Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa Gothar »

Uplne nepodlozene to nie je, kedze Gasparovic nam svojimi trapasmi robi hanbu vsade kde pride. Prezident by mal byt osobnost a nie len niekto, kto sa tam dostal ako slepe kura k zrnu - v roku 2004 postup do druheho kola na ukor Kukana kvoli nizkej ucasti a nasledne zvolenie len kvoli tomu, aby sa prezidentom nestal Meciar. Absolutne netusim ako ho niekto mohol volit druhykrat, ked vlastne pocas svojho uradovania nic nedosiahol. Po nastupe Fica k moci sa ukazal ako pekny prezliekac kabatov, ale to ludi akoby este viac povzbudilo. Navyse za meciarizmu pracoval ako predseda narodnej rady, co tiez svedci o jeho charaktere. Ak ma byt toto najvyssi predstavitel statu, tak dakujem pekne.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Heh bola sranda, keď tá jedna novinárka začala hovoriť po anglicky a on na ňu len tak čumel. To pokyvovanie rukou myslím, že znamenalo, aby sa zastavila a jeho hovorca to mohol preložiť :D Potom velice prikyvoval ako rozumel, ale myslím, že polovici toho čo povedala nepochopil. A ja som s napätím čakal, ako jej odpovie po anglicky a....nič z toho nebolo.

Inak:
http://www.facebook.com/pages/Risko-drz ... 3186530297
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No zaujimave bolo ako si to nechal prelozit a potom "Ved ja som rozumel" :) Odkial vlastne ta novinarka bola? Nezachytil som...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

drž balónik a čakaj :D :D och, ja nikomu neberiem jeho názor, ale nemôžem si pomôcť - mne ten Sulík príde tak strašne sprostý chlap, že neverím tomu, že sa ráno oblieka sám.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No tam uz bol trochu chyteny, takze mozno preto :) Ale uvidime, dajme im 100 dni, potom mozeme hodnotit. Vo vlade totiz zrejme budu 2 nove strany (Most+SaS), takze nas este mozu prekvapit.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hovorit o Moste ako o novej strane, neviem no. Ale prekvapit mozu obe.

Co sa tyka KDH a SaS, verim, ze to moze fungovat a dufam ze bude. Samozrejme na baze kompromisov, napr. KDH podpori ciastocnu dekriminalizaciu marihuany a SaS necha plavat registrovane partnerstvo...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

len aby sa ti 4 od obcanov nerozhodlo porporovat Hranola
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Fabo napísal:KDH podpori ciastocnu dekriminalizaciu marihuany...
Čo ty máš s tou marihuanou? Volil si ich aj kvôli niečomu inému, dôležitejšiemu (teda ak si volil SaS)?

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 17:34)
A ešte som zabudol napísať, že v momente, keď na Slovensku bude jediná dôležitá téma to, či sa má marihuana dekriminalizovať, všetci nám budú môcť zavidieť (a dovtedy snáď budú politici riešiť aj niečo dôležitejšie).
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja? Co ja s tym? Nic, ako si mozes najst myslim aj v prislusnich temach na fore, neuzivam ju a mam indiferentny postoj. Toto som vytiahol ako typicku dvojicu problemovych slubov.

Co sa volieb tyka, nie, SaS som nevolil, ani KDH. Ak ta zaujima moj nazor, som za dekriminalizaciu, ale v rozsahu mensom ako navrhuje SaS.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Jasne ze v prvom rade ide o ekonomicke problemy. Ale kriminalizacia marihuany velkemu mnozstvu ludi zasahuje do osobnych slobod.
Osobne moc neverim v to ze sa podari presadit, ale dufam..
Co hovorite na trojskeho kona v SaS v podobe Obycajnyh ludi?
http://obycajniludia.sk/nase-postoje/ ..desive ze takito ludia su na kandidatke SaS.. Podla mna to je cista KDH
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nestudoval som ich vyjadrenia, tie blogy ci co to spominali, takze neviem. Ale dufam, ze nebudu robit problemy. Predsalen su na kandidatke SaS...

