Inak percenta sa uz velmi nemenia, SNS sa drzi na 5.21 a SMER klesa uz velmi pomaly.
Voľby 2010
Re: Voľby 2010
Heh, ja to mam od kamosa z fb 
Inak percenta sa uz velmi nemenia, SNS sa drzi na 5.21 a SMER klesa uz velmi pomaly.
SNS už len 5.17.
No ti tam uz bohuzial ostanu, ostava 12% okrskov, to by tam SNS musela mat velmi male podiely, aby sa to vyraznejsie pohlo
Ale nevadi, vyprevadenie Meciara a Csakyho hodnotim ako velke pozitivum tyhto volieb, rovnako ako aj navrat Bugara na viditelnu poziciu.
Ale nevadi, vyprevadenie Meciara a Csakyho hodnotim ako velke pozitivum tyhto volieb, rovnako ako aj navrat Bugara na viditelnu poziciu.
no ako som pisal okolo jednej, stary ujo da zostavit vladu Robovi, ten zoberie Jana a vznikne mensinova vlada... do 2 rokov mame volby naspat...
a Meciara odsusdit od divokej privatizacie cez klientelizmy a mozno az po neferove robitie federacie... a zamurovat v Leopoldove po stojacky, ked uz ten hrdelny trest nie je...
a Meciara odsusdit od divokej privatizacie cez klientelizmy a mozno az po neferove robitie federacie... a zamurovat v Leopoldove po stojacky, ked uz ten hrdelny trest nie je...
Starý **ujo je človekom Fica, takže to je jasné, že ho poverí zostavením vlády, veď aj vyhral voľby.
Môže ale ešte vzniknúť vláda Smer-KDH. KDH už nie raz spravili podraz a aj po voľbách v roku 2006 sa rozhodli, že pôjdu do vlády s Ficom, len potom sa Fico rozhodol pre Mečiara a Slotu.
SDKÚ je nepravdepodobné, že by sa spojili s Ficom, Bugár dnes vyhlásil, že nebudú rokovať so Smerom. SaS tiež nepredpokladám, že by...
Jedinou a poslednou možnosťou Fica je KDH.
Môže ale ešte vzniknúť vláda Smer-KDH. KDH už nie raz spravili podraz a aj po voľbách v roku 2006 sa rozhodli, že pôjdu do vlády s Ficom, len potom sa Fico rozhodol pre Mečiara a Slotu.
Jedinou a poslednou možnosťou Fica je KDH.
Toto je nepravdepodobne. Parlament musi vyslovit doveru novej vlade a dost hlasov mat nebudu (smer+sns). Takze ak sa aj Robko podujme zostavit vladu (teda ratame s tym ze ho Gasparko poveri jej zostavenim) tak tym len bude natahovat svoju agoniu.jackb napísal:no ako som pisal okolo jednej, stary ujo da zostavit vladu Robovi, ten zoberie Jana a vznikne mensinova vlada... do 2 rokov mame volby naspat...![]()
Veľké sú aj rozdiely medzi KDH-SaS, KDH sú konzervatívni politici a SaS liberálni, sú tam zásadné protiklady v programoch.
Pravicová vlády môže vzniknúť, problémy medzi SDKÚ-SaS-Most nevidím, bez problémov by sa dalo, ale KDH keď sa im niečo nebude páčiť vystupia a koniec. Dlhú životnosť to nebude mať, ale uvidíme. Smer môže nejaký liberálny návrh SaS podporiť len preto, aby rozbila takúto koalíciu.
Pravicová vlády môže vzniknúť, problémy medzi SDKÚ-SaS-Most nevidím, bez problémov by sa dalo, ale KDH keď sa im niečo nebude páčiť vystupia a koniec. Dlhú životnosť to nebude mať, ale uvidíme. Smer môže nejaký liberálny návrh SaS podporiť len preto, aby rozbila takúto koalíciu.
Len aby súdruh Róbertko nezačal kupovať opozičných poslancov, potom by to bolo možné že by dostatok hlasov mali.... a určite by sa v opozícií minimálne 10 podplatitelných ludí našlo aj keď dúfam v opak.sundevil napísal:Toto je nepravdepodobne. Parlament musi vyslovit doveru novej vlade a dost hlasov mat nebudu....
Nuz, tak potom sa bude opakovat scenar z rokov 2002-2006. Fico bude denne vyplakavat vo vsetkych televiziach a nakoniec par poslancov prebehne. A bud budu predcasne volby, alebo horko tazko dovladnu.
Fico sa posilnil pravicová vláda bude musieť robiť ozaj prospešnú politiku, aby o 4 roky mali šance, keď to nebudú robiť, tak kľudne sa môže stať, že Smer sám získa nadpolovičnú väčšinu, už teraz v mnohých okresoch získali nad 50% všetkých hlasov. Nabudúce tých 4,33% Mečiara prejde k Ficovi, to je jasné, keď to pravica doj**** tak nabudúce vyhrá sám Smer alebo v najhoršom prípade s SNS.
No tak z vysledku 5.07% za SNS som sklamany, ak by mali 4.99, tak by to bolo omnoho lepsie 
Ale tesi ma, ze pravica ziskala o 8 kresiel viac, lebo ked som isiel spat, tak vyhraval iba o 4.
