vies co pozri si video z povazkej bystrice, vedla kotlebu napravo stoja dvaja typci ktory maju cierne tricka, cierne gate, tazke boty a na pravej ruke maju cerveny pas presne tak ako nacisti akurat bez hakoveho kriza, myslim ze ta cervena paska je jasny dokaz ze to su privrzeni A.Hittlera a ani sa tym netaja, kto otom pochybuje je asi hlupycitizen napísal::D je tam toho pokial sa nedostanu do parlamentu a ukradnu dost hlasov hajzlom od SNS tak mi to je jedno.a daj mi dokaz ze su neonacisti
Voľby 2010
-
cs_skillers1
Novice
Re: Voľby 2010
ja tam hakenkrojc nevidim.to je dokaz ze su faskovia?
tak ty si hotovy sherlock homes
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 12:07)
to kto my napisal tykto primitivny text do karmy : volby su raz za 4 roky, nie kazdy rok ja to viem
to kto my napisal tykto primitivny text do karmy : volby su raz za 4 roky, nie kazdy rok ja to viem
-
cs_skillers1
Novice
si najivny pako ked si myslis ze to niesu fasisticitizen napísal:ja tam hakenkrojc nevidim.to je dokaz ze su faskovia?tak ty si hotovy sherlock homes
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 12:10)
cervenu pasku si dam asi dale len tak ze?cs_skillers1 napísal:
si najivny pako ked si myslis ze to niesu fasisti
pre mna za mna nech su mna neohrozuju
-
cs_skillers1
Novice
akoze s ich volebnym programon naplno suhlasim, ale neoancistou moc v laske nemam,citizen napísal:pre mna za mna nech su mna neohrozuju
ja len vravim ze mohli este trhnut 1 % sns a boli by sme vsetci spokojnejsi
Tie cervene pasky mali hlavny organizatori a usporiadatelia akcie aby ich bolo mozne rozoznat.cs_skillers1 napísal: vies co pozri si video z povazkej bystrice, vedla kotlebu napravo stoja dvaja typci ktory maju cierne tricka, cierne gate, tazke boty a na pravej ruke maju cerveny pas presne tak ako nacisti akurat bez hakoveho kriza, myslim ze ta cervena paska je jasny dokaz ze to su privrzeni A.Hittlera a ani sa tym netaja, kto otom pochybuje je asi hlupy
-
cs_skillers1
Novice
ak to je pravda tak ok, ale mne to pripadalo z videa ako provokacia a propagacia fasizmukali520 napísal:Tie cervene pasky mali hlavny organizatori a usporiadatelia akcie aby ich bolo mozne rozoznat.
SMK a HZDS sa konečne dostali na smetisko dejín. Slota dosiahol čo potreboval a to ešte 4 roky potiahnuť s imunitou. Z výsledkami som spokojný.
Perfektne, konecne vznikne pravicova vlada, konecne meciar isiel domov, no skoda toho sns ale aj ten pojde. Smer je v pecku a pojde do opozicie, no tusim sa blizka na lepsie casy a snad sa podari aj dekriminalizovat marihuanu 
k Meciarovi a deleniu federacie:
mal na Cechoch vyskakat viac, ked uz doslo na jej delenie. Ale to je skor na temu o obnoveni a pod. CSR.
mal na Cechoch vyskakat viac, ked uz doslo na jej delenie. Ale to je skor na temu o obnoveni a pod. CSR.
Netuším, čo sa SaS podarí splniť, ale tento bod im neprejde na 100%Snacker napísal:... a snad sa podari aj dekriminalizovat marihuanu
Ved stary ch*jo to avizoval uz skor, ale KDH, SaS, SDKU aj Most s vyjadrili, ze so Smerom nebudu vobec rokovat, takze toto je len formalita.
aspon ze MADARI podporovani madarskom su z hry von
ako podla jedneho predchadzajuceho prispevku sa zda ze SS ziskala hlasy volicov ktori porusuju zakony SR (prechovavanie drog) mozno k nim presli z SDKU a SNS .. ale az skutocne chce spravit vsetky kroky co hlasaju dovidenia obcan Slovenskej Republiky.
ako podla jedneho predchadzajuceho prispevku sa zda ze SS ziskala hlasy volicov ktori porusuju zakony SR (prechovavanie drog) mozno k nim presli z SDKU a SNS .. ale az skutocne chce spravit vsetky kroky co hlasaju dovidenia obcan Slovenskej Republiky.
jj, zbytocna zdrzovacka, potom to prenecha SDKU a ti sa dohodu so SaS, KDH a Most-Híd a opozicia bude Smer a SNSGothaR napísal:Ved stary ch*jo to avizoval uz skor, ale KDH, SaS, SDKU aj Most s vyjadrili, ze so Smerom nebudu vobec rokovat, takze toto je len formalita.
preco dovidenia obcan sr?co su to za dristy zasejuho napísal:ako podla jedneho predchadzajuceho prispevku sa zda ze SS ziskala hlasy volicov ktori porusuju zakony SR (prechovavanie drog) mozno k nim presli z SDKU a SNS .. ale az skutocne chce spravit vsetky kroky co hlasaju dovidenia obcan Slovenskej Republiky
Hahaha, ze lepsie casy. Uz si niekedy videl co sa stane ked mas vela ludi pokope, kazdy s inym nazorom, ktori si myslia ze prave ich je ten spravny, robia sa dolezitim, vacsina vie velke prd o tom ako viest len si idu nahrabat... a musia dojist k nejakemu progresivnemu vysledku?Snacker napísal:no tusim sa blizka na lepsie casy a snad sa podari aj dekriminalizovat marihuanu
Uz to vidim ako KDH bude hlasovat za homosexualne manzelstva a dekriminalizaciu marihuany.
Uz to vidim ako SaS rýchlo sklame 'facebook-ovu' generáciu. Veľa dobrých nápadov, ktoré nevijdú. CRY MORE. Spermie na bilboardoch...
Uz to vidim ako SDKU na cele s Radivocou je len velke halooo... ziadna alternativa ku vladnutiu, len heslá a klišé.
Uz to vidim ako Most-Hid: "chce vyučovať slovenčinu ako druhý jazyk"....bye bye slovenská gramatika
BORDEL,
ktorý sme si práve zvolili.
btw. do najváčších srač*ek sme sa dostali pri vláde "modrých" v minulosti
http://repka.blog.sme.sk/c/216064/Preco ... tivne.html
pretoze vacsina obcanov nieje prave dost zabezpecena nato aby si v obdobi SVETOVEJ hospodarskej a financnej krize mohla dovolit poplatky ktore im chce SaS nanutit a okrem toho aj ine vraj "VYLEPSOVAKY" co ponuka SS