - nie. Neverím Sulíkovi. Zjaviť sa z ničoho nič, spraviť si program a hrať sa na liberála... To mi nesedí tak isto, ako mi nesedí jeho program v školstve a športe.

SNS - ako jediná strana mi je aspoň trochu sympatická. Aj napriek tomu, že Slota je ožran, atď.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Začiatok konca - čo máš proti spoplatneniu vysokej? Ja si veľmi rád zaplatím aj denné riadne štúdium - aspoň sa na výšku nebudú hlásiť ľudia, ktorí tam v skutočnosti ísť nechcú, no idú tam len z nátlaku rodičov a okolia. Ak ti robí morálny problém si vziať študentskú pôžičku a splácať ju až po skončení štúdia, tak držím palce pri vybavovaní pôžičky na byt/auto :) Prípadne kde je problém si počas štúdia požičať od rodičov a im to priebežne splácať? Stačí si len nájsť dlhodobú brigádu/robotu a je vybavené (moja vlastná skúsenosť). Treba chcieť - a v tomto sas podporujem - kto nechce, nemusí, no nech nejde na výšku, nemá tam čo hľadať. Výška nie je povinnosť, je to privilégium :)
skuki
Light Professional
Light Professional

No Ako odsudzuješ SMER to platí rovnako aj pre SNS pretože SMER nevládne sám a každý má podelené rezorty.Takže každá strana je zodpovedná za svoj rezort.Z toho vyplýva že sú zodpovedný spolu s HZDS.A ako vidno si konzervatívny národovec.A vážne ti zostáva len SNS , no len škoda že to čo hlásia neuplatňujú ani z 1% v praxi.Okrem toho že otvárajú po celom Slovensku pamätné tabule a SK Kríže...

14. môže symbolizovať aj vznik SK štátu , keďže sa tak hrdo hlásia k odkazu Tisa a Slovenského štátu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Neviem, v akej rodine si sa narodil. Ale moji rodičia sú rozvedení. Nemajú veľa peňazí, mám 19 rokov, už dva, alebo tri roky sa okrem jedla živím sám. Teda platím si cestu, jedlo mimo obedu a tak. A vôbec nemám chuť si platiť ešte aj vysokú školu. Zmaturoval som s priemerom 1,5. Nemyslím si, že na vysokú školu nemám. Len nemám na ňu finančne.. Za ďalšie som športovec. Všetko som si vybavoval sám, makal som a to sa mi odvďačilo. Platia mi intrák, obedy, mám rôzne iné výhody čo sa týka športových potrieb, ktoré potrebujem.. No napriek tomu mám problém vychádzať s tým všetkým, aby som mal nejaké peniaze. Vážne nepotrebujem si platiť aj štúdium... Trénujem 9x do týždňa + škola. Hej, mám čas pracovať. Takýmto spôsobom štát prichádza o vzdelané talenty.. Pretože hlúpych športovcov je neúrekom.

A 5g trávy so sebou?... to nemyslíte vážne. Ak sa nemýlim, v CZ je povolených 3g a aj to sa mi zdá veľa. Keď si chce niekto fajčiť trávu, nech si ju fajčí pre seba. A nech nenosí ďalšie gramy naviac. Proste s legalizáciou mäkkých drog nesúhlasím...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Začiatok Konca napísal:Viete, nikdy neexistuje horší, lepší... Môj príspevok nie je perla, ak sa Ti tak zdá, je to Tvoj názor, Tvoj problém. Politika je ako futbal. Jednému fandíš, tomu druhému nie. Pre teba je lepší Mníchov, pre mňa Chelsea.. Možno som si vybral tých horších. Skutočne viem, čo je to za ľudí. No povedzte mi, koho mám voliť?...

HZDS/SDKÚ/KDH/KSS - nie. Sú to strany, ktoré podľa mňa v parlamente nemajú čo robiť. Mimo SDKÚ.

Most - Híd/SMK - nie. Nie som maďarskej národnosti, nepodporujem to, že Slováci na južných hraniciach nie sú ochotní/nevedia hovoriť po Slovensky. Aj napriek tomu, že Bugár je podľa mňa inteligentný a slušný človek, no v zlej strane.

