Voľby 2010
Re: Voľby 2010
SMK sa uz podla mna nevysvihne, to by musela ziskat v zostavajucich obvodoch ovela viac hlasov, ale vo vypadnutie SNS este stale verim, tie 3 desatinky percenta nie su vobec nerealne (vychadzam z toho, ze hlavne v BA by mohla mat mensiu podporu).
//tak SNS uz ma 5.20%
//tak SNS uz ma 5.20%
momentalne to vyzera dost pozitivne, do vlady asi pojde SDKU+SaS+KDH+Most, opozicia Smer a SNS, HZDS a SMK uplne mimo
Ak by cistou nahodou vypadla aj SNS tak by bola jednostranova opozicia? 
To by bolo hádam prvý raz v histórii SR..... rovnako ako by bola (možno) prvý raz premiérom premiérka
....
Začínam sa teraz trocha strachovať o most-most ale na druhej strane očakávam vypadnutie sns
Začínam sa teraz trocha strachovať o most-most ale na druhej strane očakávam vypadnutie sns
je to mozne, oni si vedia poradit 
mrzi ma len nizka ucast, dufal som v aspon 65 %
mrzi ma len nizka ucast, dufal som v aspon 65 %
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
SMK vyzera definitivne mimo hry.. nech je aj to SNS 
najkrajsie by na tom bolo ze ak budu vonku obidve tak uz sa spat nedostane ani jedna..
edit: uz maju len 5.19%..
najkrajsie by na tom bolo ze ak budu vonku obidve tak uz sa spat nedostane ani jedna..
edit: uz maju len 5.19%..
Suhlas. SNS 5,19. Pome tlacte to silou mysle dole 
Momentalne nech aj Smer ziskava hlasy pre mna za mna. Hlavne nech to znizuje percenta pre SNS
Momentalne nech aj Smer ziskava hlasy pre mna za mna. Hlavne nech to znizuje percenta pre SNS
Tak som si pozeral preferencne hlasy a v SaS to vyslo celkom zaujimavo - zrejme mladi ludia kruzkovali kandidatov na miestach 147-150 a ti sa dostali do prvej desiatky 
U Smeru alebo SDKU sa nic take nevyskytuje, je to celkom zaujimavy fenomen.
//SNS 5.19%
//SNS 5.19%
-
Grim
Darca
...inak pozerám že dosť hlasov bolo neplatných...kde je problém? To sa mi nechce veriť že sa našlo toľko ľudí, ktorí nevedeli do obálky vložiť jeden hlas...veď nemusel som nikoho zakrúžkovať, že? Alebo niečo vpisovať na lístok...
Moji rodičia čítali články v rôznych regionálnych novinách, ktoré boli dostupné u nás a zaujali ich. Boli to články práve od tých 4 posledných ľudí na kandidátke SaS a rozhodli sa zakrúžkovať ich. Keďže toto boli moje prvé voľby, o tieto preferenčné hlasy som sa nejako nezaujímal a tak som zakrúžkoval tých istých. Išlo mi hlavne o hlas pre SaS. Ale je pravda ako píšeš, a je to zaujímavé, že u iných strán sa toto nevyskytuje.GothaR napísal:Tak som si pozeral preferencne hlasy a v SaS to vyslo celkom zaujimavo - zrejme mladi ludia kruzkovali kandidatov na miestach 147-150 a ti sa dostali do prvej desiatky
//SNS 5.19%
Grim-Reaperka: Veru bolo by to tak, never na duchov.
A vôbec, dávať nejakú šancu strane ako ĽS-NS nie je žiaduce.
SMK je prekvapivo nízko a SNS tiež stále klesá.
GothaR: Vôbec to nie je fenomén, na kandidátke SaS sa vyskytovali 4 ľudia z hnutia Obyčajní ľudia, Igor Matovič a spol.
http://obycajniludia.sk/kto-sme
Inak, v podstate je aj trochu smutné, že SNS s takou históriou (je to náš najstarší politický subjekt) nemá iné zastúpenie a celkové vystupovanie a program.
SMK je prekvapivo nízko a SNS tiež stále klesá.
GothaR: Vôbec to nie je fenomén, na kandidátke SaS sa vyskytovali 4 ľudia z hnutia Obyčajní ľudia, Igor Matovič a spol.
Inak, v podstate je aj trochu smutné, že SNS s takou históriou (je to náš najstarší politický subjekt) nemá iné zastúpenie a celkové vystupovanie a program.
Grim-Reaperka: Nemusel, ale ktosi aj tu na fore spominal, ze v ramci protestu tam vlozi nejak znehodnoteny hlasovaci listok, pripadne nejaky odkaz. Alebo niektori ficovolici zareagovali na motivacny list od SME, aby do obalky vlozili listky vsetkych koalicnych stran 
//hughito: ano, celu povest SNS kazi Slota, bez neho by to mohla byt normalna strana, lenze teraz tam su iba jeho privrzenci. Stale sa mi zo spomienok vynara hlasovanie o predsedovi, ked Slota pred vsetkymi povedal: "Kto je za to, aby bol Jano Slota predsedom strany pocas dalsix x rokov?" No a samozrejme vsetci zdvihli ruky.
Slota musi odist sam, lebo z tohto mi to nepripada tak, ze by clenovia boli mozni postavit sa proti nemu.
//hughito: ano, celu povest SNS kazi Slota, bez neho by to mohla byt normalna strana, lenze teraz tam su iba jeho privrzenci. Stale sa mi zo spomienok vynara hlasovanie o predsedovi, ked Slota pred vsetkymi povedal: "Kto je za to, aby bol Jano Slota predsedom strany pocas dalsix x rokov?" No a samozrejme vsetci zdvihli ruky.
Slota musi odist sam, lebo z tohto mi to nepripada tak, ze by clenovia boli mozni postavit sa proti nemu.
Ludia su degesi na to nepotrebujes iny dovod. Si zober ciganov, dochodcov (ktori nemusia byt nutne degesi skor popleteni), nizsie vzdelanych ludi ... + samozrejme neplatne hlasy z recesie ako pise Gothar
sakra SNS 5,24. Stale je sanca. Kosice, Bratislava, Kosice - okolie, juh ...
sakra SNS 5,24. Stale je sanca. Kosice, Bratislava, Kosice - okolie, juh ...
Tu je blog Igora Matoviča, toho 150. z kandidátky SaS: http://matovic.blog.sme.sk/
Z 5,19% na 5,24%. SUPER...
Svidnik uz ma zratanych 100 %, 54,5 % dostal SMER, nepochopim...
Ja nechapem ani tych 36% z celeho Slovenska...
Tych 0.24% pre SNS nie je nerealnych, po ich vypadnuti by ma ani ten vysledok Smeru tak nehneval.
Tych 0.24% pre SNS nie je nerealnych, po ich vypadnuti by ma ani ten vysledok Smeru tak nehneval.
-
Stoporko
VIP
Inak, za predpokladu, že Vladko alebo Slota neprejdú 5% hranicou, stratia imunitu, však? Bude možné potom vyšetrovať ich nelegálne aktivity, obohacovanie sa, styky s podsvetím a podobne?
No ak to takto pôjde ďalej, tak to bude tesné, veľmi tesné. 
-
zvonenie33
Light Professional
S Harabinom na cele justicie? Urcite..Stoporko napísal:Inak, za predpokladu, že Vladko alebo Slota neprejdú 5% hranicou, stratia imunitu, však? Bude možné potom vyšetrovať ich nelegálne aktivity, obohacovanie sa, styky s podsvetím a podobne?