//inak teda Chrono, suhlasim s tym, ze ak bude marihuana jediny problem, budeme to krasne aj bez nej :P
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

GothaR napísal:Uplne nepodlozene to nie je, kedze Gasparovic nam svojimi trapasmi robi hanbu vsade kde pride. Prezident by mal byt osobnost a nie len niekto, kto sa tam dostal ako slepe kura k zrnu - v roku 2004 postup do druheho kola na ukor Kukana kvoli nizkej ucasti a nasledne zvolenie len kvoli tomu, aby sa prezidentom nestal Meciar. Absolutne netusim ako ho niekto mohol volit druhykrat, ked vlastne pocas svojho uradovania nic nedosiahol. Po nastupe Fica k moci sa ukazal ako pekny prezliekac kabatov, ale to ludi akoby este viac povzbudilo. Navyse za meciarizmu pracoval ako predseda narodnej rady, co tiez svedci o jeho charaktere. Ak ma byt toto najvyssi predstavitel statu, tak dakujem pekne.
Ten druhýkrát to asi bolo preto, že lepšieho kandidáta ako on nebolo..... Radičová, ktorú volilo prevažne neslovenské obyvateľstvo, by bola prezidentka štátu proti ktorého vzniku bola..... Toto je prezliekanie kabátov v najčistejšej forme......
Gašparovič síce tiež nie je veľká výhra, ale z hľadiska histórie vzniku štátu ide o pomerne dôležitú postavu..... Predsa len, veď je to jeden z tvorcov Ústavy....
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

a komunista
chrono
VIP
VIP

Pinhead napísal:Radičová, ktorú volilo prevažne neslovenské obyvateľstvo, by bola prezidentka štátu proti ktorého vzniku bola.....
Logika, že keď nevolíš prisluhovača koalície, tak nie si ozajstý Slovák, je veľmi zaujímavá (a nemyslel som si, že niekto tomuto výmyslu Smeru verí, ale ako vidím, mýlil som sa).
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Gašparoviča som volil prvýkrát ešte v prvom kole volieb v roku 2004...... Takže to nemá s nejakou súčasnou už dožívajúcou koalíciou čo robiť...... Radičovú, jej spôsob vyjadrovania a konania proste nemám rád... O straníckej príslušnosti ani nehovorím..... Ešte si moc dobre pamätám, ako v roku 1998 jej terajší (a vlastne aj súčasný) predseda Dzurinda sľuboval dvojnásobné platy......
chrono
VIP
VIP

Fico sľuboval nižšie dane, odškodnenie po nebankových subjektoch a kopec ďalších vecí a aj v týchto voľbách toho politické strany nasľubovali toľko, že by to nezaplatil ani rozpočet USA. Ak niekto nedokáže, pri rozhodovaní o tom, koho bude voliť, používať rozum, tak je to len jeho chyba.
Gothar
Moderátor
Moderátor

A Fico sluboval dialnicu do Kosic :) So slubmi sa v nasej politike argumentuje zle, pretoze ich nikto poriadne neplni. A Ficov 13.ty dochodok je len psychologicky tah, pretoze uz bolo potvrdene, ze za Dzuringu dostavali dochodcovia medzirocne viac (vdaka vyssiemu rastu tych 12tich dochodkov) ako teraz ked dostavaju 13ty.
Proste Gasparovic je pre mna len obycajny clovek, ale pripustam, ze ten tvoj argument k volbam roku 2009 je rozumnym vysvetlenim toho, preco ho volili. Nie ze by som s tym uplne suhlasil, ale vela ludi sa s tym zrejme stotoznilo.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Pinhead - a nezabúdajme, ako nám Robko sľuboval sociálny štát, Mečiar nám kýval "s Pánom Bohom..." Beriem, že sa ti Radičová ako človek nepáči. No čo máš proti SDKÚ? - ako jediní za dobu existencie našej republiky nás pohli smerom hore - z pohľadu mňa ako normálne občana nezaujímajúceho sa o finesy ekonomiky, sa mi za vládnutia pravice žilo lepšie, vnímal som, ako Slovensko ide dopredu. Za bačovania terajšej "svätej trojice" to ide od desiatich k piatim a človek musí byť naozaj fanatik aby tvrdil niečo iné (nehovorím, že ty si taký, no 35% voličov si to myslí).

