pc sa dlho zapina
pc sa dlho zapina
ale k veci mam notbuk trosku o nom:
procesor : intel core 2 duo T5450
ram: 2gb
grafika: ATI READON Xpres 1100
hdd: 160 GB
a proste naistaloval som win a zapina sa mi 5 min,proste neviem cim to je,aj predtym mi to robilo ale myslel som si ked preinstalujem win,ze to pojde lepsie ale nie na C mam dostatok miesta zo 60 gb je volne 55 GB,proste fakt neviem preco mi to robi,a niekedy zas po case mi zasibe a ide rychlo sa zas spusta nevedeli by ste mi prosim poradit viem ze to nieje nejakY high notbuk ale zas ani tak low aby sa zapinal 5 min proste napise mi vitajte naskoci mi pracovna plocha a musim cakat ale 3 min pokial sa mi ukazu ikony atd.prosim pomoc velku neviem to vyriesit som aj defragemntovalal disk,aj antivirusim rieisil nemam nic a teraz ani nemozme ked je cisto naistolovany vin a pouzival som aj cccleraner nic nepomaha...
procesor : intel core 2 duo T5450
ram: 2gb
grafika: ATI READON Xpres 1100
hdd: 160 GB
a proste naistaloval som win a zapina sa mi 5 min,proste neviem cim to je,aj predtym mi to robilo ale myslel som si ked preinstalujem win,ze to pojde lepsie ale nie na C mam dostatok miesta zo 60 gb je volne 55 GB,proste fakt neviem preco mi to robi,a niekedy zas po case mi zasibe a ide rychlo sa zas spusta nevedeli by ste mi prosim poradit viem ze to nieje nejakY high notbuk ale zas ani tak low aby sa zapinal 5 min proste napise mi vitajte naskoci mi pracovna plocha a musim cakat ale 3 min pokial sa mi ukazu ikony atd.prosim pomoc velku neviem to vyriesit som aj defragemntovalal disk,aj antivirusim rieisil nemam nic a teraz ani nemozme ked je cisto naistolovany vin a pouzival som aj cccleraner nic nepomaha...
Re: pc sa dlho zapina
mne to robilo s xubuntu, tiez nepomohol reinstall
Po par rebootoch to preslo...
Po par rebootoch to preslo...
lenze vies kamo,ze on mal milion reebotov a nic a to ma serie
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
start>spustit>msconfig a povypinaj co nepotrebujes (ale len v sekcii sluzby)
ak nepomoze daj memtest, hdtune a chkdsk
reebotov moze mat kolko chce, ale tie mu nepomozu, treba rebooty

-
Thommas
Addict
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^BiGTomEE napísal:start>spustit>msconfig a povypinaj co nepotrebujes (ale len v sekcii sluzby)
sprav to co som napisal a malo by to prejst.
-
zdravotnik
Light Professional
Ešte ma napadá, či sa ti disk neprepol do PIO mode - Tento počítač/ Vlastnosti systému / Hardware / Správca zariadení / IDE / Vlastnosti Primary, secundary channel (na tom, kde máš disk) a pozri, či tam nemáš nastavené PIO. To by mohla byť príčina pomalého chodu, ak je to tak, tak prepni na DMA a reštartuj pc.
kamo,prosim ta nemozem najst to IDE to kde mam hladat???
-
Betarik
Professional
mne to robi ked si zapojim DVD-romku
zapina sa 5 min preto ju mam vzdy odpojenu iba ked nieco potrebujem si ju zapnem 
-
zdravotnik
Light Professional
máš tam presnú cestu - IDE - ATAPIDenisko_O napísal:kamo,prosim ta nemozem najst to IDE to kde mam hladat???
je dost realne ze mas chyby na hdd tym myslim chybne sektor ten dsk mohol zadakovat nepomoze an renstal jedne keby s ho nanstaloval napr na Dcko uvds ak to nepomoze dsk to neje druhou alternatvou je RAM co by som prsudzoval nekvalte ze odchadza
-
Runes
Addict
Je to book moja toshiba nabusena, od novoty zapina cca 3 min priatelkine HP co ma ani nie polovicne parametre ale ten isty OS nabehne do 30sek. Skusal som tiez reinstal OS nepomohlo dokonca ani bloodwareu tu nebolo dako vela, ani ch. disk ani defragment nepomohlo proste je to vnom akurat je mu jedno ci je nanovo instalovany alebo teraz zaplneny milion klientami a agentami a .... Inak take moje pozorovanie ked je len na baterke tak sa spusta rychlejsie cca o minutu
Mám podobný problém. Po dokúpeni HDD500gb mi dlho načítava systém, nepomohlo ani keď som naň nainštaloval OS a starý HDD naformátoval. Neviem či si mám ešte niečo nastaviť. Poradí niekto ???
-
TUCERO_SVK
Star
Aj ja som mal raz taký problém že sa mi zrazu začal pomaly zapínať pc. Nakoniec som zistil že to spôsoboval zapojený volant. Takže ak máš niečo v USB tak aj to by možno mohol byť problem.
Momentálne nič, začalo to iba keď som dal nový HDD, aj keď som mal XP,aj teraz keď som dal W7