Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki: mne by tam najviac sedel Miklos a namiesto neho potom na ministerstvo financii niekto z SaS, to by podla mna mohlo fungovat, no ktovie ake karierne ciele ma Radicova.
Pascalwb: priebezne vysledky zo spocitanych hlasov nema vyznam komentovat, kym pocet spocitanych hlasov nepresiahne aspon 90%, teraz sa to velmi hybe presne kvoli tomu, co si spomenul.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

zaujimave ako si vacsina mysli ze nova vlada svihne prutikom a zmizne korupcia, pribudne zamestnania, prestaneme sa zadlzovat atd :lol:

volil som SaS a dufam ze sa nieco zmeni ale az takyto optimista teda niesom :|
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Podiel smeru ale pomaly klesa. Momentalne by uz sami nevladli :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vendo: myslim ze nova vlada bude 4 roky napravat to co napachal fico... osobne neocakavam ze sa hned vsetko zmeni....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Osobne si myslím, že v koalícii bude SMER, SNS a po dlhšom čase "ukecajú" aj KDH... A koalícia bude vytvorená. Mať vo vláde Maďarov, SaS a SDKÚ na čele s Radičovou sa mi vôbec nepozdáva. :roll:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Gothar: S Miklosom suhlasim. Ale zase na druhu stranu bol aj velmi schopny min. financii. Hlavne sa mi pozdavalo to ako sa v jeho obdobi dbalo na vyrovnanej bilancii stat. rozpoctu, co sa aj postupne zacalo prejavovat na statnom dlhu. Vacsina ludi to samozrejme videla ako negativum, kedze nerozdaval na vsetky strany, ale osobne si myslim ze najviac prispel k pozdvyhnutiu slovenskej ekonomiky.

//Gothar to je presne to co som pisal na minulej strane. A velmi ma taketo zmyslanie ludi serie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

vendo: to dopadne presne tak, ako to spominal Ady Hajdu na Markize - pravicova vlada bude setrit, potom si ludia zas zvolia lavicu, ta to rozda a potom zas pravicu aby nieco usetrila a takto dookola.
Zaciatok Konca: KDH sa vyjadrilo, ze so Smerom nepojde a myslim, ze v situacii ked je moznost pravicovej vlady by to bol velky podraz na volicov. Oni o koalicii so Smerom uvazovali iba v roku 2006 v situacii, ked to bola jedina sanca na vladu bez SNS. Navyse v pravicovej vlade by mali mat lepsie postavenie ako pri Ficovi, kde by museli iba slabucko hryzkat.
Waldo: prave preto by sa mi tam pacil niekto z SaS, tam je ekonomov az az :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

volit LS-NS bolo asi ako volit Paliho kapurkovu. ak by mal Kotleba v teame niekho so vzdelanim zo psychologie/sociologie a marketingovej komunikacie stacilo mu na bilboardy davat nadpisy clankov o romskej kriminalite a mohol mat na vychode a v strede vystarane... po prieskumoch, kde mal 0,9% asi kazdemu sudnejsiemu cloveku bolo jasne, ze ak ho bude volit tak ako by ani nesiel...
no teraz bude dolezite, koho viac zmohne tuzba byt s Robom a Janom pri korytku, kedze Staru ujo povedali ze vladu daju zostavit vitazovi... vitaz je Vibrator, do partie mu z lava ostava len Jano, samozrejme, ze zabudnu na vsetky nezhody v minulosti, a kto z prava sa da prvy zlomit si netrufam povedat...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

SaS a Most stúpa SMER a HZDS klesá :) http://www.volbysr.sk/nrsr2010/priebezne/tab_Pv.html , Zaciatok Konca: Neviem čo sa ti na tom nepozdáva, keďže s SMK do vlády nepôjdu a MOST je strana Slovákov a Maďarov ktorý chcú spolupracovať čo si myslím že je veľmi dobrý odkaz...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Gothar - len jedna otazka ... mala ... priam az marginalna, nakolko som politickou scenou znechuteny natolko ze ma prestava bavit sa o nej vykecavat -> KEDY a AKO pravicova vlada na slovensku nieco usetrila ? predajom vsetkeho co prosperovalo ? ... a druha -> co o tom vie ady hajdu a kto to vobec je ? :-P :-P ...

