Biele zuby
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Biele zuby
Od koľko rokov je optimálne si dať vybieliť zuby?
-
Old Dirty Bastard
Guru
google je tvoj priateľ http://www.lekaren-nonstop.sk/scripts/r ... 4260322236
Re: Biele zuby - ziarivyusmev.sk
Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosť s eshopom http://ziarivyusmev.sk? Chcem si od nich objednat bieliace pasiky a tak si chcem overit ci su doveryhodni.
Dakujem
chcela by som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosť s eshopom http://ziarivyusmev.sk? Chcem si od nich objednat bieliace pasiky a tak si chcem overit ci su doveryhodni.
Dakujem
-
pesinko2468
Expert
mozte niekto napisat ci sa fakt oplatia tie bieliace pasiky alebo nie ? cca 36 eur na 1 1/2 roka nvm nvm
používam zubnú pastu Rembrandt - je drahá ale dobrá, neničí sklovinu. Používam ju rozumne. Najprv si vyčistím 2 minúty zuby s inou pastou a potom ešte asi pol minúty predné s Rembrandtom a super. Zuby vyzerajú dobre a nie sú prehnane biele ako po zásahu peroxidom, ktorý škodí.
-
Old Dirty Bastard
Guru
to si sa sem registroval len preto, aby si nam to oznamil, čo? 
Kedze mi admin moje hlasovanie zamkol, tak sa musim spytat znova. Potreboval by som poradit, ktory z dvoch systemov bielenia zubov ZOOM 2 alebo BEYOND by ste mi na zaklade vasich skusenosti doporucili.
Dakujem
Dakujem
-
Grim
Darca
...objednal som si bieliace pasiky Whitestrips Premium. Akurát mám prvé dva pásiky v papuli a rozhodol som sa že o tomto neuveriteľnom 7-dňovom zážitku sa s vami podelím. Pásiky sú strašne tenké a nalepujú sa veľmi zle. Ono ani nejde o nalepovanie. Je to akoby ste sa snažili rovnomerne si zuby zakryť s igelitovým sáčkom. Je to nemožné. A to by som si mal dnes dať ešte daľšiu polhodinu bielenia. Mám to v ústach asi 5 minút a pevne verím, že písanie tohto príspevku mi skráti to strastiplné čakanie. Nemôžem poriadne pregĺgať...kurňa odlepili sa mi...no, sliny mám jak lepidlo, ale zatiaľ nemám žiadne iné problémy....uvidíme...po troch dňoch by som mal vidieť rozdiel...
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 11:14)
...akurát mám v hube druhú várku pásikov...10 minút a spodný sa mi odlepil, lebo sa mi nedá pregĺgať, tak sa utopil v slinách...už mám len horný...snáď to nebude vadiť...
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 11:23)
...tak som si ten pásik odlepil a vidím rozdiel...zuby mám belšie...
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 11:14)
...akurát mám v hube druhú várku pásikov...10 minút a spodný sa mi odlepil, lebo sa mi nedá pregĺgať, tak sa utopil v slinách...už mám len horný...snáď to nebude vadiť...
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 11:23)
...tak som si ten pásik odlepil a vidím rozdiel...zuby mám belšie...
-
Bushido
Medium Professional
Mohol si hodiť fotky, pred, po 
-
Grim
Darca
...nemám taký dobrý fotoaparát...a dnes som si ani pásiky nedal, nejako som nemal čas a ani chuť... 
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 10:24)
...akurát končím s daľšími pásikmi a zistil som, ako to robiť, aby sa neodlepovali...treba zakloniť hlavu, a veľa pregĺgať, aby sliny neprišli vo väčšej miere do kontaktu hlavne so spodným pásikom, lebo ho spláchnu so sebou a on sa odlepí...dnes som si ale pásiky dal omylom naopak, čiže ten na horné zuby som si dal na dolné a ten na dolné som si nalepil na horné...snáď to nabudúce nepopletiem...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 20:48)
...ešte som si dal daľšie, tentokrát správne a už som sa to v podstate naučil aplikovať bez problémov...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 10:24)
...akurát končím s daľšími pásikmi a zistil som, ako to robiť, aby sa neodlepovali...treba zakloniť hlavu, a veľa pregĺgať, aby sliny neprišli vo väčšej miere do kontaktu hlavne so spodným pásikom, lebo ho spláchnu so sebou a on sa odlepí...dnes som si ale pásiky dal omylom naopak, čiže ten na horné zuby som si dal na dolné a ten na dolné som si nalepil na horné...snáď to nabudúce nepopletiem...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 20:48)
...ešte som si dal daľšie, tentokrát správne a už som sa to v podstate naučil aplikovať bez problémov...
tak co funguje to ?
hod sem link na ten produkt co si si kupil...
-
Grim
Darca
http://www.bieleniezubov.eu/premium-bielenie-zubov.php
...funguje to...len mám spodné zuby citlivé...ale podľa letáku by to malo prestať...
...funguje to...len mám spodné zuby citlivé...ale podľa letáku by to malo prestať...
a ty mas ktore? nie je to nejake predrazene?
no ja mam zuby citlive aj bez toho, kedze mam odhalene krcky vdaka dasnam...
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 22:43)
no pozeram, ze sa s tymi pasikmi a bielenim rozbehol riadny biznis po internete...
tu mate celkom dobry clanok o bieleni...
http://koktail.pravda.sk/sk_kzdravie.as ... dravie_p20
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2010, 22:43)
no pozeram, ze sa s tymi pasikmi a bielenim rozbehol riadny biznis po internete...
tu mate celkom dobry clanok o bieleni...
http://koktail.pravda.sk/sk_kzdravie.as ... dravie_p20
-
Grim
Darca
...ktoré čo? zuby? veď svoje, nie?...
zuby
...myslel som ktore balenie tych pasikov, ktory typ... 
-
Grim
Darca
...veď som ti dal link...tam to je...profesional...
naroď sa v Afrike... niektorí (nie všetci) domorodci nevidel kefku a zuby majú jak bielitko...
to je len taky vizualny efekt oproti tej pokozke...
-
hojko
Site Admin
xmatkoo: A mozno to bude aj tym, ze nepiju rano kavu, na obed colu, na veceru dzus a par piv, nefajcia, nejedia to co my...
podla mna to je cisto vizualny (cierna na bielej viac bije do oci ako odtien spinavej bielen na odtieni spinavej bielej) resp. psychologicky efekt (cernochom ich zuby nepripadaju bielejsie ako nase, ale nam belochom pripadaju ich zuby bielsie, lebo ich neporovnavame s nasimi zubami ale ich pletou...) ...je to podla mna rovnake, ako ked si vacsina ludi mysli, ze ked si oholi nejaku cast tela, tak mu narastu hrubsie a dlhsie chlpy...ale to nie je pravda...
ale uznavam, ze v tom hra urcite ulohu aj strava a zivotny styl, ale zase to ber z druhej strany...oni zase nepouzivaju ustnu pastu a ustnu vodu, nit a tieto prkotiny, sice bieliace ustne pasty nedokazu zazraky ale urcite pomahaju...
ale uznavam, ze v tom hra urcite ulohu aj strava a zivotny styl, ale zase to ber z druhej strany...oni zase nepouzivaju ustnu pastu a ustnu vodu, nit a tieto prkotiny, sice bieliace ustne pasty nedokazu zazraky ale urcite pomahaju...