Ventilátor v zdroji
Ventilátor v zdroji
Caute, strasne mi zacal hučať ventilátor v zdroji tak som to rozobral reku ho trošku vyčistím a ako som pozeral naňho tak on bol od výroby osadený tak aby vzduch nasával a nie vyfukoval... a chcem sa spýtať či to má tak byť alebo nie.. diki
Re: Ventilátor v zdroji
Jasne ze to tak ma byt. Ten ventilator chladi vnutro zdroja 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a keď sa vzduch odsáva, tak sa zdroj akože nechladí
je to otázne, ale myslím že takáto chyba by sa nestala, máš ešte tie staré čo majú fan vzadu ?
je to otázne, ale myslím že takáto chyba by sa nestala, máš ešte tie staré čo majú fan vzadu ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tak pokiaľ ti ešte nezhorel tak to tak má byť 
hrban: nie mám Fortron 400W s 12 cm ventilátorom odspodu
tak fakt neviem ako to má byť lebo v bedni je teplo a teplý vzduch stúpa hore takže tým pádom ventilátor poháňa do zdroja horúci vzduch takže nevidím chladiaci efekt ale keď vzduch vyfukuje tak horúci vzduch ide zo zdroja von a ten už poháňajú von ďalšie vetráčiky.
tak fakt neviem ako to má byť lebo v bedni je teplo a teplý vzduch stúpa hore takže tým pádom ventilátor poháňa do zdroja horúci vzduch takže nevidím chladiaci efekt ale keď vzduch vyfukuje tak horúci vzduch ide zo zdroja von a ten už poháňajú von ďalšie vetráčiky.
Mal som už tri zdroje a všetky nasávali vzduch zo skrine.
-
caesar1987
Addict
myslim si ze zdroj logicky fuka vzduch von, bolo by nelogicke fukat horuci vzduch do bedne a tak prehrievat komponenty.
teraz ma napadlo že on môže vzduch potiahnuť ale vzadu na nom je mriezka tak tade ide von...
-
GIGABYTE
King
Ten chladič na zdroji je otočený určite dobre.. K tomu hučaniu.. Stalo sa to aj mne.. Nakoniec som vymenil celý ventilátor..