Voľby 2010
Re: Voľby 2010
iba ak bude vola, za dzurindovych vlad nebola, kedze im mohli imunitu odobrat v parlamente
Stoporko: ano a necudoval by som, ani keby sa zacalo trestne stihanie Fica, kedze pravica moze mat vacsinu, tak by mu mohli imunitu zrusit. (aspon dufam, ze na to staci nadpolovicna a nie ustavna vacsina)
rados: tesne, ale uz sa to podla mna bude menit malo a skor v neprospech Smeru, takze prinajhorsom to ostane takto ako je - 76:74 v neprospech Smeru a SNS.
rados: tesne, ale uz sa to podla mna bude menit malo a skor v neprospech Smeru, takze prinajhorsom to ostane takto ako je - 76:74 v neprospech Smeru a SNS.
Stropkov už tiež 100% a SMER 52,56%...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pomaly prestávam veriť že SNS vypadne...veď im to stúpa...Slota mal pravdu...aj ja som znechutaný z niektorých Slovákov...ale v opačnom význame ako on...
SNS sa udrží, veď aj tie predpovede agentúr MKV a Focus to potvrdzujú.
Budú mať ale len tesne nad 5 %, čiže žiada vláda s Ficom sa konať nebude. A Ficko to ešte klesne.
Budú mať ale len tesne nad 5 %, čiže žiada vláda s Ficom sa konať nebude. A Ficko to ešte klesne.
juuu, tak Fico stratil dalsi mandat
Uz je to 77:73.
-
zvonenie33
Light Professional
smer+sns momentalne 73 mandatov.. Myslite ze Fico zvladne kupit 3 hlasy?
uz je to 77:73
//moc rychli ste pani
aktualny tip: 80:70 ako konecny vysledok
//moc rychli ste pani
aktualny tip: 80:70 ako konecny vysledok
Tak SMERu to teraz spadlo o 23 stotín, čo je len dobre.
// kde je možné vidieť aktuálny stav mandátu?
// jzs ja som slepý xD celý čas tam sledujem výsledky xD už som mal asi dávno spať

// kde je možné vidieť aktuálny stav mandátu?
// jzs ja som slepý xD celý čas tam sledujem výsledky xD už som mal asi dávno spať
Mozeme byt vdacni Bratislave, tam vyhrava SDKU 
http://www.volbysr.sk/nrsr2010/priebezne/tab_Pv.htmlrados915 napísal:kde je možné vidieť aktuálny stav mandátu?
Ked uz SNS nevypadne tak nech je aspon rozdiel v mandatoch co najvyssi aby to nebolo s tym kupovanim hlasov take lahke 
//ale ta vysoka podpora Smeru ma desi. Ti ludia su fakt uplne osprosteni. Neviem si nijak racionalne vysvetlit ako mohli ich preferencie za predosle 4 roky stupnut ...
//ale ta vysoka podpora Smeru ma desi. Ti ludia su fakt uplne osprosteni. Neviem si nijak racionalne vysvetlit ako mohli ich preferencie za predosle 4 roky stupnut ...
36,06% - idú dole, pomaly, ale idú
Waldo: Volby v 2006om som nejak nesledoval lebo som mal 12 rokov..... nejak sa mi nechce verit tomu, čo si napísal, nehodíš mi na to nejaký link?
skúsim si to info overiŤ sám ale nevie mči som teraz v stave, v ktorom by som bolschopný niečo nájsť
skúsim si to info overiŤ sám ale nevie mči som teraz v stave, v ktorom by som bolschopný niečo nájsť
http://sk.wikipedia.org/wiki/Vo%C4%BEby ... _roku_2006
Smer mal v nich 29,14%
//ono celkom desive su aj vysledky v BA a KE podla mna. Aj ked to sa mi moze zdat kedze preferencie SDKU z minulych rokov sa zrejme rozdelili medzi SDKU a SaS. Ale aj tak.
// tak nijak rapidne podla mna nepadne uz ked si pozries kolko dostava Fico dokonca aj v BA
Smer mal v nich 29,14%
//ono celkom desive su aj vysledky v BA a KE podla mna. Aj ked to sa mi moze zdat kedze preferencie SDKU z minulych rokov sa zrejme rozdelili medzi SDKU a SaS. Ale aj tak.
// tak nijak rapidne podla mna nepadne uz ked si pozries kolko dostava Fico dokonca aj v BA
Inak tu je to prehladne znazornene aj podla okresov: http://spravy.pravda.sk/tretina-okrskov ... -volby_p05
Niektore cisla su fakt desive (Svidnik, Stropkov, Michalovce, Humenne, Vranov...)
Niektore cisla su fakt desive (Svidnik, Stropkov, Michalovce, Humenne, Vranov...)
Napríklad:
Prvé číslo je počet volebných okrskov a druhé počet spracovaných okrskov, takže kľud, Ficko ešte padne.
Kód: Vybrať všetko
Bratislava 394 197Re: Voľby 2010
No momentalne ide viac o to aby klesla SNS, tam staci pad o stvrt percenta a Fico strati viac ako ked tolko strati Smer 
SaS, SDKU aj KDH klesli o nejaké stotiny a hneď je pomer 74:76.
-
Grim
Darca
GothaR - výstižný avatar...použijem na FB