Ale aj tak je 35% pre Smer strasne zle cislo, ak by bola ucast vyssia, tak pokojne mohlo vypadnut SNS. Fico vraj kedysi povedal, ze v roku 2014 odide z politiky, no v sucasnej situacii to tak uz nevidim, teraz sa bude moct stiahnut do opozicie a za tie 4 roky moze ziskat este vela hlasov.
Ale tesi ma, ze pravica ziskala o 8 kresiel viac, lebo ked som isiel spat, tak vyhraval iba o 4.
Ale aj tak je 35% pre Smer strasne zle cislo, ak by bola ucast vyssia, tak pokojne mohlo vypadnut SNS. Fico vraj kedysi povedal, ze v roku 2014 odide z politiky, no v sucasnej situacii to tak uz nevidim, teraz sa bude moct stiahnut do opozicie a za tie 4 roky moze ziskat este vela hlasov.
v ociach volica SMERu je domrvenim aj to ked sa budu musiet stopnut dialnice, predat statne podniky a podobne. Lebo malo kto z tych 880 111 ludi uvazuje ekonomocky, alebo uvazovat nechce. Kady z nich ti bude opakovat "rozpredali stat", bodaj by nie ked stat nemal peniaze a zivit elektrarne, vodarne a podobne si stat nemoze dovolit...Cesar napísal:Fico sa posilnil pravicová vláda bude musieť robiť ozaj prospešnú politiku, aby o 4 roky mali šance, keď to nebudú robiť, tak kľudne sa môže stať, že Smer sám získa nadpolovičnú väčšinu, už teraz v mnohých okresoch získali nad 50% všetkých hlasov. Nabudúce tých 4,33% Mečiara prejde k Ficovi, to je jasné, keď to pravica doj**** tak nabudúce vyhrá sám Smer alebo v najhoršom prípade s SNS.
pre cervene hlavy by bolo prospene aby pravica robila lavicovu politiku a to sa teda nestane (dufam)
-
cs_skillers1
Novice
netrep hlupostijackb napísal: v ociach volica SMERu je domrvenim aj to ked sa budu musiet stopnut dialnice, predat statne podniky a podobne. Lebo malo kto z tych 880 111 ludi uvazuje ekonomocky, alebo uvazovat nechce. Kady z nich ti bude opakovat "rozpredali stat", bodaj by nie ked stat nemal peniaze a zivit elektrarne, vodarne a podobne si stat nemoze dovolit...
pre cervene hlavy by bolo prospene aby pravica robila lavicovu politiku a to sa teda nestane (dufam)
Možno ešte Smer-KDH-SNS alebo Smer-KDH s tichou podporou Slotu bez účasti SNS vo vláde, dohodia Slotovi pár tendrov a to mu aj stačí. V opoziíci bude v pohode, kúpis si novú jachtu, lietadlo, bude v pohode, on aj tak tam chce ísť len kvôli peniazom. 
cs_skillers1: z tvojho prvého príspevku na tomto fóre priam srší inteligencia a uvedomelosť 
Jediné v čo môžeme dúfať je to, že novinári po Róbertkovi ani nešteknú a nechajú ho v klude odhniť. A Slotu takisto.
Cesar: myslím, že ked pojde KDH zo smerom, tak si za 4 roky ani neškrtne. Byt s ním v koalícii je politické harakiri, tak ako sme toho boli svedkami dnes.
Jediné v čo môžeme dúfať je to, že novinári po Róbertkovi ani nešteknú a nechajú ho v klude odhniť. A Slotu takisto.
Cesar: myslím, že ked pojde KDH zo smerom, tak si za 4 roky ani neškrtne. Byt s ním v koalícii je politické harakiri, tak ako sme toho boli svedkami dnes.
-
cs_skillers1
Novice
ked si myslis ze dokazes analyzovat inteligenciu cloveka na zaklade dvoch slov, aj to prostrednictvom fora, tak by si mal dostat nobelovu cenuBigbob napísal:cs_skillers1: z tvojho prvého príspevku na tomto fóre priam srší inteligencia a uvedomelosť
pravicova koalica je pre slovensko nebezpecensto, aspon ze ho nebude obsahovat aj SMK
Bigbob: presne tak, vela svojich volicov by tym nastvali. A ako som pisal uz vcera - to by bolo pravdepodobne iba v pripade, ze by pravica nevedela zostavit vladu.
cs_skillers1, tak mi povedz, aky ma zmysel ma drzat strategicke podniky v rukach statu a tym branit v ich rozvoji? kedze tu mas dva prispevky aj s cestou, tak netusim ake mas vzdelanie a podobne, ale dovolim si povedat, ze prednasajuci na vysokych skolach na predmetoch ako ekonomika a priemysel ci doprava nebudu tvrdi voloviny a este to aj pisat do skript 
A roku 2006 sa prečo rozhodlo KDH, že chcú ísť do vlády so Smerom? Nemuseli by. Vtedy by im to nepoškodilo?
cs_skillers1 napísal:
ked si myslis ze dokazes analyzovat inteligenciu cloveka na zaklade dvoch slov, aj to prostrednictvom fora, tak by si mal dostat nobelovu cenu
Nobelovu cenu nepotrebujem ale ďakujem. Mohol by si aspoň trochu roviesť, čo z toho čo jackb napísal považuješ za hlúposti