toto neberte ako propagaciu alebo ociernovanie ziadneho politickeho citenia a presvedcenia ... ja som ako tradicne nevolil, lebo odmietam dat svojim hlasom zlodejom vyslevny suhlas s ich konanim ;-) ... iba ma nejak uz proste nebavi vecny rozpor medzi lavou a pravou, ked vsetko poukazuje na to ze su to uplne vsetci do jedneho rovnaki zlodeji akurat sa kazdy z nich snazi kamuflovat niecim inym :-)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ja som to nemyslel v zmysle ze od zajtra tu bude blahobyt, len hlupak by to cakal, myslel som to tak, ze ci ludia naozaj ocakavaju ze zmiznu skandaly typu nastenkovy, emisie, a kadejake ine veci, ci tomu naozaj veria... :|
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Škandál typu emisie?.. ja že škandál s odpredávaním strategických podnikov... :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

nord: ady hajdu je nejaky herec, ale vyjadril moj nazor, lebo tak to bolo aj doteraz a je to vidiet na psychike ludi. Tak ako sa teraz mobilizovali mladi ludia, tak sa budu o 4 roky mobilizovat dochodcovia, pretoze asi pridu o nejakych par centov.
A kde usetrila? Skor by sa patrilo povedat, ze priviedla do rozpoctu zisky, prave 1. dzurindova vlada zachranila VSZ, ktore by pod Rezesovym sefovanim urcite krachli a v KE by bolo zrazu 15 000 nezamestnanych, predali statne podniky, ale tie potom zacali prosperovat. Stat ma v tych podnikoch stale nejaky podiel a teda ma aj podiel na ziskoch. Dobre vies, ako sa "pracuje" v statnych podnikoch - veduci bez hmotnej zodpovednosti, funguje to len tak aby fungovalo a stat v konecnom dosledku zarobi menej ako ked ma podiel vo fungujucej firme.
K setreniu teraz konkretne neviem nic, ale vysledkom pravicovej vlady je omnoho vyrovnanejsi rozpocet a pred casom aj rekordny rast HDP. Toto vsetko Fico vyuzil na potlacenie vplyvu krizy a tiez na "solidaritu", ale nezveladoval to dalej.
Ale ked si politkou znechuteny, tak ta tymto asi neziskam, len proste ja to vidim takto. A nejde tu ani tak o to, ze vladne lavica ako taka, ale o to, ze tu vladli traja lumpi, ktori mali za ciel kradnut co najviac (hlavne ministerske babky dosadene SNS). Ziadny minister nemusel byt odbornik, islo len o to, aby dohliadol na spravne tendre. Lavicova politika ako taka nemusi byt zla, ale musi sa robit s rozumom.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

prave mi vyskocil suggestion na facefucku... Ivan Mikloš - 4 mutual friends... znamenie? :D
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

4 roky..dochodcovia zanevreli na meciara a dali skor hlas ficovi,sdl alebo fakt ich rodina presvedcila a zacali volit kdh alebo sas
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Začiatok Konca napísal:Škandál typu emisie?.. ja že škandál s odpredávaním strategických podnikov... :?
Smiem sa spýtať, aký bol škandál s odpredávaním strategických podnikov? A ako si dnes tie podniky vedú, okrem toho, že štát za ne dostal platbu, platia dane. A ako dnes vyzerajú štátne podniky a štátom riadené subjekty? Cargo? ŽSR? Letisko Bratislava? Prosímťa, nedaj sa vysmiať, štát na odpredaji SP aspoň zarobil a naďalej na nich zarába, pričom pri kauzách za posledné 4 roky prerobil miliardy - nechápem, ako niečo také môžeš vôbec dávať dokopy.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Inak toto moze byt este velmi zaujimave. HZDS, SNS, SMK, MOST sa stale pohybuju okolo 5%.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Začiatok Konca: Trápny argument s odpredajom štátnych podnikov je tu zas, veľa ľudí tomu zjavne nechápe, že keby sa neodpredali, tak by dopadli presne tak ako napísal seth82.

Veľa ľudí skočí na tisíckrát opakovanú lož, čo už.

Teba tí Maďari v tej vláde musia strašne iritovať, strašne ti asi ublížili. :lol:

Určite je lepšie mať vo vláde bugárovcov ako ožrana Slotu či krkohlavca Mečiara.

Waldo:

Kód: Vybrať všetko

Podiel okrskov, z ktorých sú prezentované priebežné výsledky:  	30,42
Času dosť. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Waldo: stale je spocitanych iba 30% hlasov, to este neries :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

chcelo by to mapu kde by bolo vidiet ako ide spocitavanie po okrskoch...
Zamknuté