proste - vyťahovať nesplnený sľub o dvojnásobných platoch a tváriť sa ublížene (tak na mňa tvoj príspevok pôsobí), mi príde po týchto štyroch rokoch úpadku a morálneho rozkladu ako dosť zlý vtip.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Prvý raz Gašparovič mal len šťastie a sa tam dostal len preto, lebo s ním v druhom kole bol Mečiar, aj keby tam bol ujo Jožo traktorista z družstva aj on by vyhral proti Mečiarovi. Druhý raz ho podporil Fico + nechceli ľudia nikoho od Dzurindu. Vedy mala koalícia Smer-HZDS-SNS ešte oveľa väčšiu podporu akú majú dnes a preto vyhral starý c*ujo. Odvtedy o ňom ani nie je počuť či vôbec žije alebo čo je s ním, čo robí, zrejme nič.

V roku 1998 všetci sľubovali všetko, len aby porazili Mečiara. Ľudia majú radi takéto rozprávky, aj v roku 2010 naleteli, veď aj preto vyhral Ficko, vraj tu je sociálny štát - ale v skutočnosti je to sociálny štát nezamestnaných.

Keby aj Fico robil normálnu politiku tak by sa s ním aj možno niekto spojil, ale on zo seba robí malého kráľa a všetci ostatní sú len idioti klamári, podvodníci a on si v oponentoch vidí nepriateľov na život a na smrť, a tak podobne ako Mečiar sa dostáva do politickej izolácie. Sám je na vine, tak mu treba. On vychádza akurát s ľuďmi jemu podobnými, ako sú Mečiar a Slota. Nepripúšťa žiadnu kritiku, kompromis, akože je taký malý diktátor a aj klamár.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Takze aby sme trochu ozrejmili kto nam pravdepoodbne bude vladnut:

„Len sa nenaparujte, Slováčikovia! Raz vás s našimi spojencami tak zatlačíme do stredu Slovenska, že budete takíto maličkí"
:: Béla Bugár poslancom SNS citovaný v článku p. Vargasovej

„Pre mňa je moja maďarskosť kúskom vlastnej identity. Nemôžem dokonca povedať ani to, že je výsledkom mojej voľby, pretože by som klamal. Pokiaľ ide o moju národnú identitu, nikdy som sa neocitol pred voľbou. Mojou maďarskosťou nemohlo otriasť nikdy nič. Považujem to za obrovský dar osudu.“
:: bývalý šéf SMK Béla Bugár vo svojej knihe „Žijem v takej krajine...“ , str, 22

„Vlastenectvo je posledné útočisko darebákov.“
::Ivan Mikloš

Nehovoriac o tom co tento politik este vystrajal za Dzurindovej vlady, ako sa zucastnil stretnutia skupiny bilderberg atd, na toto si staci precitat vacsinou krijovych prispevkov v teme antifico a je jasne ze toto je clovek bez chrbtovej kosti.

SUPERNOVA KDH

No takze vyzera to tak ze vo vlade budeme mat madarskeho sovinistu, premierom/kou bude clovek ktory bol vlastne proti vzniku tejto krajiny a v kadroch svojej strany ma vacsinou ludi ktory z radosotu lizu rite amrickej vlade, ktora nas naopak taha do nepotrebnych vojen proti "terorizmu". Potom tu mame stranu presiaknutu zidmi, slobodomurarmi a inymi zidofilmi financovanym z cudziny pre ktorych je slovenska narodnost nieco hnusne. A v neposlednom rade populistu prehnaneho liberala a experta na "vsetko" ktory sa pasuje do role zachrancu tohoto naroda ked povoli drogy a homosexualitu. Vazne nadherna vyhliadka do buducna.
Zamknuté