ĽSNS/SDĽ a spol. - nie. Lebo sa nedostanú do parlamentu

SMER - nie. Mal dosť času na to, aby s touto vládou niečo spravil... no spravil toho priveľmi málo.

SaS - nie. Neverím Sulíkovi. Zjaviť sa z ničoho nič, spraviť si program a hrať sa na liberála... To mi nesedí tak isto, ako mi nesedí jeho program v školstve a športe.

SNS - ako jediná strana mi je aspoň trochu sympatická. Aj napriek tomu, že Slota je ožran, atď.

Bugár je inteligentný a veľmi to vďaka nemu sú dnes problémy s maďarskou menšinou pretože to čo presadil v parlamente počas vlády zlepenca to svet nevidel.
Len jednu vec spomeniem okrem vysokej školy.
10 Júla 1999 NR SR schválila zákon o používaní jazykov národnostných menšín v úradnom styku.
61 poslancov opustilo hlasovaciu miestnosť 18 bolo proti.

28 júla 1999 prezident Schuster dostal petičné hárky s takmer 446 823 podpismi občanov, ktorí žiadali vypísanie referenda o používaní jazykov menšín a o neprivatizovaní strategických podnikov.

Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 11 Jún 2010, 19:44
Začiatok konca - čo máš proti spoplatneniu vysokej? Ja si veľmi rád zaplatím aj denné riadne štúdium - aspoň sa na výšku nebudú hlásiť ľudia, ktorí tam v skutočnosti ísť nechcú, no idú tam len z nátlaku rodičov a okolia. Ak ti robí morálny problém si vziať študentskú pôžičku a splácať ju až po skončení štúdia, tak držím palce pri vybavovaní pôžičky na byt/auto :) Prípadne kde je problém si počas štúdia požičať od rodičov a im to priebežne splácať? Stačí si len nájsť dlhodobú brigádu/robotu a je vybavené (moja vlastná skúsenosť). Treba chcieť - a v tomto sas podporujem - kto nechce, nemusí, no nech nejde na výšku, nemá tam čo hľadať. Výška nie je povinnosť, je to privilégium :)
Toto spiatočníctvo patrí do minulého storočia práve do časov kedy mohli študovať len tí zámožní teda do obdobia nejakého feudalizmu šľachty a podobne. Toto naozaj nieje krok pre Slovákov ani pre Slovensko ale krok pre Sulíkove plné vrecko.

PO prvé, na Slovensku je obrovská nezamestnanosť = ľudia nemajú príjem = nemôžu deťom platiť školy. Pôžičky? A čím ich splatí keď po škole sa nezamestná práve kôli sociálnej situácii? Je vidno že Sas na ľuďoch nezáleží.

# Držbu a pestovanie marihuany dospelou osobou v rozsahu na vlastné účely legalizovať, rovnako ako požitie marihuany alebo jej podanie inej dospelej osobe v súkromí, alebo v súkromí iného s jeho súhlasom.

