Killzone 3 - E3 2010: Exclusive Gameplay Trailer HD
Killzone 3
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Killzone 3
E3 2010 sa blizi s plnym narucim mnozstva noviniek. Nieco je uz predsa vonku a to oficialny gameplay Killzone 3, tento bol predstaveny v noci v specialnej Pre-Show E3 na GT. Hra ktora si urcite zasluzi temu aj na hojku
.
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Killzone 3
ou Killzone 3...sakra to bola masakrovačka aj dvojka som hral v Herni na PS3
-
lekoklatik
VIP
Smola je to že je to PS3 game a tak u mňa nemá žiadnu pozornosť pokiaľ si nezaobstarám PS3
-
Hulkm
Professional
Ani ja niesom vlastnik PS3 ale taketo exkluzivity a hlavne u PS3 ma vzdy potesia a rad sledujem ich predieranie na svetlekoklatik napísal:Smola je to že je to PS3 game a tak u mňa nemá žiadnu pozornosť pokiaľ si nezaobstarám PS3
-
uplink
VIP
Dvojka bola kráľovská zábava, trojka je istá kúpa.
Killzone univerzuum ma nikdy nelakalo, vobec sa mi tato seria nepaci a aj keby som mal PS3 tak pravdepodobne by som to nekupil
hravam na PSku a je to fakt pecka

-
DeJF
Addict
Vážne na PSku ? To by som vživote netipoval že budeš hrať KZ3 na PS3 
-
Pigesko
King
mozno je schopny preportovat kz3 aj na inu platformu
nepodcenujme ho....
-
lekoklatik
VIP
Takže Chalani vymysleli parádnu vec.
Čoskoro bude multiplayer (skoro) zadarmo.
Jedná sa o to, že bude k stiahnutia plná verzia Multiplayeru Killzone 3, avšak v tejto free2play verzii, bude možné dosiahnuť určitého levelu. Keď budeme chcieť levelovať vyššie, tak si budeme musieť MP kúpiť. Všetko ostatné je plne otvorené, ako v plnej verzii (mapy, povolania, etc..)
http://games.tiscali.cz/oznameni/multip ... arma-58597
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2012, 13:33)
Tak mám za sebou kampaň na strednej obtiažnosti.
Zo začiatku mi hra prišla nesmierne chaotická, nič som nikde poriadne nevidel, avšak zvykol som si a chystám sa hru zahrať znovu.
Multiplayer je skvelý, len nepoznám mapy (až na jednu). Multiplayeru som zatiaľ venoval len hodinu, ale veľmi sa mi páči hrať za engineer (vlastne som iného ani neskúšal ^_^).
Mrzí ma však, že co-op splitscreen je vyriešený veľmi zle. Blbo sa na to pozerá, nakoľko obraz nie je natiahnutý na celú polovicu obrazovky a možnosť výberu horizontálne či vertikálne žiaľ nie je dostupná
Inak spokojnosť, pre mňa zatiaľ 9.2/10 (zvuk je urobený na hovno podľa mňa, nie sú počuť okolité zvuky a to ma rozčuľuje).
Čoskoro bude multiplayer (skoro) zadarmo.
Jedná sa o to, že bude k stiahnutia plná verzia Multiplayeru Killzone 3, avšak v tejto free2play verzii, bude možné dosiahnuť určitého levelu. Keď budeme chcieť levelovať vyššie, tak si budeme musieť MP kúpiť. Všetko ostatné je plne otvorené, ako v plnej verzii (mapy, povolania, etc..)
http://games.tiscali.cz/oznameni/multip ... arma-58597
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2012, 13:33)
Tak mám za sebou kampaň na strednej obtiažnosti.
Zo začiatku mi hra prišla nesmierne chaotická, nič som nikde poriadne nevidel, avšak zvykol som si a chystám sa hru zahrať znovu.
Multiplayer je skvelý, len nepoznám mapy (až na jednu). Multiplayeru som zatiaľ venoval len hodinu, ale veľmi sa mi páči hrať za engineer (vlastne som iného ani neskúšal ^_^).
Mrzí ma však, že co-op splitscreen je vyriešený veľmi zle. Blbo sa na to pozerá, nakoľko obraz nie je natiahnutý na celú polovicu obrazovky a možnosť výberu horizontálne či vertikálne žiaľ nie je dostupná
Inak spokojnosť, pre mňa zatiaľ 9.2/10 (zvuk je urobený na hovno podľa mňa, nie sú počuť okolité zvuky a to ma rozčuľuje).