Tento odsek jasne vraví, že sa vymení styk hotovostný za "bezhotovostný", tráva sa bude rozdávať a vymieňať!! Teda sa nič nevyrieši!! To je len ďalší bod ktorý dokazuje nekompetentnosť vládnutia SAS.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Zaciatok Konca:
akosi som nepostrehol dovod preco nie SDKU. Je to strana co nas ekonomicky nastartovala dostala z Meciarovych sraciek. Netvrdim ze nekradla ale kedze volis SNS asi ti na tom nezalezi + Sdku naviac aj pomohla Slovensku.
Most-Hid- Casto pocuvam argument ze Bugar je dobry politik, keby len nebol Madar. WTF? SMK viedol v Dzurindovej vlade prave on a za ten cas nepresadzoval ziadne hlupe dvojite obcianstvo, ziadne Velke Uhorsko a neviem co.. Pozri si kandidatku strany, su tam zhruba rovnomerne rozlozeni Slovaci a Madari. Specialne sa zameraj na cisla 13,23,33,43. A je to strana ktora sa hlasi k spolupraci Slovakov a Madarov a proti neakemu zbytocnemu vyhrocovaniu situaciu. Prikladom moze byt to ze Orban svoju podporu vyjadril SMK a nie Mostu ;) http://www.most-hid.sk/sk/content/kandidatna-listina
SNS- to nemoze niekto mysliet vazne. 4 roky si ich mal v koalicii. Mohli si s Ciganmi robit co len chceli. Ako riesili tuto situaciu? Niako! Miesto toho sa sustredovali na to ako co najviac ukradnut. Tak ako je pre Fidesz vyhodne ked vladne Smer s SNS je pre Smer a SNS vyhodne ked vladne Fidesz. Vies preco? Lebo tieto strany nemaju okrem neakej umelo vytvaranej madarskej karty co ponuknut. (dobre mozno Smer si stava este na neakej kvazisocialnej politike)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ivan v roku 1999 som sa veľmi o politiku nezaujímal : )) mal som vtedy 9 rokov :)
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Stoporko napísal:Začiatok konca - čo máš proti spoplatneniu vysokej? Ja si veľmi rád zaplatím aj denné riadne štúdium - aspoň sa na výšku nebudú hlásiť ľudia, ktorí tam v skutočnosti ísť nechcú, no idú tam len z nátlaku rodičov a okolia. Ak ti robí morálny problém si vziať študentskú pôžičku a splácať ju až po skončení štúdia, tak držím palce pri vybavovaní pôžičky na byt/auto :) Prípadne kde je problém si počas štúdia požičať od rodičov a im to priebežne splácať? Stačí si len nájsť dlhodobú brigádu/robotu a je vybavené (moja vlastná skúsenosť). Treba chcieť - a v tomto sas podporujem - kto nechce, nemusí, no nech nejde na výšku, nemá tam čo hľadať. Výška nie je povinnosť, je to privilégium :)
presne suhlas spoplatnit vysoku skolu.mnohi tam chodia kvoli tomu aby mali dlhsie prazdniny.hughito a ked davas do karmy takyto text: Zase inteligenty príspevok :-/ tak sa podpisuj ako to robis inokedy.
//chod do riti ko*ot...podpisuj sa ked davas taketo taketo traposiny.. dalsi trapny karmamaniak
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

SAS a Marihuana
Držba a pestovanie marihuany je v súčasnosti na rozdiel od držby tabaku a alkoholu trestným činom podobne ako pri kokaíne, heroíne a iných omamných a psychotropných látkach, napriek tomu, že sa vo viacerých prípadoch nejedná o spoločensky nebezpečné konanie. Držbou alebo pestovaním marihuany sa tak najmä mladý dospelý človek, alebo človek, ktorý marihuanu využíva na liečebné účely, môže vystaviť traumatizujúcemu trestnému stíhaniu a môže byť odsúdený na nepodmienečný trest odňatia slobody.

SaS navrhuje:

* Nebrániť dovozu, výrobe a predaju liečiv (na lekársky predpis) na báze účinnej látky z marihuany, ak sa využívajú v iných krajinách EÚ.
* Držbu a pestovanie marihuany dospelou osobou v rozsahu na vlastné účely legalizovať, rovnako ako požitie marihuany alebo jej podanie inej dospelej osobe v súkromí, alebo v súkromí iného s jeho súhlasom.
* Akýkoľvek predaj a inú zárobkovú činnosť popri ďalších skutkových podstatách i naďalej považovať za trestný čin.
* Sprísniť trestnoprávny postih pri vedomom opakovanom porušení a pri akomkoľvek predaji.

Čiastočnou dekriminalizáciou marihuany zabránime zhoršovaniu spoločenského uplatnenia ľudí tým, že budú mať záznam v registri trestov za činnosť, ktorá nie je spoločensky nebezpečná. Taktiež nechceme brániť využívaniu liečiv založených na účinnej látke marihuany na základe lekárskeho predpisu, ak môžu človeku pomôcť pri liečbe ochorení.
Môj názor. Na využívaní liekov obsahujúcich marihuanu v rámci EU noriem, nevidím nič zlé. Na tom ak polícia chytí mladistvého s jedným jointom a nedá mu hneď na prvýkrát zápis do trestného registra, ale mastnú pokutu + verejno prospešné práce, by som tiež nevidel apriorne nič zlé. Pri opakovanom priestupku, by to už mal byť trestný čin. S tým súhlasím.

Ale, dovoliť ju pestovať a používať na osobné účely etc. s tým už nesúhlasím vôbec. Rovnako ako nesúhlasím s tým aby bol alkohol prístupný v bežných potravinách v neobmedzenom množstve. Tu preferujem švédsky systém. Alkohol je na Slovensku velikánsky dlhodobý problém s neporovnateľne horšími následkami ako marihuana, napriek tomu žiadna strana s tým nič nemá záujem robiť.

SAS sú mladučká strana, ktorá sa snaží priniesť svieži vietor, čo treba oceniť, ale mali by si dávať pozor aby nebol až príliš svieži. Napriek tomu, považujem tento návrh len za marketing, ktorý upútal pozornosť mladých ľudí, ale čosi také nemá šancu prejsť v slovenskom parlamente a oni to dobre vedia. :wink:
skuki
Light Professional
Light Professional

Začiatok Konca tak to máš môj obdiv pretože som sám 9 rokov aktívne športoval.No prišla Strednej škole prišla Vysoká a bol čas sa rozhodnúť medzi športom a Vysokou.Nebol som až na takej úrovni aby som pokračoval v športe tak som to nechal a naplno sa teraz venujem VŠ.No a k téme.Takéto prípady by sa riešili štipendiom ( na základe športových alebo štúdijných výsledkov )
Začiatok Konca
Professional
Professional

Mne je to jedno, kto tam chodí. Nech sa teda sprísnia nároky na študenta, čo sa vedomostí týka, nie ich rozdeľovať na tých, ktorí na to majú a tí, ktorí nie. Tým, že sa sprísnia nároky po vedomostnej stránke, sa vyselektujú tí, ktorí na to majú. Tí, čo majú peniaze nie vždy na to majú aj vedomostne... Teda odmietam spoplatnenie vysokých škôl.

//Skuki: športové štipendium je vyplácané raz za semester. Nepoviem Ti to presne, pretože to nebudem zverejňovať, ale v prvom semestri to bolo okolo 140 €, v druhom semestri to bolo okolo 160 €. Skutočne myslíš, že to stačí na pokrytie výdavkov??... A to som hral aj najvyššiu súťaž na Slovensku, síce len párkrát, ale hral. Tak isto, ako som dosiahol iné úspechy na Slovensku.. na MSR
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

zvonenie33 napísal:Zaciatok Konca:
akosi som nepostrehol dovod preco nie SDKU. Je to strana co nas ekonomicky nastartovala dostala z Meciarovych sraciek. Netvrdim ze nekradla ale kedze volis SNS asi ti na tom nezalezi + Sdku naviac aj pomohla Slovensku.
Most-Hid- Casto pocuvam argument ze Bugar je dobry politik, keby len nebol Madar. WTF? SMK viedol v Dzurindovej vlade prave on a za ten cas nepresadzoval ziadne hlupe dvojite obcianstvo, ziadne Velke Uhorsko a neviem co.. Pozri si kandidatku strany, su tam zhruba rovnomerne rozlozeni Slovaci a Madari. Specialne sa zameraj na cisla 13,23,33,43. A je to strana ktora sa hlasi k spolupraci Slovakov a Madarov a proti neakemu zbytocnemu vyhrocovaniu situaciu. Prikladom moze byt to ze Orban svoju podporu vyjadril SMK a nie Mostu ;) http://www.most-hid.sk/sk/content/kandidatna-listina
SNS- to nemoze niekto mysliet vazne. 4 roky si ich mal v koalicii. Mohli si s Ciganmi robit co len chceli. Ako riesili tuto situaciu? Niako! Miesto toho sa sustredovali na to ako co najviac ukradnut. Tak ako je pre Fidesz vyhodne ked vladne Smer s SNS je pre Smer a SNS vyhodne ked vladne Fidesz. Vies preco? Lebo tieto strany nemaju okrem neakej umelo vytvaranej madarskej karty co ponuknut. (dobre mozno Smer si stava este na neakej kvazisocialnej politike)

Ako som tu stihol dokázať údajmi niekoľko krát SDKu práve naopak zvýšilo infláciu, zvýšilo ceny, a dosiahlo historicky najvyššiu nezamestnanosť za všetky doterajšie obdobia. To je ten ich úspech.
Zamknuté